Gość: erni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:11 Czy Fakty TVP3 muszą zamieniać się w Kronikę Policyjną??? Mysle ze nie. Niewielu ludzi interesuje ogladanie przez 20 min wiadomosci o skradzionych lusterkach i okradzionych akltankach. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: letycja Re: FAKTY TVP3 ZESZŁY NA PSY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.04, 22:29 Jeżeli Fakty zeszły na psy, to głównie dlatego, że wśród oglądajacych je zdarzają się - niestety - kundle. Erni do budy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: FAKTY TVP3 ZESZŁY NA PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:33 Ojej az tak zabolało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: FAKTY TVP3 ZESZŁY NA PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:38 Erni, zgadzam się z Tobą całkowicie. Fakty są nudne jak flaki z olejem, choć przecież kroniki policyjne powinny być ciekwae. A jeszcze na dodatek ten fakatlny, socrealistyczny wystrój studia! Oglądam, oglądam i co jakiś czas reflektuje się, że przeżywam to samo co przy czytaniu "Panoramy Dolnośląskiej". Tylko od czasu do czasu coś mnie zainteresuje. Nie wiem jak oni to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakty to dno. Olek IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 17.11.04, 19:37 Fakty to dno. Wstawia sie na sile material z terenu, ktory najczesciej jest glupkowaty i nudny, Chudziak robi glupie miny i wali komentarze na poziomie osiedlowej kablowki. Zenada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok "A mój pies jest inny!";-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:14 I z "Fak(ju)tami" nie ma i nie chce mieć nic wspólnego. Mało tego - jego telewizja w ogóle nie interesuje, dzięki czemu cieszy się dobrym zdrowiem (tfu, na kota urok) zwłaszcza psychicznym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Cała TVP 3 zeszła na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:23 Fakty TVP 3 zeszły na psy tak jak zresztą cała ta telewizja, od której po prostu zalatuje sirmiężnym socjalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-bone Re: Cała TVP 3 zeszła na psy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 10:39 Przestańcie, bo pani Sylwia - producętka z tivi znowu pójdzie do Nowaka żeby cos zrobił z tym forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIP Re: Cała TVP 3 zeszła na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:27 Widzę nowy wątek dotyczący telewizji Klecinka. To już trzeci chyba - najpierw pisali o palonych dokumentach (wiele ciekawych tam rzeczy napisali), później pisali o prezenterach (kilka słusznych uwag), a teraz dobrali się do Faktów ! I dobrze ! może ktos cos wreszcie zrobi z ta telewizją ! Tak dalej byc nie może ! Są nudne, ciągną sie jak flaki z olejem, ciągle o tym samym mówią czy to faktycznie tylko kwestia kasy, czy braku pomysłów u dziennikarzy ? (na temat i jego wykonanie). Może zaczniemy pisać na adres obecnego (jeszcze) dyr Nowaka z petycjami (choć jestem przekonany, że on to na pewno czyta). A może nie ma już po co pisać, napiszemy do Nowego, może on posłucha uwag widzów, a nie swoich przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagier Re: Cała TVP 3 zeszła na psy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 11:35 Napisz do Schetyny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: czas na zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:39 może najwyższy czas na zmiany? i jeszcze słowo, jak oglądam Fakty i widze te głupkowate uśmiechy a za sekunde mówi się o jakiejś tragedi, ach szkoda gadać...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-bone Re: czas na zmiany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 11:42 ... na tle pieknego studia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: czas na zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:49 dokładnie tak , studio wygląda ja za czasów powiedzmy dawnych , a te lustra??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: czas na zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:48 Z tą telewizją jest jak ze wszytskimi publicznymi mediami. Nie będzie zmian póki nie zmienią się ludzie. Nic na razie nie wskazuje, że to może nastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: czas na zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:50 Tam o niczym innym jak o tragediach sie nie mowi: Okradzione altanki, skradzione lusterka, okradzeni emeryci, afera goni afere. Fakty to najlepsza Kronika Policyjna w TV. Powinny sie nazywac "Fakty Kryminalne" . Na I miejscu zawsze sa kradzeze np. okradziona altanka w Legnicy. A pod koniec mowi sie juz o tak malo istotnych sprawach i dotyczacych tak niewielu ludzi jak rozbudowa zakladow Toyoty w walbrzychu czy budowie nowego Mostu czy sieci laczacej urzedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni UWAGA JUZ ZA CHWILE NOWA DAWKA FAKTÓW KRYMINALNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:53 Zapraszamy przed ekran: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: UWAGA JUZ ZA CHWILE NOWA DAWKA FAKTÓW KRYMINA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 20:07 Obejrzałem i myślę,że tak daleko posunięta amatorszczyzna nie jest możliwa. To musi być sabotaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek mimo woli Re: UWAGA JUZ ZA CHWILE NOWA DAWKA FAKTÓW KRYMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:10 Obejrzałem wczorajsze Fakty i faktycznie żal. Szkoda, że nie mamy wiadomości regionalnych z prawdziwego zdarzenia ! Ciekawych wiadomości (wszystko na jedną nutę i pesymistyczne), przekonywujących i sympatycznych prowadzących (Ewa "Pyszczek" Wolniewicza, Paulina "Okropne" Sitko, Pogodynka "Oczko" Maciejewska), nie wspominając o scenografii. Lubię słuchac i patrzec na Dzikowską, ale ona ostatnio żadko prowadzi Fakty. Należy ich jakoś przeszkolić, ubrać a niektórych wymienić. Nie wierze, aby we Wrocku i okolicach nie było kilku osób, z których można zrobic fajnych prezenterów i dociekliwych, kreatywnych dziennikarzy. Co Wy nato ? Odpowiedz Link Zgłoś