Dodaj do ulubionych

Mówi Radosław Hyży

IP: *.idea.pl 07.11.04, 20:30
Brawo Radek! Jestem pod wrażeniem Twoich postępów w porównaniu z poprzednim
sezonem. Chociaż z krytyką Muliego, to chyba trochę przesadziłeś. Katzurin
nie jest wcale złym trenerem, tylko najlepiej się czuje w drużynie złożonej z
gwiazd.

Ale poza tym, to uważam, że jeszcze ze dwa mecze i staniesz się
niekwestionowanym liderem tej drużyny. Bardzo mi się podoba Twoja postawa na
boisku i poza nim. Mam nadzieję, że zostaniesz we Wrocławiu na dłużej. Tak
trzymaj!

Czuwaj!
Obserwuj wątek
    • Gość: A>>>>> Re: Mówi Radosław Hyży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:27
      złota myśl "Oczekuję od siebie dobrej gry, a nie badziewia".
      • Gość: GAIGER Re: Mówi Radosław Hyży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:27
        Wypowiedzi Hadka sa rewelacyjne, zawsze z przyjemnościa czytam wywiady z nim bo
        nie są sztampowe, a radek ma zawsze coś ciekawego do powiedzenia i potrafi
        naprawdę błysnąć inteligencją. Bardzo podoba mi się też samokrytyczne podejście
        do siebie i ta ogromna ambicja - za to Pana ludzie cenią Panie Radku ! O ile n
        początku nie byłem przekonany do tego transfru to teraz się kajam i przyznaję
        się że obecnie bardzo się cieszę że Hadek wylądowła w Śląsku - szkoda tylko że
        nie został w zeszłym sezonie należycie wykorzystywany ! Co do zarzutów odnośnie
        Muliego to mam podobne zdanie, to facet który chętnie gra gwiazdami ale sam za
        bardzo nie pomaga ich wykreować (Lynn był po prostu świetny i to akurat nie
        jest zasługa Muliego). Oby Radek pod Mahoricem przypomniał sobie jak grał
        kiedyś i razem z młodymi graczami zbudował prawdziwą drużynę z charakterem ! Bo
        z takim podejściem może być dla nich przykładem ! Oby tak dalej - Hej Śląsk !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka