raczek47 18.01.26, 10:30 Gdzie ematka by poleciła? Dla zmotoryzowanych. Chodzi o miejscowość oczywiście, nie o konkretną kwaterę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrota.do.lasu Re: Nocleg w okolicach Katanii 18.01.26, 14:03 My byliśmy 1 noc, samo centrum. Ostatnia noc przed wylotem. Mieliśmy wynajęte auto na tydzień. W Katanii oddaliśmy auto i spędziliśmy 1 dzien i nic w tym mieście. Bez sensu gdzieś w okolicach bo katanja nocą jest super. Warto wynająć coś w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Nocleg w okolicach Katanii 18.01.26, 14:09 No właśnie nie chce chyba w samej Katanii. Mam namiar na kwaterę w Mascali Nunziata. Myślałam też o Auguście.? Spędzę tu tydzień. Drugi tydzień już mam rezerwację w Trapani. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Nocleg w okolicach Katanii 18.01.26, 14:10 A ile chcesz pobyć w Catanii. My jeździliśmy po wsch.wybrzezu i zakończyliśmy w Katanii. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Nocleg w okolicach Katanii 18.01.26, 14:27 Tydzień we wschodniej i tydzień w zachodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Nocleg w okolicach Katanii 18.01.26, 14:42 Polecam na nocleg urocze miasteczko Avola Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Nocleg w okolicach Katanii 18.01.26, 14:47 A niedaleko kanion cacagrande del cassible. Mało znane miejsce, zadko ktoś did tam zapuszcza a niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś