Dodaj do ulubionych

Europosłanka ściąga komisję

IP: *.provider.pl 13.12.04, 00:53
fu
Obserwuj wątek
    • Gość: ho,ho,ho Re: Europosłanka ściąga komisję IP: *.client.comcast.net 13.12.04, 05:45
      dlaczego zaraz fu.??
      Lidzia pracuje pelna para i nie zaniedbala okazji do kolejnej autoprezentacji w
      swoim kwartalniczku.
      Ta kobieta uwielbia bycie dyrektorem czego tylko sie da; a to filharmonia a to
      biura europosla a to jeszcze Vratislavia, a to jeszcze kwartalnik. Poczekajmy
      co nastepne.

Od czasow wspolnej pracy zawsze mi sie wydawalo ze ona ma zespol niedoboru
      akceptacji ze strony ludzi,stad wpadanie we wszystko co wiaze sie z byciem na
      srodku sceny, w swietle lamp,bycie zauwazona i koncentracja maksimum uwagi ze
      strony ludzi.Bez wzgkedu na wszystko, Jest tylko ja,ja ,ja,patrzcie na mnie.
      Silne tendencje rywalizacyjne.

To sa jakies historie wczesnodzieciece.

Ale zeby zaraz fu>??

Mnie zastanawia jaki jest cel ponownego artykulu na temat wizyty komisji,bo
      nie tak dawno temu ,moze kilka tygodni wstecz czytalismy o tym samym ,i tez z
      fotka Lidzi, a jakze bez fotki to nie moze byc.
      Wiec tak sobie mysle ze to na specjalne zamowienie Lidzi,
      • Gość: czytelnik Re: Europosłanka ściąga komisję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 11:04
        Cóż za cudowna bezinteresowna kobieta utożsamiąjąca się z Dolnym Śląskiem,
        Polską z Europą! Wspaniała, a jaka młoda, co zdjęcie to coraz młodsza. Jak ona
        to robi?
    • Gość: czas Re: Europosłanka ściąga komisję IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 13.12.04, 15:37
      Ja, Ja, Ja! Socjal potrzebny, jak dziura w moscie!
      Co pan na to Panie Hrabio?
      • Gość: panwojtek Re: Europosłanka ściąga komisję IP: *.netcologne.de 13.12.04, 17:16
        Sciaga komisje Europejska do Wroclawia, i bardzo dobrze, przynajmiej cos robi,
        a ze przy okazji i swoje 3 grosze ma w tym to jej sprawa, inni tylko jej
        zazdroszcza i szukaja latki. Przypatrzcie sie lepiej innym
        Europarlamentarzystom co ci robia? Jak np. "swietny" parlamentarzysta Czarnecki
        • Gość: czas Re: Europosłanka ściąga komisję IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 13.12.04, 21:41
          "Co Ona robi?, to dmucha we wlasna trombe"
          Czarneckiemu "NIC" mozna zarzucic, Oboje sa Milera warci.
          ...a ten "nowy" socjalizm to jakas stara podgrywajka? czy jakie HGW.
          Kto zaplaci za te obrady i co z tego dla ludzi, jakos najwygodniej nie
          powiedziec. Moze tak wiecej informacji a mniej spekulacji. Panie Hrabio za
          wczesnie na duszenie tego karpia.
    • Gość: jukos Re: Europosłanka ściąga komisję IP: *.pool8290.interbusiness.it 14.12.04, 02:01
      Niezla ta Lidka. Tyle ze sciagnac to ona moze bielizne a nie komisje. Bo
      komisja w naturalny sposob obraduje raz na jakis czas poza bruksela, a po
      rozszerzeniu naturalnie wybiera miejsce poza graniami "starej unii"

• sapere LGdO - poslanka GENERALNEJ guberni? 14.12.04, 02:13
      Pani Lidia dopisala sobie do nazwiska d'Oedenberg czyli po starogermansku "z
      lysej gory". OK, ten watek juz kiedys przerabialismy i sprawa przycichla.
      Natomiast nie wiem czy wiecie, ze to tylko wierzcholek gory lodowej
      pt. "megalomania LGdO". Przykladow mnozyc mozna by wiele, ale podam najswiezszy
      slad, na ktory wpadlem przypadkiem. Otoz pani Lidzia zatrudniona jest w dwoch
      instytucjach kultury na stanowisku DYREKTORA. Natomiast urbi et orbi promuje
      sie jako DYREKTOR GENERALNY (vide bilbordy, publikacje, plyty CD, etc.) Zatem
      ciekaw jestem, czy LGdO jest zaledwie poslanka, czy juz POSLANKA GENERALNA?

Pytam ot tak, z ciekawosci, niezaleznie od faktu, ze dyrektorem (juz zwyklym -
      nie generalnym) jej biura jest jej siostra Zofia U., ktora jednoczesnie ma
      pelne etaty zarowno w filharmonii, jak i festiwalu. Kobiecina pracuje zatem 3 x
      8 = 24h na dobe. Stachanowa jakas, czy co? Bo glebsza analiza czasu pracy
      siostrzyczki to juz powazniejsze zagadnienie.
    • Gość: brukselczyk Re: Europosłanka ściąga komisję IP: *.pro.turboline.skynet.be 14.12.04, 12:16
      Lidzia chwali sie w innym wywiadzie, jak to ona nie specjalistaka od funduszy
      strukturalnych, gdy tymczasem na jadnym z posiedzien parlamentarnej komisji
      jako pierwsza plakala, ze ona z tej polityki regionalnej UE nic nie rozumie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka