Gość: kklement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:24 Jestem psychiatrą i wcale się tego nie wstydzę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? 02.12.04, 00:32 No w każdym bądź razie nie obrażam się za to podszycie się pode mnie. Ale plizzz, nie rób tego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Klemens, czyli Tomasz Piss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.04, 00:36 Który pewnie siędzi w pierdlu, bo ma wyrok za łapówki. Kundel, który po 3 miesięcznym kursie programowania neurolongwistycznego (NLP) mocuje się z komunistami głupek) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Klemens, czyli Tomasz Piss 02.12.04, 00:39 Twoja znajomość psychiatrii wrocławskiej ogranicza się jak widać do jednego tylko nazwiska. I wyobraź sobie, że nie trafiłeś :) Zresztą dr Piss nie siedzi w więzieniu - dobrowolnie poddał się karze ( grzywna, bodajże zawiasy ). Trzeba czytać gazety dokładniej, a nie poprzestawać na wynikach kolejek ekstraklasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran A kundelek ciągle szczeka. hau hau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.04, 00:43 Ale ja lepiej wiem, czy on siedzi a takich jak on znam wielu, oj znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: A kundelek ciągle szczeka. hau hau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:49 Właśnie nie wiadomo czy nienawiść Ditrana do mnie jest większa niż moja do niego - w końcu jestem psychiatrą, lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Klemens, czyli Tomasz Piss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:20 kim jest kklement, skoro jest psychiatrą? jak go oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? IP: *.wa.bigpond.net.au 12.12.04, 14:51 Pisze sie -PLEASE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? 12.12.04, 15:04 No co Ty nie powiesz ? ;) Pewnie na Antypodach straciłeś kontakt z polską mową potoczną :) Ostatnio nasyca się anglicyzmami, które pisane fonetycznie mają charakter jajcarski ( i - powiedzmy szczerze - odrobinę autoironiczny ;) ). Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? IP: *.wa.bigpond.net.au 15.12.04, 03:28 Co w tym jest "jajcarskiego" lub autoironicznego?A to ze jest duzo anglicyzmow to dowod na to ze na sile niektorzy chca zostac "europejczykami".Potrzeba wprowadzic w zycie ustawe o jezyku.A poza tym to nie zazdrosc mi ! Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? 15.12.04, 08:36 Gość portalu: NORMALNY napisał(a): > Co w tym jest "jajcarskiego" lub autoironicznego? Jesteś wyrwany z kontekstu kulturowego, sorry, ale ja Ci tego nie wyjaśnię "korespondencyjnie". >A to ze jest duzo anglicyzmow > to dowod na to ze na sile niektorzy chca zostac "europejczykami". Nie, to dowód na to, że nie żyjemy na Księżycu ( choć i tam pewnie nieźle by się dało odbierać MTV i CNN ). Dla mnie osobiście jednym z powodów wdrażania anglicyzmów do mojego języka jest fakt, że są ... krótsze od polskich odpowiedników. Napisanie SMS-a przy ich użyciu mniej męczy paluszki, trwa krócej i więcej informacji pozwala upchnąć w jednym przekazie. Przykładem niech będzie użyte przeze mnie powyżej "sorry" - nieco krótsze od "przykro mi". >otrzeba > wprowadzic w zycie ustawe o jezyku. I będą mandaty za "sorry" ? Ty piszesz z Australii czy z Korei Północnej ? :] > A poza tym to nie zazdrosc mi ! BUHAHAHAHAHAHAHA :))))))))) I wyszło kołtuńskie szydło z imigranckiego wora :) I wszystko jasne. Miłego dnia, koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Jestem psychiatrą - chyba głupkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.04, 00:46 Bo za to co wypisujesz powinieneś wylecić z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:45 Powtarzam: jestem psychiatrą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EN Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:56 Tak, leczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Jestem z psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 01:27 Jestem z psychiatrą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Jestem wariat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 09:13 że to czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 02:54 psychiatrą forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Co robić? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 10:56 Po niebie leci ptak bez skrzydel i rozmyśla. Po co mi lodówka jak nie mam telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:29 ześwirowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Świr to na dzisiejsze czasy okaz rozumu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 12:35 Oglądałem posiedzenie śledźkomisji i stwierdzilem, ze wynikiem ich prac moze byc tylko pure nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Co ma do powiedzenia kklement? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 15:45 Ano chyba nic. Jakiś niepełnosprawny psychicznie klemens czepia się na forum porządnych obywateli, którym demokracja daje prawo wyboru wypowiedzi. Gnoi jednych, za pomocą drugich. Wysłać do Iraku kanalie u boku Saddama by dobrze służył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Re: Co ma do powiedzenia kklement? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:35 A mnie to wali czy kklement jest psychiatrą czy nie - tylko szkoda mi jego pacjentów :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Oryginalny kklement tylko wyboldowany :) 03.12.04, 17:50 A wszystkim podszywającym się pod mnie z pogardą pluję na ich zawszone łby :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Co to znaczy wyboldowany? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 23:19 If I may be so bold? A przy okazji oswiadczam, że jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Co to znaczy wyboldowany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:49 Wyboldowany to znaczy w/g słownika weterynaryjnego: "kklemencja starcza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Bold - wytłuszczenie tekstu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 23:51 Kolega kklement niczym rasowy dziennikarz zna się na wszystkim, bo boldowanie to termi drukarski zastępujący "Wytłuszczenie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Bold - wytłuszczenie tekstu IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 04.12.04, 09:20 mówiłem żeby nie ruszac Ditriana i jego innych nicków bo to wielkie g. i zacznie smierdziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Śmierdział i tak. Ale boleśnie go dźgnąłem :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 09:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re: Śmierdział i tak. Ale boleśnie go dźgnąłem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 18:30 Każdy psychiatra dźga boleśnie, to jego zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Medice, cura te ipsum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:10 czy jakoś tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Medice, cura te ipsum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.04, 19:47 A to chyba z Ew. wg Św.Łukasza? Widzę, ze na tym forum mea parvitas zaczyna mnie zawstydzać. Pozdrawiam więc i zecerów i lekarzy wszelakich specjalizacji i wszystkie inne klony. Kłaniam się do stupiczek i zgodnie z radą Rafisa idę laski szukać. Wiosna Panie i Panowie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Sursum corda ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:07 Aber naturlich das ist noch der Herbst :-( Raz staruszek spacerując w lesie Ujrzał listek przywiędły i blady I pomyślał, znowu idzie jesień Jesień idzie, nie ma na to rady I podreptał do chaty po dróżce I oznajmił stanąwszy przed chatą Swojej żonie tak samo staruszce . Jesień idzie, nie ma rady na to Zaś staruszka zmartwiła się szczerze I machnęła rękami obiema Musisz zacząć chodzić w pulowerze Jesień idzie, rady na to nie ma Może zrobić się chłodno już jutro Lub pojutrze, a może za tydzień Trzeba będzie wyjąć z kufra futro Nie ma rady, jesień, jesień idzie A był sierpień, pogoda prześliczna Wszystko w złocie stało i zieleni Prócz staruszków nikt chyba nie myślał O mającej nastąpić jesieni Ale cóż, oni żyli najdłużej Mieli swoje staruszkowe zasady I wiedzieli, że prędzej czy później Jesień przyjdzie, nie ma na to rady (Andrzej Waligórski) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Dlaczego ? 04.12.04, 19:58 Koleś zajmuje się na forum sadzeniem bredni rodem z epoki Bieruta. To mu przywaliłem - używając jego własnych wypowiedzi. Miałem przy tym złośliwą radochę, zwłaszcza że same te jego wypociny - nawet bez moich komentarzy - są naprawdę śmieszne. A mój zawód nie odgrywa tu żadnej roli. Praca to praca, czas wolny to czas wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Sobie przywaliłeś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 01:56 A już na pewno nie mi. Jeszcze raz powtarzam - zgadzam się z tym co wcześniej powiedziałem. Dodam jeszcze, że psychiatrzy (oprócz Sidorowicz) to kapitalistyczne kanalie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 17:11 Czep się kklement siebie, swojej homofobii. Szukaj wroga w swoim umyśle, psychiatro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryx krótka historyjka dla zuzy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 15:48 Jeden gość odbył stosunek seksualny z innym facetem. Pytanie: czy to jest nieprzyzwoite? "Ależ skąd?! to jest takie cool i trendy..."(powie niejaka zuza). "Oni sa mniejszością seksualną i wolno im robić to, na co mają ochotę". Sęk w tym, że jeden z tych facetów miał np. tak z 6 lat. I co wtedy? Przecież pedofil to też mniejszość seksualna. O nekrofilu już nie śmiem wspomnieć. Naprawdę, nie wiem, jak mam bronić praw mniejszości nekrofilskiej... I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Oryginalny kklement dalej psychiatrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:42 To wszystko co masz do powiedzenia, psychiatro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Oryginalny kklement dalej psychiatrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:21 kklement = obsikany psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picwanc Re: Rozumiem i nie rozumiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 20:46 Rozumiem, ze mozna sie klonować. Świadczy to tylko o braku odwagi cywilnej, zeby anonimowo pod własnym nickiem występować. Ale pisanie do siebie samego jest dla mnie niezrozumiałe. Klonowany Kklement z neoplusa pisze do klonowanego Rafisa z neoplusa. Aż hadko czytać. To już mniej niz zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 10:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Jezu kklement jestem z TOBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:53 homo są razem, a my nie homo wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalalala... Re: Jestem psychiatrą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 09:00 Dlaczego oprócz Sidorowicz i których?Piss nie siedzi,a powinien.Przede wszystkim powinny być zdjęte jego zdjęcia z tablicy w oddziale.Jak on się nie wstydzi reprezentować lekarzy.Zresztą nie tylko psychiatrzy lecz większość lekarzy są łapówkarzami.Oni słuchają kieszenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Do uli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:22 Ula, no powiedz z ręką na sercu, czy ja biorę wziątki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Pamiętaj klemens - każdy z Dialogu to Ditran! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 14:16 Idź odwiedź kolegę swojejgo, bo masz już manię prześladowczą. Jesteś pan - paranoik swyczajny i sługus kompletów. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Na szczęście na każdy. To rzadka przypadłość. 05.12.04, 14:43 Gość portalu: Ditran napisał(a): > Idź odwiedź kolegę swojejgo, bo masz już manię prześladowczą. Jesteś pan - > paranoik swyczajny i sługus kompletów. Kto to jest "SŁUGUS KOMPLETÓW" ?????????????????? I niby na czym ma polegać moja paranoja ? Jest post z niedostępnej mi domeny neoplus.adsl.tpnet.pl podpisany - oszczerczo - moim nickiem i to jest fakt, nie paranoja. Masz kłopoty z percepcją rzeczywistości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement POZ Dom/Zagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:14 Psychiatra w każdym domu i zagrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaos Re: POZ Dom/Zagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:44 Pamiętacie może jak się zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: POZ Dom/Zagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:08 Skończmy ten wątek, bo koledzy z psychiatryka się śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalala Re: Do uli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 18:20 Jeżeli jesteś lakarzem, nie wierzę ,że nie bierzesz.Ostatnio są tacy beszczelni, że dogadują choćby na temat czekoladek.Sa rzekomo "niedocukrzeni"Nie lubię konowałów i nie dlatego,że nie choruję.Tylko z ich głupich nawyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklemens Biorę łapówki i co z tego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 19:51 Ale mam małe dziecko i rodzinę a i na tacę w kościele trzeba dać, bo ksiądz wymaga. Dziś trudno być lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naukowiec czarnopiżamkowiec heterogeniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:14 A i tak rządzi ksiądz kklementa, czarnopiżamkowiec heterogeniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Re: czarnopiżamkowiec heterogeniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 00:03 Naukowo się robi. To lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Biorę łapówki i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:35 nie biorę łapówek, przecież wierzę w boga, jak 95 procent polaków polska to kraj bez korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:36 a właściwie to jakie jest prawdziwe imie i nazwisko tego lekarza o nicku kklement ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:38 Extra, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:12 Extra - kklemencki przyznaj się kim jesteś - serio psychiatrą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Jest działaczem PO, który reklamuje odnogę kościoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 17:34 Jest również za wojną w Iraku i jak to nazwał "powyżynaniu" Arabów. Taki to psychiatra klemes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Jest działaczem PO, który reklamuje odnogę ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:12 nie znalazłem żadnego psychiatry działającego w PO we wrocławiu na googlach. widać ten wrocławski psychiatra ukrywa się pod tym pseudonimem. mam co prawda swoje przypuszczenia, ale nie jestem pewien czy mogę operować nazwiskami na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Jest działaczem PISs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:32 Czy psychiatra może należeć do grona sikaczy? (PiSs) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Re: Jest działaczem PWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:00 Wydaje mi się, że to wielka mistyfikacja, kklement pracuje ze mną na Janiszewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Jest działaczem PWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:23 na Janiszewskiego! ?? to jak on się nazywa naprawde ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Re: Jest działaczem PWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 05:10 Czy na pewno? A nie szpital? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przedtem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 10:39 napoleonem,tylko mu zabrali piżamkę na guziki i teraz nie ma gdzie ręki włożyć. Udaje więc,że jest normalny, to pozwalają mu sprzątać izbę przyjęć dlatego dorwał sie do komputra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:20 Piss i pax - pogódźmy się, niech wszyscy pokonają lęk przed homoseksualizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Widzę kklement, że Ci się polepszyło.To jednak IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 13:32 prawda,że jak pacjent chce wyzdrowieć, to medycyna jest bezsilna. Amen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przed IP: *.wa.bigpond.net.au 12.12.04, 14:54 P O C A L U J mnie w...... Reke oszolomie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:11 ale o co chodzi? czy psychiatra może mieć homofobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryx Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przed IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 18:05 Przeczytałam to wszystko przypadkiem - weszłam na forum w poszukiwaniu kursu językowego. Zajmijcie się waszymi bliskimi (jest im przykro, kiedy tracicie CZAS na jakieś przekomarzanki w necie). By the way - mieszkam z psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok kto z nim mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 01:35 Mieszkasz z kklementem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryx Re: kto z nim mieszka? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 15:40 Oczywiście, że z nim mieszkam. Od wielu miesięcy głowię się, o co chodzi z tym jego siedzeniem przed monitorem... I teraz już wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraszek Re: kto z nim mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:48 nie wiem, kto z ni mieszka i mao mnie to...jestem byly pacjent i to mnie rusza, ze te doktorki z Kraszek, to ino doktorki w nazwie, malo kogo obchodzi pacjent, czesciej praca naukowa, albo jakis takie. ludzie. My z wariatkowa may swoja godnosc i wrazliwosc, tylko kogo to obchodzi??? bardzo rzadko medykow z tej branzy. Upokarzajace. najlepiej napuscic studentow, zeby sie pastwily pod nadzoem. Przerobilem kilkanascie razy. Do tej pory, od czasu do czasu szukam psychiatre, ale w tym miescie albo brak, albo nie znam drogi. Taki Kkklenemt jest poza opcja. niech se daje na tace i zyje, ale nie z mojego. I wara od ludzi potrzebujacych. Moze przestepcy maja kase na lewie papiery. my potrzebujemy pomocy DoKTORKU. Nam i tak jest ciezko facet, nie pograzaj nas, malutki czlowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: kto z nim mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:54 otoz to. facet Kklemet. morda w kubel. Zabiera,y ci papiery. jesli jestes, kim sie zowiesz, juz nim nie jestes. jestes maturzysta.............moze.w najlepszym razie. Corka lipnickiej tez chce byc doktorkiem.matka w ciupie, a coreczka brnie w te sama strone. PSYCHITRA jest dla potrzebujacych, nie dla bandytow i kasowych. poddaje pod rozwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka on mnie leczy Re: kto z nim mieszka? IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.12.04, 11:13 On mnie leczy i jest ok. Nie wiem z kim mieszka i jakoś mnie to nie interesuje. Jako lekarz psychiatra zawsze był w stosunku do mnie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on on mnie leczy Re: kto z nim mieszka? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.12.04, 12:08 A ta Lipnicka to nie dyrektor CPP na Kasprowicza? Mają taką ładną stronę w Internecie! A kogo jeszcze wsadzili? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa on mnie leczy Re: kto z nim mieszka? 16.12.04, 12:14 Lipnicka to raczej na Ostroroga i Pereca no i jeszcze mikro-niby-szpital na AL. Piastów tak, stronka ładna ale ja nie polecam nawet teraz kiedy sie nazywaja Centrum Nadzieji Odpowiedz Link Zgłoś
kklement CPP 16.12.04, 13:41 CPP miało poradnie i oddział dzienny w pałacyku na Kasprowicza w 2003 roku. Obecnie poradnia mieści się na Ostroroga na Oporowie. Cały czas działa mini- szpitalik na Aleji Piastów ( też Oporów ). Nie wiem, co się dzieje z poradnią przy pl. Pereca. Od 2 lat trwał tam remont, nie wiem, czy się już skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: CPP 16.12.04, 22:14 A, tego to ja nie wiedzialam. NIe bylam w tym palacyku i nawet nie wiedzialam ze taki byl. A ten pseudoszpital to jest badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Next Re: CPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:51 czy kklement patrzy ci prosto w oczy podczas zabiegów? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: CPP 17.12.04, 12:50 no, nie ma zawsze szans :) jakie zabiegi masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Re: CPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:44 zależy na co się leczysz - co dokładnie ci dolega? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa zabiegi i Klement Re: CPP 17.12.04, 21:33 no wiesz, ja pytalam przy jakich zabiegach klement patrzy sie w oczy, czy tez unika patrzenia w oczy a co mi dokladnie dolega nie dotyczy tego watku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homoseksualistka choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:36 musimy dokładnie odtworzyć każdą sekundkę twych wizyt, nie utrudniaj poznania tajników pracy kklemętasa Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: choroba 17.12.04, 21:46 wiesz ile to sekund?? no i co z tymi jak nie bardzo jarzylam gdzie jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Re: choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:34 Ile sekund? Jak często tam bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: choroba 18.12.04, 14:50 kazdorazowo ok 1800 sekund wiec chyba nie wyobrazasz sobie ze bede je opisywac? i to tutaj? :-) a co do mojej choroby to wolę o niej rozmawiac z Klementem bo on się najlepiej do tego nadaje a forum nie słuzy rozwiązywaniu moich problemów zdrowotnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak transkklement? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:39 czy kklementz wprowadza cie w trans? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: transkklement? 19.12.04, 17:18 Nie, nie wprowadza mnie w trans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Czy ma włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:45 Czy widziałaś włosy na klatce piersiowej swego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryx Re: Czy ma włosy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 21:59 Słuchaj bubku, jestem laską kklementa i nie podoba mi się, że tak dużo czasu poświęcasz detalom jego fizyczności. Powiem tak: kręci cię kklement i dlatego poświęcasz mu tyle uwagi. Hm, to moim zdaniem nie jest trendy na tym forum. Zacznij dbać o siebie, może znajdź czas na rozwijanie się? Sądzę, że tobie akurat jest to potrzebne. I poszukaj sobie pracy, pomoże ci stanąć na nogi. Jeśli chodzi o twoje problemy psychiczne bubku to polecam ci kklementa, jest rewelacyjnym psychiatrą. Nie odpowiadaj na mój post, nie mam potrzeby kontaktu z osobami słabymi psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda_szczurka Re: Czy ma włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:36 Czy psychoza jest zakaźna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:55 Zasadnicze pytanie: czy leczą tam homoseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa homoseksualizm Re: Jestem psychiatrą! 16.12.04, 22:31 tego sie nie leczy, to tak samo normalne jak bycie heteroseksualnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok homoseksualizm Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:44 ale kklementz mówi że ci geje są be, że to zboczeńcy Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa kto jest kto homoseksualizm Re: Jestem psychiatrą! 17.12.04, 08:22 no wiem, ale jest różnica miedzy Gość: kklement a kklement to sa dwie rózne osoby psychiatra jest kklement chorym (?) jest gość: kklement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UB Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:22 No dobra, jesteś psychiatrą, ale jak się nazywasz, KKlemencie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Ditrana już znamy, teraz dane kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 12:09 Kklement, nie wygłupiaj się - pragniemy jawności! Ustalmy z którego szpitala nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Re: Ditrana już znamy, teraz dane kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:23 Czy psychiatra kklement ma jakąś nadzwyczajną moc? Czy uratuje nas przed pedalstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Ditrana już znamy, teraz dane kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:27 co by znaczył świat bez wrogów - tysiąc lat temu paliliśmy na stosie czarownice, dzisiaj zmądrzeliśmy i zajmujemy się homoseksualistami, bo czarownice się wyemancypowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: JESTEM SEKSUOLOGIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:26 kklement homoseksualistami interesują się tylko pedały ,normalni z racji swojej normalności zajmują się kobietami,moja diagnoza,kklement jesteś pedałem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: JESTEM SEKSUOLOGIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:34 przepraszam,post wyżej to żart i kara jednocześnie za podszywanie się pod cudze nicki,nie czyn tego więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:54 Ja bym się wstydził - psychiatra, który ma homofobię? Powinno cie się odizolować od pacjentów, jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel.wawa Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:44 Czy kklement dalej jest psychiatrą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.N.A. Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 02:48 Słyszałam, że tak. Ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolack Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:08 Nie wiesz jak długo będzie odhomoseksualniał pacjentów? Odpowiedz Link Zgłoś