kwcs 31.12.04, 12:09 Szukam fajnej opiekunki dla rocznej córeczki, bo wracam do pracy po urlopie wychowawczym.Mieszkam na ulicy Porannej, na Krzykach.Praca od poniedziałku do piątku, od 8.00 do 17.00.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacjentka_klementa Re: SZUKAM OPIEKUNKI DLA CORKI 31.12.04, 14:01 Z doświadczenia wiem że szukanie prze ogłoszenie to najgorszy sposób. Sama tak zrobiłam i niestety jest to szukanie na oślep. Dużo ludzi się zgłasza, nawet panowie ale niewielu spełnia jakiekolwiek kryteria. Tak zatrudniona opiekunka, która wydawała mi sie najlepsza, wyleciała z hukiem z pracy u mnie po niecałych dwóch tygodniach. Najlepiej pytac znajomych, mniej znanych sobie ludzi, sąsiadów itp. Opiekunka z polecenia jest już tak jakby sprawdzona przez kogoś i wiesz kogo zatrudniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: SZUKAM OPIEKUNKI DLA CORKI 31.12.04, 22:30 wejdz na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=572 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=566lub forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16822 tam emamy być może Ci kogoś polecą Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwcs Re: SZUKAM OPIEKUNKI DLA CORKI 02.01.05, 21:22 Dzięki za pomoc :) Na szczęście moim maluchem zajmie się moja mama, więc problem jest już nieaktualny :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś