postmodern 10.05.02, 01:07 Dziś właśnie przechodziłem koło nowo otwartej knajpki w RYNKU... Całkiem ciekawa i "oryginalna" muzyka dobiegła do mych uszu... :) Poczekamy.. zobaczymy... tymczasem pytają nas czy POMOŻEMY??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wacek II Będą kolejne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 01:28 Mam juz parę pomysłów na oryginalne nazwy i potwornie ozdobny wystrój: 1. Kamień łupany 2. Mieszko & Dąbrówka 3. Czar Inkwizycji 4. Słodka Demencja 5. Mój pierwszy uwiąd 6. Syndyk masy 7. Urban & Kler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr No Następne propozycje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 02:00 1. Dziura Kiniora 2. Radiobar mleczny "Wiesława" Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: PRL PRL PRL 10.05.02, 15:43 postmodern napisał(a): ... tymczasem pytają nas czy POMOŻEMY??? Zależy w czym ? Jeżeli w puszczeniu knajpy z torbami to coś się wymyśli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ludkaa Re: PRL PRL PRL 10.05.02, 18:14 :)) tak, bo na razie to wielka lipa i z PRL-em niewiele ma wspolnego!! Prawdziwy PRL jeszcze jest w Sabie (Ostrow), w Zubrze (Dworcowa), Jutrzence (Trzebnicka) i jeszcze w takiej jednej na Pomorskiej na wysokosci parku kiedys Engelsa (dzis św. Macieja). A w tej knajpie? Nawet stylizacja taka sobie - w wc na kafelkach Che Guevara, Mao, Lenin, a poza tym wyscielane aksamitem kanapy... W PRL-u to byl na topie skaj!! Jak sie czlowiek przykleil tylkiem w lecie to juz siedzial i lunete z meduza, albo alkohol do konsumpcji... A tu Filipinki piszcza: Batumi, ech Batumi... Dla mnie beznadzieja. Ale sa gusta i gusciki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: PRL PRL PRL IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 19:49 ludkaa napisał(a): > :)) tak, bo na razie to wielka lipa i z PRL-em niewiele ma wspolnego!! > Prawdziwy PRL jeszcze jest w Sabie (Ostrow), w Zubrze (Dworcowa), Jutrzence > (Trzebnicka) i jeszcze w takiej jednej na Pomorskiej na wysokosci parku kiedys > Engelsa (dzis św. Macieja). A w tej knajpie? Nawet stylizacja taka sobie - w wc > > na kafelkach Che Guevara, Mao, Lenin, a poza tym wyscielane aksamitem kanapy... > > W PRL-u to byl na topie skaj!! Jak sie czlowiek przykleil tylkiem w lecie to > juz siedzial i lunete z meduza, albo alkohol do konsumpcji... A tu Filipinki > piszcza: Batumi, ech Batumi... > Dla mnie beznadzieja. Ale sa gusta i gusciki!! W normalnych krajach postawiono znak równości między komunizmem a faszyzmem. Idąc tropem właścicieli "PRL" otwórzmy knajpkę pod skromną nazwą "Auschwitz". W kiblu kafelki ozdóbmy: Hitlerem, Hessem, Goeringiem itd. Dla specjalnych gości salonik "komora gazowa". Będzie zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś