Dodaj do ulubionych

sala weselna

30.12.04, 11:14
witam Wszystkich,
mam maly problem, szukam sali weselnej na ok 130-140 osob, koniecznie z
wpelni wyposazonym aneksem kuchennym (bedziemy mieli swoje kucharki),
we wroclawiu lub niedalekiej okolicy.
bede wdzieczny za wszelkie sugestie i pomysly.
pozdrawiam
JK
Obserwuj wątek
    • Gość: Mezopot Re: sala weselna IP: *.hutmen.pl 30.12.04, 13:06
      Oko - ul. Pretficza, duża sala, duża wyposażona kuchnia.
    • Gość: Ela Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:46
      Obok kościoła Marii Magdaleny ( w tym samym budynku) jest duża, w miarę ładna
      sala. Zarządza nią firma, do której jest wejście przez jakiś komis meblowy z
      Holandii czy coś takiego. Znajdziesz.
    • 66daniel66 Re: sala weselna 13.01.16, 19:59
      W ubiegłym roku w krótkim czasie miałem okazję być na weselach w czterech ciechanowskich salach weselnych, w Atenie, Dali, Magnacie i Tango i chciałbym się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Jedzenie wszędzie było smaczne.
      Dalia - schludna ale mimo dużej ilości gości sprawiała wrażenie pustki.
      Atena - połączenie sali weselnej i restauracyjnej - to jakieś nieporozumienie.
      Magnat - zaskoczył mnie a nawet zaskoczył mnie bardzo swoim mało gustownym wystrojem.
      Tango - w Tango czułem się najlepiej. Sala nie należy do wysokich ale radzaj sufitu znakomicie ją optycznie podwyższa a nowoczesne oświetlenie nadaje jej kameralności zwłaszcza po wygaszeniu wszystkich białych świateł.
      Nie jestem z Ciechanowa ale często tu bywam. Gdybym miał komuś polecać jakąś Salę Weselną to na pewno polecam Tango bo jest tam fajna atmosfera oraz prężna i miła obsługa.
      Z pewnością jak przyjadę do Ciechanowa to wpadnę do Tanga na jakiś obiadek.
      Pozdrawiam Ciechanów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka