Dodaj do ulubionych

wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i in.

13.12.04, 00:03
prawda, ze wy tu dalej jestecie?
nie wierze, ze znikneliscie na zawsze!
powiedzcie, ze jestescie
tylko nicki juz nie te!
Obserwuj wątek
    • Gość: możliwe, a kto pyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 08:38
      --------
      • sandi.nista Re: a taki ktoś :) 13.12.04, 10:14
        ktoś, kto na forum był od
        samiutkiego początku, potem
        zamilkł zniesmaczony inwazją
        klonów i krety-klonów, a wczoraj
        zajrzał tu i pustek po Starej Wierze
        się uląkł :)
        • Gość: sandi.nista Re: a taki ktoś :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 13:34
          Czy kogoś próbujesz obrazić?
    • nelka Pytasz tylko o forumowiczów "pci" męskiej ??? n/t 13.12.04, 12:31

• Gość: marsha Re: Pytasz tylko o forumowiczów "pci" męskiej ??? IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:52
        no tak... o "starych" forumowiczkach to już nikt nie pamięta... :o[
        • nelka Marsha, jakie my "stare" ????????????? 13.12.04, 14:29
          Kwiat młodzieży, tylko z wieloletnim forumowym doświadczeniem ! ;-))))))
        • Gość: bonczek pamiętam marsha IP: *.aster.pl 13.12.04, 21:46
          pamietam brezlyego,terkas, hrabiego,pamiętam wielu innych, pamietam wspólne
          chwile miesiącami tu spędzone:-) pamiętam i czuwam
    • Gość: Rafis Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 13.12.04, 14:43
      sandi.nista napisał:

> prawda, ze wy tu dalej jestecie?

a jakże są są :) łosie bimbacze, mapy4, no.logo, emeryci, WK itp. itd. to nic
      innego jak nowe wcielenia naszych starych socjalistycznych towarzyszy typu
      duzY, Janek, hrabiaa...
      Po spadku notowan ich ukochanego LSD zeszli do podziemii :)
      • Gość: Prezes Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 15:22
        Rafisku drogi. Czemu nie piszesz, że Wedzonkę Żarłacz w Va Banqu gościom jako
        specjalność szefa kuchni poleca? Przecież to Twoje okolice.
        • Gość: asd Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 16:48
          jestesmy kurna
          • faux.pas Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 13.12.04, 17:09
            Stara wiara nadal funkcjonuje, tylko ze faktycznie
            jakos tam teraz pusto, a szkoda.
            Moze jednak mala reaktywacja?
            • Gość: Kriss Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 17:19
              Nichooja. Nie po to ITZR walczyło z roberto żeby się robactwo na nowo rozpełzło.
      • walpurga.jarzabek Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 13.12.04, 17:37
        Rafis! Głupiś jak zwykle. Czasem mi Ciebie szkoda, czasem powinieneś dostać
        klapsa od Mamusi (jak wytrzeźwieje).
        • Gość: Rafis Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 13.12.04, 21:40
          walpurga.jarzabek napisała:

> Rafis! Głupiś jak zwykle. Czasem mi Ciebie szkoda, czasem powinieneś dostać
          > klapsa od Mamusi (jak wytrzeźwieje).

a nie mówiłem! uderz w stół... :)
      • no.logo Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 14.12.04, 00:29
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> a jakże są są :) łosie bimbacze, mapy4, no.logo, emeryci, WK itp. itd. to nic
        > innego jak nowe wcielenia naszych starych socjalistycznych towarzyszy typu
        > duzY, Janek, hrabiaa...

Rafis, próbowałem z Tobą grzecznie ale jak widać nie rozumiesz. Nie jestem socjalistą. Nigdy nie głosowałem ani nie popierałem SLD, UP, etc. Nie jestem też nowym wcieleniem żadnej z wzmiankowanych tutaj osób.
        Nie wiem jak Twoja czarno-biała psyche poradzi sobie na przykład z faktem, że głosowałem na Dutkiewicza?
        Więc... ostatnie raz proszę. ODFORUM się ode mnie.
    • Gość: MKK Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:49
      Jak zbiórka, to zbiórka
      :)
      • szarykot Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 14.12.04, 00:02
        coś rozdają?? ;)
        • Gość: m* Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 03:18
          szary - pomarańczowe wstążki :o]
          • el.dupa Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 14.12.04, 09:28
            jeszcze tylko pamparuchy brakuje.
            • Gość: fred Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:30
              > jeszcze tylko pamparuchy brakuje.

A komu?

Pozdrawiam morfeę!
          • szarykot Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 14.12.04, 10:06
            a to ja mogę jeszcze parę rozdać, bo sobie ze Stolycy przywiozłem :)
            • brezly Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 14.12.04, 11:32
              Z ktorej stolicy, Kocie? Wywialo cie do Kijowa? To gadaj cos widzial!
              • Gość: incognito Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:50
                Wzywam wszystkich do zafarbowania sobie włosów na rudo na znak solidarności z
                prześladowanym przez władze, więźniem sumienia, demokratycznym bojownikiem o
                lepszą Polskę - Aleksandrą Jakubowską.

isis! (incognito)
              • szarykot Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 14.12.04, 18:43
                niee, z naszej Stolicy. u nas demonstracje anemiczne były więc się wybrałem do
                Wawy (i nie powiem, było bardzo miło :).

opowiadać będę jak wrócę z powtórki II tury - jadę jako obserwator :D wysyłają
                mnie aż do PiSUAR-u więc trzymajcie kciuki, żebym cały wrócił :)
    • eiff Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 14.12.04, 13:45
      sani.nista sam uchyl nicka ;)
      -
      e. vel ...
      • Gość: olo Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:01
        To z pewnoscią roberto:))
        • Gość: wyrwikutas A pamiętacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:35
          ... alena czy tam alana, takiego pedzia, z austrii chyba nadawał?
    • Gość: fred Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:31
      asd, jak tam w Rędzińskim? ;-)

• Gość: fred Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:32
      Cyfer, to wkrótce kombi pasatką do Paridżi wypada :)
    • kibicwks Re: wedzonka,homar,cyfer,duzY,sew,Janek,hrabiaa,i 16.12.04, 08:23
      Czas biegnie szybko i ludzie się zmieniają a stadionu jak nie było tak dalej
      nie ma :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka