Dodaj do ulubionych

Będą ściągać mandaty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:16
Karać mandatem za wszystko, za krzywe spojrzenia, za przejście przez trawnik -
bedziemy nareszcie bogaci!
Obserwuj wątek
    • Gość: yan Re: Będą ściągać mandaty IP: *.ifd.uni.wroc.pl 05.11.04, 09:55
      Ciesze sie niesamowicie z usprawnien w sciaganiu mandatow. Jakis czas temu
      zostalem obciazony za wyprzedzenie samochodu z policjantami, jechali tak 30
      km/godz, ich bylo dwoch ja jeden wiec nie mam szans na wygranie. Wyprzedzala
      ich cala kolumna samochodow, ja jechalem ostatni i bylem sam w aucie. Dostalem
      mandat 400 zl, chodzilo o to bym chcial dac w lape, wtedy byloby 100 zl albo
      wcale. Nie dalem, zaplacilem.
      Ciesze sie tez, ze urzednicy dbaja o klientow policji w urzedzie rejestracji
      pojazdow. Szkoda, ze dziennikarze tam latwo i szybko odchodza od tematow, ktore
      swiadcza o zwyczajnym ponizaniu ludzi. Musze wymienic dowod rejestracyjny bo
      nie ma tam miejsca na nowy wpis. Mam na to dwa tygodnie. Jednoczesnie zmuszony
      jestem do wymiany tablic, razem tak zabawa na 150 zl. Ale aby dostac numerek w
      urzedzie poradzono mi przyjsc tak ok. 6 rano, ze starymi tablicami. Moze
      cudownie dostane ten numerek, ktory uprawni mnie do przedstawienia dokumentow
      pani w okienku. Horror w tym urzedzie trwa juz dluzszy czas, jeden pracownik
      udziela informacji, panie przy okienkach dziwnie czesto nie maja nic do roboty.
      A ludzie stoja w 200 m kolejkach po numerki. Dwa dni w tygodniu ten urzad jest
      czynny tylko do 15.15. Trzeba przeciez zmusic chamstwo do rannego wstawania i
      wziecia kilku dni urlopu by zalatwic sprawe.A najbardziej wzruszajaca jest
      informacja na planszy informacyjnej urzedu, "czas zalatwienia sprawy 10 min.".
      Na stronie internetowej tego wspaniale zarzadzanego dzialu jest nieco bardziej
      ostrozna kalkulacja, 25 minut. Smiesznie tak.. ale nic to, chlopcy sie
      postaraja, ile to wysilku napisac 5 minut, co tam 5, 2 minuty i po krzyku...
      • Gość: Rafis Re: Będą ściągać mandaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:46
        To są złodzieje, kradną kasę zamiast dzielić się z ludźmi - na tym właśnie
        zyskuje LPR i Lepper...
    • Gość: Jac'k Re: Będą ściągać mandaty IP: 195.94.215.* 05.11.04, 15:38
      Proszę zająć się lepiej przestępcami a nie karać niewinnych ludzi za wszystko!!
    • kamilt8 Re: Będą ściągać mandaty 12.11.04, 05:53
      Widziałem pana ktory niby zrobil ten program. moze on jest i madry, ale panowie
      dajcie spokoj, wyglada jak jakis hippis czy narkoman. Dlaczego mlodziez nie umie
      ubrac sie porzadnie ? Prowadze skromna firme informatyczna we Wrocławiu i gdybym
      mial zatrudnic kogos kto wyglada tak jak on, postawilbym jeden warunek "ubierz
      sie czlowieku przyzwocie, a nie wygladaj jak szmata". Garnitur albo
      przynajmniej marynarka powinnny byc obowiazkiem dla kazdego kto wchodzi do
      Urzedu Wojewodzkiego, a juz zwlaszcza dla pracownika tegoz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka