Dodaj do ulubionych

gdzie na basen z maluszkiem?WROCŁAW

14.11.04, 23:25
słyszałam że dobrze dla maluszka i dla mamy jest chodzić na basen :) chciałam
się dowiedzieć gdzie we Wrocławiu jest basen dostosowany dla maluszków? może
któraś z emem może cosik polecić?
Obserwuj wątek
    • margotka69 Re: gdzie na basen z maluszkiem?WROCŁAW 14.11.04, 23:44
      Polecam szkołę pływania "Fariaszka". Zajęcia odbywają się w budynku przychodni
      Pulsantis przy ul. Ostrowskiego. Jest ciekawie, zabawnie i wesoło :) Prowadząca
      często i entuzjastycznie chwali dzieci, co sprzyja postępom w nauce :)Chodzimy
      tam z naszym maluszkiem od kiedy skończył 7 m-cy (teraz ma 21).
      www.fariaszka.wroc.pl

Pozdrawiam :)
      Małgosia
    • bognarek4 Re: gdzie na basen z maluszkiem?WROCŁAW 15.11.04, 20:51
      Polecam Redeco na Nowym Dworze. zaczęłam tam chodzic z córą, gdy miała 7,5
      miesiaca. teraz (chyba po 7 zajeciach) zupelnie nie boi się wody, pływa sama w
      rękawkach. Jest super!
      bognarek
    • zgagusia Re: gdzie na basen z maluszkiem?WROCŁAW 15.11.04, 22:37
      ja tez polecam Redeco. Do Pulsantisa chodzilismy - zajecia prowadzone fajnie i
      to jest jedyny plus. Basen malenki, gdy jest cala grupa (10 dzieci + 10
      doroslych) jest ciasno. Ale to i tak nic w porownaniu z szatnia - 2 malusienkie
      klitki do ktorych wstawiono po 1 krzeselku, a poniewaz jest tak ze gdy jedna
      grupa konczy zajecia to nastepna zaczyna wiec jest ok. 20 rodzicow + 20 dzieci
      do przebrania, tlok, scisk a i tak zawsze trzeba czekac i marznac zeby zrobilo
      sie w tej szatni na tyle luzno zeby w ogole dalo sie tam wejsc i sie przebrac.
      Pod tymi wzgledami w Redeco to sa luksusy :)) Ale nie wiem czy sa tam
      zorganizowane zajecia dla malych dzieci, czesto natomiast sa rodzice z malymi
      dziecmi. W malym baseniku woda o temp. 32 st., jest tez brodzik ze zjezdzalnia.

Aga
    • pati_mama_zosi Re: gdzie na basen z maluszkiem?WROCŁAW 05.12.04, 11:15
      Hej, ja chodzę z moją coreczką (6miesięcy) na basen AWF'u na Stadionie
      Olimpijskim, szkoła "TONI". Jest cudownie, szatnia z przewijakami, ciepło,
      ciepła woda, prowadzące (dwie panie) są przemiłe. Chodzimy od kiedy mała miała
      4,5 miesiąca. teraz sama pływa na plecach w rękawkach. Basen świetnie wpływa na
      jej rozwój. Bardzo polecam!!!
      Pati

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka