Gość: student IP: *.wroclaw.mm.pl 09.12.04, 07:46 Wczoraj wieczorem wracając z zajęć na uczelni widziałem przechadzających się po ulicy Norwida esesmanów.Kto wie, jaki to film kręcili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: kręcą film IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 09.12.04, 09:52 chyba cos o bombardowaniu Drezna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: kręcą film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:01 A mnie się wydaje, że to jakiś film, w którym Wrocław udaje Berlin, i to w dodatku robiony przez jakiegopś rosyjskiego reżysera. Być może o tym właśnie tydzień temu pisał Mariusz Urbanek w felietonie w "Panoramie Dolnośląskiej". Smutny wydźwięk miał ten jego felieton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: kręcą film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:11 a moze ktos wie konkretnie jaki ot bedzie film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dft Re: kręcą film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:38 > Wczoraj wieczorem wracając z zajęć na uczelni widziałem przechadzających się > po ulicy Norwida esesmanów. Kto wie, jaki to film kręcili? hehe, to nie film ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: kręcą film 09.12.04, 18:41 Kręcą, kręcą. Dzisiaj coś na Hercena było... Odpowiedz Link Zgłoś