Gość: noc IP: *.hicom.poznan.pl 28.04.02, 15:59 A widzicie Drodzy Dziennikarze GW"dolnośląskiej" jak się CHCE-to można dla nie wtajemniczonych-adres: www.expo2010china.com pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Avocado Shanghai - jak ktos byl, to wie, ze nie mamy szans IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 01:53 Sry, kazdy by chcial, ale Shanghai po prostu jest miastem klasy swiatowej, a Wroclaw, ehh, powiedzmy tak - nawet w takiej Wawie maja klopoty z umiejscowieniem na mapie Polski naszego miasta :( A co dopiero Moskwa :(( Pozdrawiam, Avocado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: Shanghai - jak ktos byl, to wie, ze nie mamy szans IP: *.policom.com.pl 30.04.02, 14:14 Gość portalu: Avocado napisał(a): > Sry, kazdy by chcial, ale Shanghai po prostu jest miastem klasy swiatowej, a > Wroclaw, ehh, powiedzmy tak - nawet w takiej Wawie maja klopoty z > umiejscowieniem na mapie Polski naszego miasta :( > > A co dopiero Moskwa :(( > > Pozdrawiam, > > Avocado O.K. ale od Śląska się odczep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo sum Re: reporter Rzplitej w Szanghaju-wywiad nt.EXPO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 14:43 Czytam i czytam wywody forumowiczów i zaczynam rozumieć co kierowało twórcami i pomysłodawcami forum. Forum jest wentylem dzięki któremu mali zakompeksieni (częściej) chłopcy wypuszczają w świat swoje frustracje. Z dyskusji tych nic nie wynika, a prowadzone są one w takiej atmosferze jakby od nich zależały losy świata albo przynajmniej nieszczęsnego expo. I co z tego że Szanghaj ma największe szanse - jeżeli duzi chłopcy postanowią to i Wrocław może zostać wybrany. ps. dorośnijcie może kiedyś od was coś będzie zależeć i urzeczywistnicie rzecz tak nieprawdopodobną jak expo we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: Gość portalu: coito ergo sum IP: *.policom.com.pl 30.04.02, 15:18 kitek1 napisał(a): > pieprzy bez sensu:) kitek,co tak ostro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo sum Re: Gość portalu: coito ergo sum IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 15:24 Gość portalu: noc napisał(a): > kitek1 napisał(a): > > > pieprzy bez sensu:) > > kitek,co tak ostro? noc to było pod moim adresem nie wszystkie obelgi i ostre słowa są tu skierowane do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: Gość portalu: coito ergo sum IP: *.policom.com.pl 30.04.02, 15:27 Gość portalu: ergo sum napisał(a): > Gość portalu: noc napisał(a): > > > kitek1 napisał(a): > > > > > pieprzy bez sensu:) > > > > kitek,co tak ostro? > noc > to było pod moim adresem > nie wszystkie obelgi i ostre słowa są tu skierowane do Ciebie Wiem tylko pytam kitka,czemu tak ostro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo sum Re: Gość portalu: coito ergo sum IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 15:36 Gość portalu: noc napisał(a): > Gość portalu: ergo sum napisał(a): > > > Gość portalu: noc napisał(a): > > > > > kitek1 napisał(a): > > > > > > > pieprzy bez sensu:) > > > > > > kitek,co tak ostro? > > noc > > to było pod moim adresem > > nie wszystkie obelgi i ostre słowa są tu skierowane do Ciebie > > > Wiem > tylko pytam kitka,czemu tak ostro? > > o czyżbyś podzielał moje zdanie o wybujałym poczuciu własnej wszechmocy tutejszych forumowiczów w tym i Twoim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Gość portalu: coito ergo sum IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 11.05.02, 00:03 Gość portalu: ergo sum napisał(a): > > o czyżbyś podzielał moje zdanie o wybujałym poczuciu własnej wszechmocy > tutejszych forumowiczów w tym i Twoim... > Ja poniekad, ale nie do konca. Mowimy o przedsiewzieciach ludzi - u ich podwalin leza idee. Prezentacja mozliwie szerokiej gamy argumentow moze im tylko pomoc sie uksztaltowac, a do tego zdrowa dyskusja jest jak znalazl! Jesli ktokolwiek z nas w wyniku tej paplaniny kiwnie palcem by czegos dokonac, to mozliwe ze jest to jedyny moment w zyciu calej reszty gdy okazala sie do czegos przydatna! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Gość portalu: coito ergo sum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 01:12 Zacząłem zgodnie z Twoją radą kiwać palcem /w bucie/. I od tego całego kiwania zrobiła mi się dziura w skarpetce. Czy o to chodziło? Pozdrawiam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Gość portalu: coito ergo sum IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 11.05.02, 09:49 Gość portalu: Janek napisał(a): > Zacząłem zgodnie z Twoją radą kiwać palcem /w bucie/. I od tego całego kiwania > zrobiła mi się dziura w skarpetce. Czy o to chodziło? Pozdrawiam. :))) Mozesz zaczac gratulowac reszcie forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: reporter Rzplitej w Szanghaju-wywiad nt.EXPO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 18:19 no i atrykuł się ukazał. Odpowiedz Link Zgłoś