Dodaj do ulubionych

Taksówkarze kontra Rada Miejska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:52
WROCŁAW MA NAJDROŻSZE TAKSÓWKI W POLSCE !!! Warszawa - średnio 1,60 zł,
Poznań 1,40, Białystok 1,80(!) a tu k....wa zmowa złotówek i bądź tu mądry -
jeszcze ci będą narzekali że mało zarabiają - to niech jeżdzą na taryfie w
Warszawie czy Poznaniu...
Obserwuj wątek
    • Gość: piotras Jak im sie nie oplaca, to niech nie jezdza IP: 5.5.* / 80.58.41.* 17.12.04, 09:26
      Ten klan zawsze bedzie niezadowolony!
      • Gość: Strzelec Re: Jak im sie nie oplaca, to niech nie jezdza IP: 62.121.128.* 17.12.04, 12:50
        Mało zarabiają? A wymuszane stłuczki i OC "sprawców" uwzględniono? A faktury za
        serwisowe "naprawy" którykolwiek z taksówkarzy posiada? Czy też jeżdżą z
        pozaklejanymi plastrami kloszami, podstawiając się bezczelnie
        następnym "sprawcom"?
        • Gość: myschol Re: Jak im sie nie oplaca, to niech nie jezdza IP: *.netcologne.de 17.12.04, 19:47
          Do niedawna bylem dlugoletnim kierowca Taxi, w Niemczech. Dziwia mnie niektore
          zachowania, Panow Kierowcow Taxi w Polsce. A i tez dziwi mnie wiele w ukladach
          relacji Taxi - klient, Taxi - Miasto, Miasto - Klient. My mamy tylko jeden
          zwiazek (spolke) Taxi na cale miasto. To ulatwia zycie w wielu relacjach.
          Nietrzeba sie rozdrabniac na drobne, jest tylko jeden rozmowca (w imieniu
          wszystkich)ze strony Taxi. Daje to duzy komfort zycia. Ale jak widac
          sobiepankowstwo jest wazniejsze niz logika. Niech zyje wiecznie Zascianek .
    • Gość: Konrad Taksówkarze zwariowali IP: *.gadow.wroc.net 18.12.04, 12:24
      W sumie to nie wiem czemu jadąc tylko 4 kilometry mam płacić za 24 kilometry ?!?!
      Coś ich w sufit udeżyło ??
      • mr_pope Re: Taksówkarze zwariowali 18.12.04, 13:18
        Taak...Ciekawe, że za powrót z takiej Miękini do centrum taksiarz musi z własnej
        kieszeni. A gdyby miał tylko powrót z Leśnicy to już nic nie dokłada?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka