Dodaj do ulubionych

Jestem psychiatrą!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:24
Jestem psychiatrą i wcale się tego nie wstydzę!
Obserwuj wątek
    • kklement Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? 02.12.04, 00:32
      No w każdym bądź razie nie obrażam się za to podszycie się pode mnie. Ale
      plizzz, nie rób tego więcej.
      • Gość: Ditran Klemens, czyli Tomasz Piss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.04, 00:36
        Który pewnie siędzi w pierdlu, bo ma wyrok za łapówki. Kundel, który po 3
        miesięcznym kursie programowania neurolongwistycznego (NLP) mocuje się z
        komunistami głupek)
        • kklement Re: Klemens, czyli Tomasz Piss 02.12.04, 00:39
          Twoja znajomość psychiatrii wrocławskiej ogranicza się jak widać do jednego
          tylko nazwiska. I wyobraź sobie, że nie trafiłeś :)

Zresztą dr Piss nie siedzi w więzieniu - dobrowolnie poddał się karze (
          grzywna, bodajże zawiasy ). Trzeba czytać gazety dokładniej, a nie poprzestawać
          na wynikach kolejek ekstraklasy ;)
          • Gość: Ditran A kundelek ciągle szczeka. hau hau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.04, 00:43
            Ale ja lepiej wiem, czy on siedzi a takich jak on znam wielu, oj znam.
            • Gość: kklement Re: A kundelek ciągle szczeka. hau hau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:49
              Właśnie nie wiadomo czy nienawiść Ditrana do mnie jest większa niż moja do niego
              - w końcu jestem psychiatrą, lekarzem.
        • Gość: kklement Re: Klemens, czyli Tomasz Piss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:20
          kim jest kklement, skoro jest psychiatrą? jak go oceniacie?
      • Gość: NORMALNY Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? IP: *.wa.bigpond.net.au 12.12.04, 14:51
        Pisze sie -PLEASE !!!!!!
        • kklement Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? 12.12.04, 15:04
          No co Ty nie powiesz ? ;)

Pewnie na Antypodach straciłeś kontakt z polską mową potoczną :) Ostatnio
          nasyca się anglicyzmami, które pisane fonetycznie mają charakter jajcarski ( i -
          powiedzmy szczerze - odrobinę autoironiczny ;) ).

Pozdrawiam !
          • Gość: NORMALNY Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? IP: *.wa.bigpond.net.au 15.12.04, 03:28
            Co w tym jest "jajcarskiego" lub autoironicznego?A to ze jest duzo anglicyzmow
            to dowod na to ze na sile niektorzy chca zostac "europejczykami".Potrzeba
            wprowadzic w zycie ustawe o jezyku.A poza tym to nie zazdrosc mi !
            • kklement Re: Hmmm, sam mógłbym to napisać, tylko po co ? 15.12.04, 08:36
              Gość portalu: NORMALNY napisał(a):

> Co w tym jest "jajcarskiego" lub autoironicznego?

Jesteś wyrwany z kontekstu kulturowego, sorry, ale ja Ci tego nie
              wyjaśnię "korespondencyjnie".

>A to ze jest duzo anglicyzmow
              > to dowod na to ze na sile niektorzy chca zostac "europejczykami".

Nie, to dowód na to, że nie żyjemy na Księżycu ( choć i tam pewnie nieźle by
              się dało odbierać MTV i CNN ). Dla mnie osobiście jednym z powodów wdrażania
              anglicyzmów do mojego języka jest fakt, że są ... krótsze od polskich
              odpowiedników. Napisanie SMS-a przy ich użyciu mniej męczy paluszki, trwa
              krócej i więcej informacji pozwala upchnąć w jednym przekazie. Przykładem niech
              będzie użyte przeze mnie powyżej "sorry" - nieco krótsze od "przykro mi".

>otrzeba
              > wprowadzic w zycie ustawe o jezyku.

I będą mandaty za "sorry" ? Ty piszesz z Australii czy z Korei Północnej ? :]

> A poza tym to nie zazdrosc mi !

BUHAHAHAHAHAHAHA :))))))))) I wyszło kołtuńskie szydło z imigranckiego wora :)
              I wszystko jasne. Miłego dnia, koleś.

• Gość: Ditran Jestem psychiatrą - chyba głupkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.04, 00:46
      Bo za to co wypisujesz powinieneś wylecić z roboty.
    • Gość: kklement Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:45
      Powtarzam: jestem psychiatrą
    • Gość: EN Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:56
      Tak, leczę
    • Gość: Anna Jestem z psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 01:27
      Jestem z psychiatrą
      • Gość: Pacjent Re: Jestem wariat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 09:13
        że to czytam
        • Gość: kklement jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 02:54
          psychiatrą forum
    • Gość: Emeryt Re: Co robić? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 10:56
      Po niebie leci ptak bez skrzydel i rozmyśla. Po co mi lodówka jak nie mam
      telefonu?
      • Gość: kklement Re: Co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:29
        ześwirowałeś
        • Gość: Emeryt Re: Świr to na dzisiejsze czasy okaz rozumu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 12:35
          Oglądałem posiedzenie śledźkomisji i stwierdzilem, ze wynikiem ich prac moze
          byc tylko pure nonsens.
          • Gość: szary Co ma do powiedzenia kklement? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 15:45
            Ano chyba nic. Jakiś niepełnosprawny psychicznie klemens czepia się na forum
            porządnych obywateli, którym demokracja daje prawo wyboru wypowiedzi. Gnoi
            jednych, za pomocą drugich. Wysłać do Iraku kanalie u boku Saddama by dobrze
            służył.
            • Gość: jekdok Re: Co ma do powiedzenia kklement? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:35
              A mnie to wali czy kklement jest psychiatrą czy nie - tylko szkoda mi jego
              pacjentów :-(
    • kklement Oryginalny kklement tylko wyboldowany :) 03.12.04, 17:50
      A wszystkim podszywającym się pod mnie z pogardą pluję na ich zawszone łby :]
      • Gość: Emeryt Re: Co to znaczy wyboldowany? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 23:19
        If I may be so bold? A przy okazji oswiadczam, że jest dobrze, a będzie jeszcze
        lepiej.
        • Gość: kklement Re: Co to znaczy wyboldowany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:49
          Wyboldowany to znaczy w/g słownika weterynaryjnego: "kklemencja starcza".
          • Gość: Ditran Bold - wytłuszczenie tekstu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 23:51
            Kolega kklement niczym rasowy dziennikarz zna się na wszystkim, bo boldowanie
            to termi drukarski zastępujący "Wytłuszczenie"
            • Gość: Rafis Re: Bold - wytłuszczenie tekstu IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 04.12.04, 09:20
              mówiłem żeby nie ruszac Ditriana i jego innych nicków bo to wielkie g. i
              zacznie smierdziec?
              • Gość: kklement Śmierdział i tak. Ale boleśnie go dźgnąłem :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 09:36
                • Gość: Wszechpolak Re: Śmierdział i tak. Ale boleśnie go dźgnąłem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 18:30
                  Każdy psychiatra dźga boleśnie, to jego zajęcie.
                • Gość: jekdok Medice, cura te ipsum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:10
                  czy jakoś tak ;-)
                  • Gość: Emeryt Re: Medice, cura te ipsum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.04, 19:47
                    A to chyba z Ew. wg Św.Łukasza? Widzę, ze na tym forum mea parvitas zaczyna
                    mnie zawstydzać. Pozdrawiam więc i zecerów i lekarzy wszelakich specjalizacji
                    i wszystkie inne klony. Kłaniam się do stupiczek i zgodnie z radą Rafisa idę
                    laski szukać. Wiosna Panie i Panowie idzie.
                    • Gość: jekdok Sursum corda ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:07
                      Aber naturlich das ist noch der Herbst :-(

Raz staruszek spacerując w lesie
                      Ujrzał listek przywiędły i blady
                      I pomyślał, znowu idzie jesień
                      Jesień idzie, nie ma na to rady

I podreptał do chaty po dróżce
                      I oznajmił stanąwszy przed chatą
                      Swojej żonie tak samo staruszce .
                      Jesień idzie, nie ma rady na to

Zaś staruszka zmartwiła się szczerze
                      I machnęła rękami obiema
                      Musisz zacząć chodzić w pulowerze
                      Jesień idzie, rady na to nie ma

Może zrobić się chłodno już jutro
                      Lub pojutrze, a może za tydzień
                      Trzeba będzie wyjąć z kufra futro
                      Nie ma rady, jesień, jesień idzie

A był sierpień, pogoda prześliczna
                      Wszystko w złocie stało i zieleni
                      Prócz staruszków nikt chyba nie myślał
                      O mającej nastąpić jesieni

Ale cóż, oni żyli najdłużej
                      Mieli swoje staruszkowe zasady
                      I wiedzieli, że prędzej czy później
                      Jesień przyjdzie, nie ma na to rady
                      (Andrzej Waligórski)
                  • kklement Dlaczego ? 04.12.04, 19:58
                    Koleś zajmuje się na forum sadzeniem bredni rodem z epoki Bieruta. To mu
                    przywaliłem - używając jego własnych wypowiedzi. Miałem przy tym złośliwą
                    radochę, zwłaszcza że same te jego wypociny - nawet bez moich komentarzy - są
                    naprawdę śmieszne.

A mój zawód nie odgrywa tu żadnej roli. Praca to praca, czas wolny to czas
                    wolny.
                    • Gość: Ditran Sobie przywaliłeś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 01:56
                      A już na pewno nie mi. Jeszcze raz powtarzam - zgadzam się z tym co wcześniej
                      powiedziałem. Dodam jeszcze, że psychiatrzy (oprócz Sidorowicz) to
                      kapitalistyczne kanalie.
                    • Gość: zuza Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 17:11
                      Czep się kklement siebie, swojej homofobii.

Szukaj wroga w swoim umyśle, psychiatro.
                      • Gość: Patryx krótka historyjka dla zuzy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 15:48
                        Jeden gość odbył stosunek seksualny z innym facetem. Pytanie: czy to jest
                        nieprzyzwoite? "Ależ skąd?! to jest takie cool i trendy..."(powie niejaka zuza).
                        "Oni sa mniejszością seksualną i wolno im robić to, na co mają ochotę".
                        Sęk w tym, że jeden z tych facetów miał np. tak z 6 lat. I co wtedy? Przecież
                        pedofil to też mniejszość seksualna. O nekrofilu już nie śmiem wspomnieć.
                        Naprawdę, nie wiem, jak mam bronić praw mniejszości nekrofilskiej... I co wy na
                        to?
      • Gość: kklement Re: Oryginalny kklement dalej psychiatrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:42
        To wszystko co masz do powiedzenia, psychiatro?
        • Gość: Rafis Re: Oryginalny kklement dalej psychiatrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:21
          kklement = obsikany psychiatra
          • Gość: Picwanc Re: Rozumiem i nie rozumiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 20:46
            Rozumiem, ze mozna sie klonować. Świadczy to tylko o braku odwagi cywilnej,
            zeby anonimowo pod własnym nickiem występować. Ale pisanie do siebie samego
            jest dla mnie niezrozumiałe. Klonowany Kklement z neoplusa pisze do klonowanego
            Rafisa z neoplusa. Aż hadko czytać. To już mniej niz zero.
            • Gość: kklement [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:53
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: kklement [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 10:34
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • michelle.z.ruchu.oporu Jezu kklement jestem z TOBA 26.12.04, 12:23
        • Gość: kklement Re: Jezu kklement jestem z TOBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:53
          homo są razem, a my nie homo wiadomo
    • Gość: ulalalala... Re: Jestem psychiatrą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 09:00
      Dlaczego oprócz Sidorowicz i których?Piss nie siedzi,a powinien.Przede
      wszystkim powinny być zdjęte jego zdjęcia z tablicy w oddziale.Jak on się nie
      wstydzi reprezentować lekarzy.Zresztą nie tylko psychiatrzy lecz większość
      lekarzy są łapówkarzami.Oni słuchają kieszenią.
      • Gość: kklement Do uli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:22
        Ula, no powiedz z ręką na sercu, czy ja biorę wziątki?
        • kklement Nie podszywaj się, śmieciu. 05.12.04, 13:35
          • Gość: Ditran Pamiętaj klemens - każdy z Dialogu to Ditran! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 14:16
            Idź odwiedź kolegę swojejgo, bo masz już manię prześladowczą. Jesteś pan -
            paranoik swyczajny i sługus kompletów.
            • kklement Na szczęście na każdy. To rzadka przypadłość. 05.12.04, 14:43
              Gość portalu: Ditran napisał(a):

> Idź odwiedź kolegę swojejgo, bo masz już manię prześladowczą. Jesteś pan -
              > paranoik swyczajny i sługus kompletów.

Kto to jest "SŁUGUS KOMPLETÓW" ??????????????????

I niby na czym ma polegać moja paranoja ? Jest post z niedostępnej mi domeny
              neoplus.adsl.tpnet.pl podpisany - oszczerczo - moim nickiem i to jest fakt, nie
              paranoja. Masz kłopoty z percepcją rzeczywistości ?
              • Gość: kklement POZ Dom/Zagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:14
                Psychiatra w każdym domu i zagrodzie
                • Gość: chaos Re: POZ Dom/Zagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:44
                  Pamiętacie może jak się zaczyna?
                  • Gość: kklement Re: POZ Dom/Zagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:08
                    Skończmy ten wątek, bo koledzy z psychiatryka się śmieją.
        • Gość: ulalala Re: Do uli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 18:20
          Jeżeli jesteś lakarzem, nie wierzę ,że nie bierzesz.Ostatnio są tacy
          beszczelni, że dogadują choćby na temat czekoladek.Sa
          rzekomo "niedocukrzeni"Nie lubię konowałów i nie dlatego,że nie choruję.Tylko z
          ich głupich nawyków.
          • Gość: kklemens Biorę łapówki i co z tego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 19:51
            Ale mam małe dziecko i rodzinę a i na tacę w kościele trzeba dać, bo ksiądz
            wymaga. Dziś trudno być lekarzem
            • Gość: Naukowiec czarnopiżamkowiec heterogeniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:14
              A i tak rządzi ksiądz kklementa, czarnopiżamkowiec heterogeniczny
              • Gość: jekdok Re: czarnopiżamkowiec heterogeniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 00:03
                Naukowo się robi. To lubię.
            • Gość: kklement Re: Biorę łapówki i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:35
              nie biorę łapówek, przecież wierzę w boga, jak 95 procent polaków

polska to kraj bez korupcji
      • Gość: adam Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:36
        a właściwie to jakie jest prawdziwe imie i nazwisko tego lekarza o nicku kklement ?
    • Gość: Piotr Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:38
      Extra, gratulacje
      • Gość: Mały Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:12
        Extra - kklemencki przyznaj się kim jesteś - serio psychiatrą?
        • Gość: Ditran Jest działaczem PO, który reklamuje odnogę kościoł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 17:34
          Jest również za wojną w Iraku i jak to nazwał "powyżynaniu" Arabów. Taki to
          psychiatra klemes.
          • Gość: bodek Re: Jest działaczem PO, który reklamuje odnogę ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:12
            nie znalazłem żadnego psychiatry działającego w PO we wrocławiu na googlach.
            widać ten wrocławski psychiatra ukrywa się pod tym pseudonimem. mam co prawda
            swoje przypuszczenia, ale nie jestem pewien czy mogę operować nazwiskami na forum.
            • Gość: Jaro Re: Jest działaczem PISs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:32
              Czy psychiatra może należeć do grona sikaczy? (PiSs)
              • Gość: jekdok Re: Jest działaczem PWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:00
                Wydaje mi się, że to wielka mistyfikacja, kklement pracuje ze mną na Janiszewskiego!
                • Gość: bodek Re: Jest działaczem PWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:23
                  na Janiszewskiego! ?? to jak on się nazywa naprawde ?
                  • Gość: antyk Re: Jest działaczem PWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 05:10
                    Czy na pewno? A nie szpital?
        • Gość: jaszczomp kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przedtem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 10:39
          napoleonem,tylko mu zabrali piżamkę na guziki i teraz nie ma gdzie ręki włożyć. Udaje więc,że jest normalny, to pozwalają mu sprzątać izbę przyjęć dlatego dorwał sie do komputra.
          • Gość: kklement Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:20
            Piss i pax - pogódźmy się, niech wszyscy pokonają lęk przed homoseksualizmem.
            • Gość: jaszczomp Widzę kklement, że Ci się polepszyło.To jednak IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 13:32
              prawda,że jak pacjent chce wyzdrowieć, to medycyna jest bezsilna.
              Amen.
              :)
            • Gość: NORMALNY Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przed IP: *.wa.bigpond.net.au 12.12.04, 14:54
              P O C A L U J mnie w...... Reke oszolomie!!!!!!
              • Gość: niunia Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:11
                ale o co chodzi? czy psychiatra może mieć homofobie?
          • Gość: Patryx Re: kklament tylko chwilowo jest psychiatrą.Przed IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 18:05
            Przeczytałam to wszystko przypadkiem - weszłam na forum w poszukiwaniu kursu
            językowego. Zajmijcie się waszymi bliskimi (jest im przykro, kiedy tracicie
            CZAS na jakieś przekomarzanki w necie). By the way - mieszkam z psychiatrą.
            • Gość: jekdok kto z nim mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 01:35
              Mieszkasz z kklementem?
              • Gość: Patryx Re: kto z nim mieszka? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 15:40
                Oczywiście, że z nim mieszkam. Od wielu miesięcy głowię się, o co chodzi z tym
                jego siedzeniem przed monitorem... I teraz już wiem :)
                • Gość: kraszek Re: kto z nim mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:48
                  nie wiem, kto z ni mieszka i mao mnie to...jestem byly pacjent i to mnie rusza,
                  ze te doktorki z Kraszek, to ino doktorki w nazwie, malo kogo obchodzi pacjent,
                  czesciej praca naukowa, albo jakis takie. ludzie. My z wariatkowa may swoja
                  godnosc i wrazliwosc, tylko kogo to obchodzi??? bardzo rzadko medykow z tej
                  branzy. Upokarzajace. najlepiej napuscic studentow, zeby sie pastwily pod
                  nadzoem. Przerobilem kilkanascie razy. Do tej pory, od czasu do czasu szukam
                  psychiatre, ale w tym miescie albo brak, albo nie znam drogi. Taki Kkklenemt
                  jest poza opcja. niech se daje na tace i zyje, ale nie z mojego. I wara od
                  ludzi potrzebujacych. Moze przestepcy maja kase na lewie papiery. my
                  potrzebujemy pomocy DoKTORKU. Nam i tak jest ciezko facet, nie pograzaj nas,
                  malutki czlowieczku
                  • Gość: lutek Re: kto z nim mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:54
                    otoz to. facet Kklemet. morda w kubel. Zabiera,y ci papiery. jesli jestes, kim
                    sie zowiesz, juz nim nie jestes. jestes maturzysta.............moze.w
                    najlepszym razie.

Corka lipnickiej tez chce byc doktorkiem.matka w ciupie, a coreczka brnie w te
                    sama strone. PSYCHITRA jest dla potrzebujacych, nie dla bandytow i kasowych.
                    poddaje pod rozwage
                  • Gość: pacjentka on mnie leczy Re: kto z nim mieszka? IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.12.04, 11:13
                    On mnie leczy i jest ok. Nie wiem z kim mieszka i jakoś mnie to nie interesuje.
                    Jako lekarz psychiatra zawsze był w stosunku do mnie w porządku.
                    • Gość: on on mnie leczy Re: kto z nim mieszka? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.12.04, 12:08
                      A ta Lipnicka to nie dyrektor CPP na Kasprowicza? Mają taką ładną stronę w
                      Internecie! A kogo jeszcze wsadzili?
                      • pacjentka_klementa on mnie leczy Re: kto z nim mieszka? 16.12.04, 12:14
                        Lipnicka to raczej na Ostroroga i Pereca
                        no i jeszcze mikro-niby-szpital na AL. Piastów
                        tak, stronka ładna ale ja nie polecam
                        nawet teraz kiedy sie nazywaja Centrum Nadzieji
                      • kklement CPP 16.12.04, 13:41
                        CPP miało poradnie i oddział dzienny w pałacyku na Kasprowicza w 2003 roku.
                        Obecnie poradnia mieści się na Ostroroga na Oporowie. Cały czas działa mini-
                        szpitalik na Aleji Piastów ( też Oporów ). Nie wiem, co się dzieje z poradnią
                        przy pl. Pereca. Od 2 lat trwał tam remont, nie wiem, czy się już skończył.
                        • pacjentka_klementa Re: CPP 16.12.04, 22:14
                          A, tego to ja nie wiedzialam. NIe bylam w tym palacyku i nawet nie wiedzialam
                          ze taki byl.
                          A ten pseudoszpital to jest badziewie.
                          • Gość: Next Re: CPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:51
                            czy kklement patrzy ci prosto w oczy podczas zabiegów?
                            • pacjentka_klementa Re: CPP 17.12.04, 12:50
                              no, nie ma zawsze szans :)
                              jakie zabiegi masz na mysli?
                              • Gość: jekdok Re: CPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:44
                                zależy na co się leczysz - co dokładnie ci dolega?
                                • pacjentka_klementa zabiegi i Klement Re: CPP 17.12.04, 21:33
                                  no wiesz, ja pytalam przy jakich zabiegach klement patrzy sie w oczy, czy tez
                                  unika patrzenia w oczy
                                  a co mi dokladnie dolega nie dotyczy tego watku :-)
                                  • Gość: homoseksualistka choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:36
                                    musimy dokładnie odtworzyć każdą sekundkę twych wizyt,
                                    nie utrudniaj poznania tajników pracy kklemętasa
                                    • pacjentka_klementa Re: choroba 17.12.04, 21:46
                                      wiesz ile to sekund??
                                      no i co z tymi jak nie bardzo jarzylam gdzie jestem?
                                      • Gość: Ditran Re: choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:34
                                        Ile sekund? Jak często tam bywasz?
                                        • pacjentka_klementa Re: choroba 18.12.04, 14:50
                                          kazdorazowo ok 1800 sekund wiec chyba nie wyobrazasz sobie ze bede je opisywac?
                                          i to tutaj? :-)

a co do mojej choroby to wolę o niej rozmawiac z Klementem bo on się najlepiej
                                          do tego nadaje a forum nie słuzy rozwiązywaniu moich problemów zdrowotnych :-)
                                          • Gość: Wszechpolak transkklement? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:39
                                            czy kklementz wprowadza cie w trans?
                                            • pacjentka_klementa Re: transkklement? 19.12.04, 17:18
                                              Nie, nie wprowadza mnie w trans.
                                              • Gość: Rafis Czy ma włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:45
                                                Czy widziałaś włosy na klatce piersiowej swego lekarza?
                                                • Gość: Patryx Re: Czy ma włosy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 21:59
                                                  Słuchaj bubku, jestem laską kklementa i nie podoba mi się, że tak dużo czasu
                                                  poświęcasz detalom jego fizyczności. Powiem tak: kręci cię kklement i dlatego
                                                  poświęcasz mu tyle uwagi. Hm, to moim zdaniem nie jest trendy na tym forum.
                                                  Zacznij dbać o siebie, może znajdź czas na rozwijanie się? Sądzę, że tobie
                                                  akurat jest to potrzebne. I poszukaj sobie pracy, pomoże ci stanąć na nogi.
                                                  Jeśli chodzi o twoje problemy psychiczne bubku to polecam ci kklementa, jest
                                                  rewelacyjnym psychiatrą.
                                                  Nie odpowiadaj na mój post, nie mam potrzeby kontaktu z osobami słabymi
                                                  psychicznie.
                                                  • Gość: ruda_szczurka Re: Czy ma włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:36
                                                    Czy psychoza jest zakaźna?
    • Gość: Rafis Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:55
      Zasadnicze pytanie: czy leczą tam homoseksualizm?
      • pacjentka_klementa homoseksualizm Re: Jestem psychiatrą! 16.12.04, 22:31
        tego sie nie leczy, to tak samo normalne jak bycie heteroseksualnym
        • Gość: jekdok homoseksualizm Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:44
          ale kklementz mówi że ci geje są be, że to zboczeńcy
          • pacjentka_klementa kto jest kto homoseksualizm Re: Jestem psychiatrą! 17.12.04, 08:22
            no wiem, ale jest różnica miedzy Gość: kklement a kklement
            to sa dwie rózne osoby
            psychiatra jest kklement
            chorym (?) jest gość: kklement
    • Gość: UB Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:22
      No dobra, jesteś psychiatrą, ale jak się nazywasz, KKlemencie?
      • Gość: kklement Jestem Ditran IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 20:42
        • Gość: Ditran Ditrana już znamy, teraz dane kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 12:09
          Kklement, nie wygłupiaj się - pragniemy jawności!
          Ustalmy z którego szpitala nadajesz.
          • Gość: jekdok Re: Ditrana już znamy, teraz dane kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:23
            Czy psychiatra kklement ma jakąś nadzwyczajną moc?
            Czy uratuje nas przed pedalstwem?
            • Gość: kklement Re: Ditrana już znamy, teraz dane kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:27
              co by znaczył świat bez wrogów - tysiąc lat temu paliliśmy na stosie czarownice,
              dzisiaj zmądrzeliśmy i zajmujemy się homoseksualistami, bo czarownice się
              wyemancypowały
              • Gość: zuzanna Re: JESTEM SEKSUOLOGIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:26
                kklement homoseksualistami interesują się tylko pedały ,normalni z racji swojej
                normalności zajmują się kobietami,moja diagnoza,kklement jesteś pedałem,
                • Gość: zuzanna Re: JESTEM SEKSUOLOGIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:34
                  przepraszam,post wyżej to żart i kara jednocześnie za podszywanie się pod cudze
                  nicki,nie czyn tego więcej
    • Gość: Rafis Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:54
      Ja bym się wstydził - psychiatra, który ma homofobię?
      Powinno cie się odizolować od pacjentów, jak najszybciej!
      • Gość: nel.wawa Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:44
        Czy kklement dalej jest psychiatrą?
        • Gość: O.N.A. Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 02:48
          Słyszałam, że tak. Ciągle.
          • Gość: Wszechpolack Re: Jestem psychiatrą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:08
            Nie wiesz jak długo będzie odhomoseksualniał pacjentów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka