Dodaj do ulubionych

PRL PRL PRL

10.05.02, 01:07
Dziś właśnie przechodziłem koło nowo otwartej knajpki w RYNKU... Całkiem
ciekawa i "oryginalna" muzyka dobiegła do mych uszu... :)
Poczekamy.. zobaczymy... tymczasem pytają nas czy POMOŻEMY???
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacek II Będą kolejne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 01:28
      Mam juz parę pomysłów na oryginalne nazwy i potwornie ozdobny wystrój:
      1. Kamień łupany
      2. Mieszko & Dąbrówka
      3. Czar Inkwizycji
      4. Słodka Demencja
      5. Mój pierwszy uwiąd
      6. Syndyk masy
      7. Urban & Kler
      • Gość: Dr No Następne propozycje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 02:00
        1. Dziura Kiniora
        2. Radiobar mleczny "Wiesława"
    • nexus20 Re: PRL PRL PRL 10.05.02, 15:43
      postmodern napisał(a):

... tymczasem pytają nas czy POMOŻEMY???

Zależy w czym ? Jeżeli w puszczeniu knajpy z torbami to coś się wymyśli :)))
      • ludkaa Re: PRL PRL PRL 10.05.02, 18:14
        :)) tak, bo na razie to wielka lipa i z PRL-em niewiele ma wspolnego!!
        Prawdziwy PRL jeszcze jest w Sabie (Ostrow), w Zubrze (Dworcowa), Jutrzence
        (Trzebnicka) i jeszcze w takiej jednej na Pomorskiej na wysokosci parku kiedys
        Engelsa (dzis św. Macieja). A w tej knajpie? Nawet stylizacja taka sobie - w wc
        na kafelkach Che Guevara, Mao, Lenin, a poza tym wyscielane aksamitem kanapy...
        W PRL-u to byl na topie skaj!! Jak sie czlowiek przykleil tylkiem w lecie to
        juz siedzial i lunete z meduza, albo alkohol do konsumpcji... A tu Filipinki
        piszcza: Batumi, ech Batumi...
        Dla mnie beznadzieja. Ale sa gusta i gusciki!!
        • Gość: Arek Re: PRL PRL PRL IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 19:49
          ludkaa napisał(a):

> :)) tak, bo na razie to wielka lipa i z PRL-em niewiele ma wspolnego!!
          > Prawdziwy PRL jeszcze jest w Sabie (Ostrow), w Zubrze (Dworcowa), Jutrzence
          > (Trzebnicka) i jeszcze w takiej jednej na Pomorskiej na wysokosci parku kiedys
          > Engelsa (dzis św. Macieja). A w tej knajpie? Nawet stylizacja taka sobie - w wc
          >
          > na kafelkach Che Guevara, Mao, Lenin, a poza tym wyscielane aksamitem kanapy...
          >
          > W PRL-u to byl na topie skaj!! Jak sie czlowiek przykleil tylkiem w lecie to
          > juz siedzial i lunete z meduza, albo alkohol do konsumpcji... A tu Filipinki
          > piszcza: Batumi, ech Batumi...
          > Dla mnie beznadzieja. Ale sa gusta i gusciki!!

W normalnych krajach postawiono znak równości między komunizmem a faszyzmem. Idąc
          tropem właścicieli "PRL" otwórzmy knajpkę pod skromną nazwą "Auschwitz". W kiblu
          kafelki ozdóbmy: Hitlerem, Hessem, Goeringiem itd. Dla specjalnych gości
          salonik "komora gazowa". Będzie zabawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka