09.11.04, 19:16
Dzisiaj sobie wrocilem ze szkoly okrezna droga - przez most nowy ;)

Autobusem 119, ktory na razie moglby sie obyc bez rozkladu, bo i tak nie ma szans, zeby jezdzil jak trzeba dopoki sa takie korki na hallera, krzemienieckiej...

Inna sprawa - ktos ze ZDiKu przeczytal nasze posty na forum w watku nowe linie przez most milenijny i porobil wedlug naszych propozycji a potem kase za to zgarnal :)

119 to ja wymyslilem, 129 ktos inny proponowal taka linie zdaje sie ;)

Moze powinnismy wystapic o prawa autorskie? :D
Obserwuj wątek
    • vratislavia81 Re: 119 09.11.04, 20:03
      Tez dzis wracalem tym autobusem ze szkoly. Na petli przy Koszarowej spoznil sie
      o ponad 30 minut. O punktualnosci nie ma mowy. Powinni "wyregulowac" rozklady
      jazdy.
    • leo19 Re: 119 09.11.04, 20:14
      tomek854 napisał:

> 119 to ja wymyslilem,

No nie wiem, ja mam wrażenie że koncepcja autobusu z Muchoboru przez most była
      meh_owa i moja :), a przyklaskiwało temu jeszcze parę osób. Myślę, że jeśli
      mamy występować o prawa autorskie to jako grupa (oczywiście biorąc również
      odpowiedzialność za ścięcie 'E' i ściągając na siebie grad przekleństw
      niezadowolonych pasażerów:)).

> 129 ktos inny proponowal taka linie zdaje sie ;)

Chyba nikt, moim zdaniem to autorski pomysł ZdiKu.
      • svarte_sjel Re: 119 09.11.04, 21:20
        leo19 napisał:
        > No nie wiem, ja mam wrażenie że koncepcja autobusu z Muchoboru przez most była
        > meh_owa i moja :), a przyklaskiwało temu jeszcze parę osób. Myślę, że jeśli

Meh_owa ze współpracą twoją i moją.
        A do ZDiK-u ją posłałem osobiście jako efekt dyskusji na forum :^)
        Oczywiście w wersji na Zgorzelisko, tak jak meh_ow wymyślił.
        • meh_ow Re: 119 10.11.04, 10:33
          svarte_sjel napisał:

> Oczywiście w wersji na Zgorzelisko

nawet gdyby była $ to na pojawienie się tam 119 uczepionego Blacharskiej liczyć
          raczej nie można

ps. czy masz jakąś blokadę na komentarze bo od tygodnia wszystko mi odrzuca
          spowrotem na pocztę : )
          • svarte_sjel Re: 119 10.11.04, 14:37
            meh_ow napisał:
            > nawet gdyby była $ to na pojawienie się tam 119 uczepionego Blacharskiej liczyć

Czeeeemu? Linie przez całe miasto są fajne ;^)

> ps. czy masz jakąś blokadę na komentarze bo od tygodnia wszystko mi odrzuca
            > spowrotem na pocztę : )

Hmmm. Mój dotychczasowy provider zapowiadał jakieś grzebanie przy poczcie. A nie
            chciało mi się jak dotąd przenieść jej na własny serwer :^/
            Podeślę ci alternatywny adres.
        • tomek854 Re: 119 10.11.04, 13:35
          Heh, no ja proponowalem 119 do Danilowskiego ew. na Nadodrze ale to bylo bez sensu :)
          Wystapmy kolektywnie :)
          • Gość: zet Re: 119 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:13
            A jechał ktoś stodziewiętnastką przez Muchobór? Mówię wam - masakra z
            przejazdem! No i wcześniej korek na Hallera od Ojca Beyzyma do Alei Pracy, a
            tak poza tym sama idea połączenia OK.;) PZDR
            • svarte_sjel Re: 119 11.11.04, 20:14
              Gość portalu: zet napisał(a):
              > A jechał ktoś stodziewiętnastką przez Muchobór? Mówię wam - masakra z

Jechał.
              • Gość: zet Re: 119 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:56
                svarte_sjel napisał:

> Jechał.

Co ty nie powiesz!?!? I jak wrażenia z jazdy?:)
                • svarte_sjel Re: 119 11.11.04, 23:16
                  > > Jechał.
                  > Co ty nie powiesz!?!? I jak wrażenia z jazdy?:)

Jakie pytanie taka odpowiedź.
                  • tomek854 Re: 119 12.11.04, 01:42
                    To nei jest odpowiedz na "jakie wrazenia z jazdy"

A takie mopje spostrzezenie - jak sie juz zrobilo swiatla na rogu trawowej i zagony
                    to trzeba bylo nimi objac caly zygzak. Bo co po tym, ze autobus jeden zakret przejedzie luzno jak sie na drugim nie miesci?
                    • Gość: zet Re: 119 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:00
                      Svarte, czyli jednak nie jechałeś:/ Mówiąc o Muchoborze miałem na myśli właśnie
                      ten krótki odcinek Trawowa/Zagony, o ktorym wspomniał tomek854. Ostatnio miałem
                      taką sytuację, jak wracałem z Nowego Dworu. "Moje" przegubowe Volvo 7000
                      zgrabnie na zielonym wjechało w zakręt i... zonk! Pomiędzy zakrętami drogę
                      zatarasowały auta osobowe i zrobił się mały problem... PZDR
                      • svarte_sjel Re: 119 12.11.04, 10:03
                        > Svarte, czyli jednak nie jechałeś:/ Mówiąc o Muchoborze miałem na myśli

Naprawdę tak oznacza tak, a nie nie.
                        I naprawdę nie ma sprejalnych różnic między przejazdem przez MW a innymi
                        okolicznymi korkami. Fajnie się można zdrzemnąć :^P
                        • Gość: zet Re: 119 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:39
                          svarte_sjel napisał:

> Naprawdę tak oznacza tak, a nie nie.

Ale także nie + nie = tak:) Svarte, a czy w przyszłości 119 także będzie
                          jeździć tą samą wąską trasą przez MW? Planują coś zrobić z drogami w tamtym
                          rejonie? Bo troche tam (sam chyba przyznasz) za wąsko... PZDR

I think I like have asked the question, unfortunately:)
                          • svarte_sjel Re: 119 12.11.04, 18:39
                            > Ale także nie + nie = tak:) Svarte, a czy w przyszłości 119 także będzie
                            > jeździć tą samą wąską trasą przez MW? Planują coś zrobić z drogami w tamtym

Obecna trasa to przecież objazd. Skończą się wykopki skończą się i korki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka