Dodaj do ulubionych

kuchnia vegetariańska

IP: *.elc.uni.wroc.pl 30.08.01, 14:02
czy ktos moze mi powiedzieć , a raczej polecic jakieś fajne miejsce we
Wrocławiu gdzie można zjesć coś smacznego , bezmięsnego? Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: magician Re: kuchnia vegetariańska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 14:22
      Gość portalu: aga napisał(a):

> czy ktos moze mi powiedzieć , a raczej polecic jakieś fajne miejsce we
      > Wrocławiu gdzie można zjesć coś smacznego , bezmięsnego? Z góry bardzo dziękuję
      > .

najprościej to do VEGI na Rynku na przeciwko sklepu "Feniks". Smacznie i
      tanio. :))))
    • Gość: wroclawi Re: kuchnia vegetariańska IP: 213.195.155.* 30.08.01, 23:34
      proponuje tez jedna z arabskich restauracji
      i hummus + falafele...

hmmm hmmm pycha !

2 restauracje sa na Boguslawskiego (to jest pod wiaduktem kolejowym - jedna to
      Kebub Hut a druga to maloznana Bizzan (czy jakos tak))
      • Gość: Betty Re: kuchnia vegetariańska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 03:12
        Zdecysowanie bar Vega ,jest chyba najlepszym barem wegetariańskim w naszym
        mieście.
        • Gość: klaudia Re: kuchnia vegetariańska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 13:54
          potwierdzam. czy ktoś poda mi przepis na serwowany tam ryż z warzywami?
          Będę wdzięczna.
    • bea. Re: kuchnia vegetariańska 31.08.01, 14:10
      Właściwie w większości restauracji można znaleźć coś wegetariańskiego i
      smacznego, ale wybór jest raczej ubogi.
      • Gość: wroclawi Re: kuchnia vegetariańska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 21:19
        nie bylbym taki tego pewien...
        warzywa czesto smazy gotuje sie na bulionach miesnych

ja wole nie ryzykowac
        nie chce sie splamic krwia niewinnych istot !
        • Gość: natasha Re: kuchnia vegetariańska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 07:04
          Najlepiej Vega, ale polecam przeeepyszną pizzę vegetariańską z pizzeri przy
          kameralnym
          • Gość: wroclawi Re: kuchnia vegetariańska - PIZZA "WEGETARIANSKA" nie do konca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:46
            to moj najwiekszy bol, ale wegetarianie nie moga jesc sera zoltego
            chyba, ze sa pol na pol...
            ser zolty zawiera podpuszczke - wyciag z jelit

smacznego ?
            • Gość: ken Re: kuchnia vegetariańska - PIZZA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:09
              Chce powiedziec, ze ser RADAMER i MEZDAMER nie zawieraja podpuszczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka