27.08.11, 22:28
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10185043,PiS_ujawnilo_w_koncu_swoich_glownych_kandydatow_w.html
link do list 1 pis
ciekawe na 2 kuźmiuk a pozatym cisza
gdzie perukarz ???
gdzie wróblowa???

Obserwuj wątek
    • Gość: a to ciekawe Re: listy pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 11:57
      wybory.onet.pl/forum/forum.html?discId=11566376&threadId=90378072&AppID=359#forum:MSwzNTksOCw5MDM3ODA3MiwyMjU3MDg1MTEsMTE1NjYzNzYsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
      • Gość: zawód-PiS Re: listy pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 12:43
        Fajne maja tam komentarze.
        "Sprytna Kobieta! Prawdziwy Polak nie pracuje. Prawdziwy Polak zawodowo kocha Ojczyznę i z tego żyje".
        • Gość: Jav Re: Ma racje IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.11, 14:51
          Z PSL-em to jest tak, że te chłopy wyjechali ze swoich miasteczek, wsi, trafili do Warszawy - zdziczeli, zbaranieli: tańczą, śpiewają, głosują za ustawami np. (...) za związkami partnerskimi; chłopy wyjechały ze wsi i kompletnie im odbiło.
          Adam Hofman, rzecznik PiS

• vater1958 Re: listy pis 28.08.11, 19:38
      Kuźmiuk z listy PiS z nr 2! :-)
      jak to Hofman powiedział:
      Chłopi wyjechali ze swoich miasteczek, wsi, trafili do Warszawy - zdziczeli, zbaranieli: tańczą i śpiewają, głosują za ustawami np. (...) za związkami partnerskimi. Chłopy wyjechały ze wsi i kompletnie im odbiło .
      • Gość: wyborca radomski Re: listy pis IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.11, 20:55
        Nie przeglądam ich bo mnie nie interesują .PiS był u władzy i wielkie gó..o zrobił a teraz parskają jak źrebaki na wszystkie strony co to nowego nie wymyślili i nie zrobią.
      • Gość: olo Re: listy pis IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.11, 18:22
        Gościu z SLD nie manipuluj faktami jak twioja nieboszczka PZPR. Hofman mówił tak o czlonkach PSLu a nie o wszystkich chłopach. Przecież ty tez vater jestes ze wsi a należysz do SLD. Jeszcze o chlopach z SLD Hofman nie mówił ale uważaj bo inni o nich powiedzą.
        • vater1958 Re: listy pis 31.08.11, 07:58
          Gość portalu: olo napisał(a):

Gościu z SLD nie manipuluj faktami jak twioja nieboszczka PZPR. Hofman mówił tak o czlonkach PSLu a nie o wszystkich chłopach. Przecież ty tez vater jestes ze wsi a należysz do SLD. Jeszcze o chlopach z SLD Hofman nie mówił ale uważaj bo inni o nich powiedzą.

Szanowny Kolego!
          cytat zamieściłem właśnie dlatego, że Hofman mówił o "chłopach" z PSL - Ty nie widzisz żadnego związku Kuźmiuka z PSL-em?
          Co do SLD - pudło - nigdy nie byłem sympatykiem tej partii :-)))
          Jeśli chodzi o wieś - chciałbym tam mieszkać, ale mnie nie stać :-))))))
          • vater1958 jakieś groźby? 31.08.11, 08:07
            Gość portalu: olo napisał(a):

(...) Jeszcze o chlopach z SLD Hofman nie mówił ale uważaj bo inni o nich powiedzą.

fuck off olo
            • Gość: Kotliński Re:Kaczyński w Polsacie IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.11, 16:47
              Jutro (piątek 2.09), na połączonych antenach Polsat, Polsat News i TVP Info w debacie wyborczej - prezes PiS Jarosław Kaczyński

• Gość: widz TV Re:Kaczyński w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 23:14
                to z kim on bedzie debatowal z lustrem? boi sie stanac jak mezczyzna w szranki z innymi politykami? blazen ...
    • Gość: Hofman Nasz Kasztan bedzie 1 IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.11, 21:09
      Ja stawiam (lotnisko, obwodnice, szybka kolej do warszawy) ze nasz Kasztan bedzie jedynka. Wreszcie sie go pozbedziemy z miejskiego chlewu, mam nadzieje ze gorszej swini juz sie nie znajdzie na jego miejsce i Radom odzyje!
      To mowilem Ja!
      • Gość: rad.wyborca . Re: Nasz Kasztan bedzie 1 IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.11, 22:03
        Stary to utopia o czym marzysz albo zresztą pomarz sobie,wolno ci a to ci może ulży .
      • Gość: Cdn Re: Nasz Kasztan bedzie 1 IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 30.08.11, 16:08
        Sa bardziej wytrawne swinie. Popatrz na takirgo Jana R. Rano kiedy szef jego parti ( nawet nie wiedzielaem ze ta swinia tam jest) byl przeed radomskim pomnikiem wiepszka tam nie widzialem. Ale kiedy po poludniu, jemu podobna swinia wreczala odznaczenia. A jakze ,,'ozlocono swinie' A jakze. Swinia jest swinia, a wieprzek zre w roznych korytach. a to w tym z Tel Avivu, W tym z Opus Dei , ale sza to sekretne. A KrK tez mu da.
        ps Najbardziej nie lubie Zydow okszconych.
    • Gość: Cdn o la boga ! IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 29.08.11, 13:33
      Jasiu Rejczak zmartwychwstal. Piekna postac, ajakze. szczegolnie w Encyklopedii Solidarnosci.Ktora kazdy pisze sobie sam. Po 76 nawet pomaga robotnikoml,,,modlitwa, oczywiscie, ladnie sie modli. nawet na glos.. A co zrobil dla radomia kiedy byl poslem? Glosowal za przylaczeniem wojewodztwa radomskiego do Mazowsza? Ten poslaniec kuri biskupieji, zawsze bedzie wypelnial jej 'prikazy' i znosil kase. jak tylko mozna. Byl Wojewoda, ajakze. Ladnie to brzmi w zyciorysie. Ale nie napisali ze wywalili go z hukiem za to co nazwac mozna dezercja. Bo kiedy urzednik panstwa bez zgody wladz wyjezdza za granice? Ale kto o tym pamieta? [i]Internowany byl ,,,a jakze ponad miesiac. Az niejaki purpurowy Materski , zjawil sie w wiezieniu w Kielcach. Jasiu tu nie moze byc, mama za nim teskni.Jjasiu podpisal lojalke. Purpurat nalegal. [b]ylo internowanych w Kielcach w wiezieniu wielu ojcow rodziny, wielu dzieci. Ale materski zalatwil zwolnienie kawalerowi, bo mamam tesknila, a i on za mama. Taki to nasz 'inteligent' katolicki. Jaki kotolizyzm taka inteligencja. Rekrutuje rowniez do 'Opus Dei'ajakze. Cdn
      • Gość: olo Re: o la boga ! IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.11, 18:26
        Podaj gosciu swoje nazwisko badź odważny a nie ukrywasz swoje IP. Inaczej jestes zerem.
        • Gość: Cdn Wygodnie jest robic 'nagonki' na osobe IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 31.08.11, 13:56
          kiedy nie jest sie w stanie odpowiedziec na meritum postu. To jest charakterystyka pewnych internautow ktorzy pisza sluzbowo. Maja za maly umysl aby podjac polemike, badz ustosunkowac sie do sedna sprawy. Chcesz mojego nazwiska, a podales swoje? Szukasz IP? Czy myslisz ze nedzny zjadacz chleba jakim jestes, nawet za pomoca programow pirackich potrafisz mnie zidentyfikowac. Wstrzymuje sie od darmowego osodzania forumowiczow, wiec nie napisze Ci co o Tobie mysle. To sie nazywa wirtualna kurtuazja. Wiedz ze czy Ci dam nazwisko i IP czy nie to osoba ktora jest przedmiotem mojego postu, jesli wniesie oskarzenie tak czy inaczej mnie zidentyfikuje. Tylko ze ja nie obawiam sie niczego. To co napisalem jest prawda i jestem w stanie bronic moich opini wobec kazdej jurusdykcjia. A Ty z 'Twoim' jastes zerem przypominasz mi niejakiego Millera.
          Bede kontynuowal z Toba wymiane pod warunkiem ze bedzie ona miala nieco sensu. W przeciwnym wypadku nie odpowiem wiecej na Twoje ublizanie.
          ps Z Zydow nie lubie tylko tych przechszczonych
        • Gość: Lucjan Re: o la boga ! IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.11, 21:13
          Podaj swoje pało z pisu
          • Gość: O la boga Re: o la boga ! IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 31.08.11, 21:20
            Twoj wpis poprostu ignoruje. Wyslow sie normalnie.
            • Gość: dlaczego? Kosztowniak wspiera PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 18:28
              Dlaczego prezydent Radomia Kosztowniak wspiera tak mocno PiS w kampanii.Na dami od tygodni leca durne reklamowki jak wspiera senatora Skurkiewicza i posla Krzysztofa Sońtę.Czy to normalne aby prezydent duzego miasta zamiast zajac sie problemami miasta jak wysokie 21% bezrobocie,340 mln dlugu miasta,zero inwestycji,wyjazd Radomian z miasta wspiera politycznie PiS.
              Ciekawe czemu media sie tym nie zajmuja w Radomiu.
              • Gość: Radomin Re: Kosztowniak wspiera PiS? IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 03.09.11, 18:35
                Wolalbys aby reklamy wsoieraly: Mira, Rycha, Zbyszka? Odpowiedz prosze. A moze wolisz
                rakietowanie firm przez PO jak w Walbrzychu? W radomiu tez to istnieje. Mafia jast mafia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka