Dodaj do ulubionych

Wybory do samorządu studenckiego UWr są ważne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:54
Wybory legalne - studenci mieli dobrego nauczyciela, dziekana Kegla?

Czym skorupka za młodu nasiąknie... <-
Obserwuj wątek
    • Gość: jodko a jednak Rektor latajka to .... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.05, 22:08
      Wierzylem ze podejmie męską decyzję, a tu się okazuje że Miriam ma większe jaja
      cóż
    • Gość: Jurek Owsiak Re: Wybory do samorządu studenckiego UWr są ważne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 22:15
      Siema! Wiedziałem, że to jedna wielka, tylko że zamiast ojca ma matkę
      chrzestną, hehe! Pozdrowienia dla Patryka, Cezara i Kowala - nie martwcie się,
      wcześniej czy później każdy przestępca wpada!
    • Gość: breslauer gratuacje ... IP: *.provider.pl 13.01.05, 00:47
      ...dla przewodniczacego samorzadu uwr, jacek rawecki nie jest taki zly, uczyl
      sie od planety mlodych ale tylko tylko tych dobrych cech.
    • Gość: meg Re: Wybory do samorządu studenckiego UWr są ważne IP: *.ds.uni.wroc.pl 13.01.05, 12:50
      uniwerek o takim prestiżu robi takie numery??? może władze zastanowią się w
      końcu co robią. Wiadomośc dla rektora: to ma byc autorytet???
      • szkoleniowiec Re: Wybory do samorządu studenckiego UWr są ważne 13.01.05, 15:14
        No cóż.. tym razem Jackowi się upiekło. Ale nie martwcie się, to jeszcze nie
        koniec. Predzej, czy pozniej, Raweckiemu sie noga powinie, a wtedy bedziemy
        czekac... I kolega przewodniczacy zza kratek zastanowi sie, czy warto bylo
        krasc, klamac i falszowac wybory.
        A do ekipy rektorskiej, Maronia, Gabrielskiej i Latajki, powiem jedno:
        wstyd, zeby ludzie, ktorzy moga byc wielcy, byli tacy mali... :(

Pozdrawiajac uczciwych
        Szkoleniowiec
        • Gość: student Gratulacje dla Samorządu Studentów Uniwersytetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:47
          Cieszę się bardzo, że mam taki Samorząd Studentów, że walczył do końca i nie
          dał się 5 baranom z Prawa-wstydze, się że mam takich matołów na wydziale i
          Młodych Demokratów(słyszałem, że zrobiliscie świętną Wigilię hehe czy to
          prawda, że nikogo nie było?!).
          komisja senacka po wnikliwym zbadaniu sprawy stwierdziła, że podczas wyborów
          wpłynęło 10 skarg do Uczelnianj Komiji Wyborczej i dlatego wybory miał być
          odwołane?!
          Pomyślcie sobie pieniacze i nieroby z prawa i młodych demokratów!!!
          Nie znam jeszcze swojej nowej Rady Wydziałowej, ale mam nadzieję, że ze strony
          zniknie zdjęcie bezrobotnego Rudzielca Cezarego T.
          Gratulacje jeszcze raz dla Samorzadu.
          Pozdrawiam
          • Gość: maciek na prawie bez zmian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.05, 21:43
            Niestety, ale na prawie dalej są w WRSS ludzie cezarego i młodych demokratów:
            Piotrek Woźniak i Michał Adamski to jego dobrzy kumple, więc dalej będzie to
            samo! Zresztą tam by i tak się nic nie zmieniło - Cezary i Hebrowski mają układ
            z dziekanem i profesorami. A jak myślicie z czyich pieniędzy jest dotowany klub
            Śląsk juniorów Patryka H.???
            • Gość: Patryk Hebrowski Re: maciek to idiota IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.01.05, 22:55
              Jesteś idiotą! Ze Śląskiem nie miałem nigdy nic współnego. Nigdy nie trenowałem
              juniorów. Prowadziłem zajęcia z drużyną "Orły" Wrocław, grającą w lidze
              kadetów. I właśnie latego, że klub nie był WCALE dotowany i że rozpocząłem
              aplikację i nie mam czasu, to nie mogliśmy wystartować w tym roku. Możesz sobie
              sprawdzić w Urzędzie Miasta czy jakakolwiek suma wpłynęła na "Orły"!
              A ty jak zawsze prezentujesz metodę Grubasa - opluć kogoś na podstawie pomówień
              lub tak długo kłamać, aż się to ludziom prawdą zda. Bez pozdrowień dla pajaca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka