Gość: ikon IP: 213.77.91.* 29.08.01, 18:23 mam nowe mieszkanie na jaki kolor je pomalować?Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ac Re: kolory IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 18:28 Najlepiej tradycyjnie na biało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: kolory IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:41 Gość portalu: ikon napisał(a): > Nie chcę szpitala. Proponuję na kolor oliwkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: kolory IP: 213.76.92.* 29.08.01, 20:43 a może mieszkanie w intensywnych popartowskich kolorkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: kolory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 20:51 ja mam pokój pomalowany na zielono i jestem zadowolona z tego koloru. Widziałam pokoje pomalowane na brzoskwiniowo i niebiesko...coolersko że tak powiem :))) Naprawdę fajnie wyglądają. Fajne są też w biało czarbne grube pionowe pasy. Albo pomaluj na biało i sam domaluj różne gotyckie wzorki na czarno:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: kolory 30.08.01, 06:36 sugeruje rowno z diabelkiem zielone scianki...tyle ze mam dodatkowo suficik zolciutki...inna wersja jest na granatowo z sufitem,ale moj zolty do zielonych scianek jest chyba radosniejszy :) zabraniam za to ariacji z kolorami rozowymi,czerwonymi,pomaranczowymi... imprezy beda udane,ale nauka i spokojne noce...nei sadze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: kolory IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 03:39 A ja upieram się przy kolorze oliwkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: kolory 31.08.01, 07:25 oliwka to dcien zieleni...niech ci bedzie betty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kolory IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 11:50 Ja proponuję pomalować mieszkanie w kolory tęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: kolory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.01, 17:39 A w którym się dobrze czujesz? W tej chwili można wybrać tyle odcieni, ale musisz decydować sam. Możesz w jednym pokoju zrobić np. trzy ściany w jednym kolorze, a czwartą w innym. Zyczę miłego malowania i napisz jak Ci to wyszło. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: kolory 31.08.01, 22:19 Gość portalu: ikon napisał(a): > mam nowe mieszkanie na jaki kolor je pomalować?Czekam na propozycje. To zależy co lubisz (kolory)... i jaki masz charakter (to ponoć istotne przy dobieraniu koloru jaki ma mieć mieszkanie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: kolory IP: *.kask.net.pl 31.08.01, 22:25 cytrynowe ściany (łagodny odcień żółci) i biały sufit Odpowiedz Link Zgłoś