Gość: kusiciel IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:29 Będę sam w Kamieńcu W-wskim. Zona na delegacji. Może jakiś grill??? Póki komarów nie ma. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elola Re: bede sam 20.05.02, 16:38 Może samotność dobrze Ci zrobi? Kremik i reka w bój. Tylko uważaj zebyś sobie nie przytarł albo do żaru nie włozył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol st Re: bede sam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 16:39 ANIOL STROZ: zly duchu opusc umysl tego czlowieka! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusiciel To nie mogę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:50 Czy już nie mogę nikogo zaprosić? Chodzi mi tylko o rozmowę.Porozmawiać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: To nie mogę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.02, 16:59 Gość portalu: kusiciel napisał(a): > Czy już nie mogę nikogo zaprosić? > Chodzi mi tylko o rozmowę.Porozmawiać nie można. zapros pb i lechite z pozka, oni lubia takie imprezy w meskim gronie. tylko uwazaj na nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan Re: To nie mogę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 17:03 pojdz na calosc! zeby tylko porozmawiac mozesz zadzwonic wykorzystaj ten czas! zabaw sie jak nigdy dotad raz sie zyje, a taka okazja nie predko sie moze zdarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abloy Re: bede sam IP: *.zigzag.pl 20.05.02, 17:06 Grill w poniedziałek!!! Pogibało cię chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusiciel Grill był IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 09:40 Zrobiłem grila z synem .Zapomniałem dodać ,że mam 4-ro letniego malucha. Może dziś? Odpowiedz Link Zgłoś