Gość: Roberto IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:25 No własnie. Jakich? Telewizoru, radia, samochódu, mieszkania , pięniędzy ? Czy innych, mniej materialistycznych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karbol Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:28 Gość portalu: Roberto napisał(a): > No własnie. Jakich? > Telewizoru, radia, samochódu, mieszkania , pięniędzy ? > Czy innych, mniej materialistycznych ? Bez maszynki do golenia, pędzla, kremu i wody. I Forum, rzecz jasna. Haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 21:09 ja przypuszczam ze nie bede mogł zyc bez galerii dominikanskiej jesli tylko ja odwiedze::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: 130.225.149.* 19.07.01, 21:16 Bez czegos do narzekania na. Wiecej tu takich? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 21:41 Gość portalu: piter napisał(a): > ja przypuszczam ze nie bede mogł zyc > bez galerii dominikanskiej > jesli tylko ja odwiedze::)))) Dlaczego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:42 dlatego ze jest za wysoka i zasłania bardzo ładny koscioł domi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 23:10 Ja od dłuższego czasu nie mogę się obyć bez...FORUM. Ale niestety niedługo będę się musiał bez niego obyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.upb.de 20.07.01, 01:36 Bez przynajmniej raz na dwa tygodnie blizszego spotkania z koleja, tzn. zrobienia jakis zdjatek, badz po prostu przejechania sie. No i bez dlugopisu, kartki i kosza na smieci. W koncu jestem matematykiem. No i bez komputera. Jestem jeszcze informatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: 195.205.145.* 20.07.01, 09:45 Roberto, Ty się lepiej od razu przyznaj, jak rozległą masz już wiedzę o Forumowiczach? Twoje wątki zebrane, podliczone, sklasyfikowane -okażą się kopalnią wiedzy o nas ;) I żeby uzupełnic twoje zapiski: nie mogłabym się obejść bez książek, noża i lodówki pozdrawiam-Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 22:59 Gość portalu: Bea napisał(a): > Roberto, Ty się lepiej od razu przyznaj, jak rozległą masz już wiedzę o > Forumowiczach? > Twoje wątki zebrane, podliczone, sklasyfikowane -okażą się kopalnią wiedzy o > nas ;) > I żeby uzupełnic twoje zapiski: > nie mogłabym się obejść bez książek, noża i lodówki > pozdrawiam-Bea Jak widzisz Bea - staram się kontynuować zaczętą serię wątków i tym razem moim nowym wątkiem, jest wątek o wakacjach-urlopie marzeń naszych Forumowiczów. Pozdrowionka Bea !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.07.01, 09:50 Na pewno nie moglbym sie obejsc bez codziennego postowania-forumowania. A moze to juz uzaleznienie? Jak to leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 23:00 Gość portalu: STrup napisał(a): > Na pewno nie moglbym sie obejsc bez codziennego postowania-forumowania. > A moze to juz uzaleznienie? Jak to leczyc? STrup - tego uzależnienia lepiej nie leczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? 20.07.01, 12:27 Muzyki, ksiazek i Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.elc.uni.wroc.pl 20.07.01, 13:21 Bez chwili świętego spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 20.07.01, 20:01 Tak sie porobilo, ze wszystko, lacznie z nalogowym postowaniem uzaleznione jest od pieniazkow.Mysle, ze bez nich nic nie zdzialasz.No ale,nie jako cel sam w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.01, 01:25 Bez książek... pewnie bez pieniędzy... bez świadomości, że jest na świecie choć jedna osoba, która mnie akceptuje taką, jaką jestem... i tak się miesza materializm z potrzebami ducha... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 21.07.01, 01:34 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > Bez książek... pewnie bez pieniędzy... bez świadomości, że jest na świecie choć > > jedna osoba, która mnie akceptuje taką, jaką jestem... > > i tak się miesza materializm z potrzebami ducha... :-) No wlasnie, wszystkie "linki" do mamony, nawet duchowni:-), o tym wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: BEZ JAKICH RZECZY NIE MOGLIBYŚCIE SIĘ OBYĆ ? IP: 192.168.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 18:21 hm..ja bez czekolady:-)..... no i moze ksiązki...ale dobrej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś