Gość: Anna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:18 Wiem ,że są we Wocławiu miejsca gdzie warto bywać ( należy się pokazywac ) jeżeli cos aię znaczy w naszym mieście . Zróbmy ranking . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joannik Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:25 Bez wątpienia najelegantszą wrocławską restauracją jest Splendido. PPA to wydarzenie, na którym trzeba być. Wratislawia Cantans to potrzeba obcowania z kulturą, na której powinnaś być zauważona. W EPI dobrze robic zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 156.24.231.* 29.08.01, 19:31 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 62.8.156.* 29.08.01, 19:38 To Ty wierzący jesteś? J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 19:42 A ja lubie sobie bywac w Parku Szczytnickim i barze "Mewa" przy Drobnera. I juz !... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 62.8.156.* 29.08.01, 19:46 A ja w barze mlecznym na Kuźniczej i w SolCafe koło redakcji Dolnośląskiej. J. Jak tak dalej pociągniemy, to modlitwy wędzonki na nic się zdadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 19:46 a ja bywam na schodkach nad Odrą... na tyłach przychodni studenckiej na Ostrowiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:21 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > a ja bywam na schodkach nad Odrą... na tyłach przychodni studenckiej na > Ostrowiu :-) Tylko nie podnoś gołymi rękami - Broń Boże - np. kamyczków. Kiedyś z okazji inauguracji którejś wędki poszliśmy tam z dziecięciem. Ręce córki cuchnęły na odległość! i wymagały użycia : szmponu, mydła, CIFa, proszku do prania, proszku do szorowania (co rysuje! z zadrapaniami). W pobliżu znajduje się wylot kanalizacji! - dlatego ryby tak chętnie tam żerują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 21:16 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > > a ja bywam na schodkach nad Odrą... na tyłach przychodni studenckiej na > > Ostrowiu :-) > > Tylko nie podnoś gołymi rękami - Broń Boże - np. kamyczków. Kiedyś z okazji > inauguracji którejś wędki poszliśmy tam z dziecięciem. Ręce córki cuchnęły na > odległość! i wymagały użycia : szmponu, mydła, CIFa, proszku do prania, proszku > > do szorowania (co rysuje! z zadrapaniami). W pobliżu znajduje się wylot > kanalizacji! - dlatego ryby tak chętnie tam żerują! nad samą wodę nie schodzę... siedzę wygodnie na murku oparta o balustradkę i poczytuję książeczki ze smakiem, popijając napojem w tytce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 30.08.01, 00:48 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > A ja lubie sobie bywac w Parku Szczytnickim i barze "Mewa" przy Drobnera. I > juz !... "Tylko "Mewa"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 156.24.231.* 29.08.01, 19:49 Gość portalu: Jureek napisał(a): > To Ty wierzący jesteś? > J. Co w tym dziwnego? O wszyscy swieci! Znowu mi sie przeczytal post Joannik! Oby serwer GW wytrzymal replike Rob-35... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 62.8.156.* 29.08.01, 19:52 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Co w tym dziwnego? Nic, ja też. > O wszyscy swieci! Znowu mi sie przeczytal post Joannik! Oby serwer GW wytrzymal > > replike Rob-35... Zdaje się, że są na forum jakieś ograniczenia co do ilości wierszy w poście. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:54 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > To Ty wierzący jesteś? > > J. > > Co w tym dziwnego? > > O wszyscy swieci! Znowu mi sie przeczytal post Joannik! Oby serwer GW wytrzymal > > replike Rob-35... Wędzonko masz głupi nick ! Czy ty gdzieś pracujesz ? Wszędzie Cię pełno ! Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 156.24.231.* 29.08.01, 20:03 Gość portalu: Anna napisał(a): > Wędzonko masz głupi nick ! > Czy ty gdzieś pracujesz ? Wszędzie Cię pełno ! Cmok > Jesli taki nick jak jego wlasciciel to krucho ze mna... Uprasza sie nie cmokac miesa nie zakupionego! ;) Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:07 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > Wędzonko masz głupi nick ! > > Czy ty gdzieś pracujesz ? Wszędzie Cię pełno ! Cmok > > > > Jesli taki nick jak jego wlasciciel to krucho ze mna... > > Uprasza sie nie cmokac miesa nie zakupionego! ;) > Dziekuje. Określasz się jako mięso ? niesmacznie A co z duszą, intelektem,wrażliwościa na piękno ... Czyżbyś chciał zbudować wokół siebie mur? Cmok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 156.24.231.* 29.08.01, 21:05 Gość portalu: Anna napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > > > Wędzonko masz głupi nick ! > > > Czy ty gdzieś pracujesz ? Wszędzie Cię pełno ! Cmok > > > > > > > Jesli taki nick jak jego wlasciciel to krucho ze mna... > > > > Uprasza sie nie cmokac miesa nie zakupionego! ;) > > Dziekuje. > > Określasz się jako mięso ? niesmacznie > A co z duszą, intelektem,wrażliwościa na piękno ... > Czyżbyś chciał zbudować wokół siebie mur? Cmok !!! > > Wlasnie mialem Ci powiedziec o bogatym wnetrzu ale wyjelas mi to z ust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 20:03 a ja tam lubię Wędzonego także za nick :-)... i co to za określenie, głupie??... głupie, to jest bywanie, by się pokazać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 62.8.156.* 29.08.01, 20:05 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > i co to za określenie, głupie??... głupie, to jest bywanie, by się pokazać... Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:09 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > a ja tam lubię Wędzonego także za nick :-)... > > i co to za określenie, głupie??... głupie, to jest bywanie, by się pokazać... A dla kogo droga Pani codziennie się rano malujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 156.24.231.* 29.08.01, 20:11 Gość portalu: Anna napisał(a): > Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > > a ja tam lubię Wędzonego także za nick :-)... > > > > i co to za określenie, głupie??... głupie, to jest bywanie, by się pokazać > ... > > A dla kogo droga Pani codziennie się rano malujesz ? > Cos mi sie zdaje ze mam szminke na... Ide odetchnac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:14 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > > > > a ja tam lubię Wędzonego także za nick :-)... > > > > > > i co to za określenie, głupie??... głupie, to jest bywanie, by się po > kazać > > ... > > > > A dla kogo droga Pani codziennie się rano malujesz ? > > > > Cos mi sie zdaje ze mam szminke na... > > Ide odetchnac! INTRYGUJESZ MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: 156.24.231.* 29.08.01, 20:58 Gość portalu: Anna napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > > > > > > a ja tam lubię Wędzonego także za nick :-)... > > > > > > > > i co to za określenie, głupie??... głupie, to jest bywanie, by s > ię po > > kazać > > > ... > > > > > > A dla kogo droga Pani codziennie się rano malujesz ? > > > > > > > Cos mi sie zdaje ze mam szminke na... > > > > Ide odetchnac! > INTRYGUJESZ MNIE > Masz ladne imie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 30.08.01, 00:54 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > > > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > > > > > > > > a ja tam lubię Wędzonego także za nick :-)... > > > > > > > > > > i co to za określenie, głupie??... głupie, to jest bywanie, > by s > > ię po > > > kazać > > > > ... > > > > > > > > A dla kogo droga Pani codziennie się rano malujesz ? > > > > > > > > > > Cos mi sie zdaje ze mam szminke na... > > > > > > Ide odetchnac! > > INTRYGUJESZ MNIE > > > > Masz ladne imie! OhoHo! Jakas powakacyjna przygoda tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 20:20 heh... droga Pani... k sażalieniu nie maluję się codziennie... w mym wieku nie jest to jeszcze konieczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:24 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > heh... droga Pani... k sażalieniu nie maluję się codziennie... w mym wieku nie > jest to jeszcze konieczne... Zobaczymy za 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 20:41 Gość portalu: Anna napisał(a): > Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > > heh... droga Pani... k sażalieniu nie maluję się codziennie... w mym wieku > nie > > jest to jeszcze konieczne... > Zobaczymy za 10 lat no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... 30.08.01, 00:26 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > Gość portalu: Tirsa napisał(a): > > > > > heh... droga Pani... k sażalieniu nie maluję się codziennie... w mym > wieku > > nie > > > jest to jeszcze konieczne... > > Zobaczymy za 10 lat > > no comments... Zobaczyłam za 10 lat i...też się nie maluję codziennie...Amen, amen, amen... Musimy się Tirso często mijać, kilka razy w tygodniu w pobliżu przechodzę "po drogach" do bibliotek - pozdrowienia! Warto bywać w BU na Piasku i BM w Muzeum Narodowym i w Muzeum Architektury - wszędzie blisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Modle sie zeby Rob-35 tego nie zauwazyl... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 01:16 efka... ja tam tylko w wakacje... bo w roku szkolnych... ech.... bardzo nie po drodze i bardzo nie w nastrój :- )... pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 CYTOWAŁA B.Zdrojewskiego GAZETA, że BYWAĆ to tylko przy fontannie... IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 29.08.01, 21:15 CYTOWAŁA B.Zdrojewskiego GAZETA, że przy fontannie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 19:58 Najwięcej notabli spotkacie tam gdzie coś święcą. Ostatnio Galeria Dominikańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 20:31 trzeba bywać tam gdzie się czujesz fajnie i miło i sympatycznie i aż nie chce Ci się wracać do domu...(stamtąd). Jak dla mnie to Teatr Współczesny i okolice fontanny - Szermierza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: 213.76.92.* 29.08.01, 20:35 Gość portalu: magician napisał(a): > trzeba bywać tam gdzie się czujesz fajnie i miło i sympatycznie i aż nie chce > Ci się wracać do domu...(stamtąd). > Jak dla mnie to Teatr Współczesny i okolice fontanny - Szermierza :) ogródek -cafe uni- dla mnie jest :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:38 A ja bywam tu i tam. Czyli wszędzie gdzie coś się ciekawego w naszym mieście dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 21:17 Gość portalu: Betty napisał(a): > A ja bywam tu i tam. Czyli wszędzie gdzie coś się ciekawego w naszym mieście > dzieje. albo- gdzie bywam, tam jest ciekawie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 00:04 "..czemu nas tam nie ma, gdzie za darmo wszystko dają?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 00:15 Gość portalu: jarq napisał: "..czemu nas tam nie ma, gdzie za darmo wszystko dają?..." a czemu nie ten fragment, ze spełniającymi się snami? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: GDZIE trzeba BYWAĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 00:39 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > Gość portalu: jarq napisał: > > "..czemu nas tam nie ma, gdzie za darmo wszystko dają?..." > > a czemu nie ten fragment, ze spełniającymi się snami? :-) > ...o snach nawet nie śmiem pisać! Ech, życie (jest nowelą?)! :) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: NA FORUM GAZETA.PL / WROCLAW 30.08.01, 07:43 bywac ??? bywac wypada wszedzie :) ale i owszem kocham "gruzlikow" to wlasnie tak moj egrono nazywa tereny na OStrowiu Tumskim...slynne schodki,barierki,balustradki,laweczki,gdzie sie pije winko,piwo igdzie straz miejsak rzadziej zaglada...ot sliczny parczek i super imprezki.Ziemia i owszem raczkami ponizje poziomu kolanka nie powinna byc zaszczycana,ale urocze miejsce i tam sie bywa :) a pozdrawiam niewymalowane trise i efke :) lubie Was bardzo za jedynie czasowe, a nie permanentne makijaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: NA FORUM GAZETA.PL / WROCLAW - do Wroclawi IP: 64.124.150.* 30.08.01, 15:13 Wroclawi, pozwol, ze Ci pogroze palcem w sensie forum. Dobrze wiesz za co konkretnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Re: NA FORUM GAZETA.PL / WROCLAW - do Wroclawi IP: 213.195.155.* 30.08.01, 23:40 ;-( buuuuuuu juz bede grzecznym chlopcem wiecie ile ja wydaje kasy za internet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: NA FORUM GAZETA.PL / WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 15:57 Masz rację. Najlepiej bywać u siebie, a nie tam gdzie trzeba używać wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: GDZIE trzeba BYWAĆ 20.06.02, 15:30 Gość portalu: Anna napisał(a): > Wiem ,że są we Wocławiu miejsca gdzie warto bywać > ( należy się pokazywac ) jeżeli cos aię znaczy w > naszym mieście . Zróbmy ranking . Odpowiedz Link Zgłoś