Gość: kklement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:54 Wybory legalne - studenci mieli dobrego nauczyciela, dziekana Kegla? Czym skorupka za młodu nasiąknie... <- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jodko a jednak Rektor latajka to .... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.05, 22:08 Wierzylem ze podejmie męską decyzję, a tu się okazuje że Miriam ma większe jaja cóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Owsiak Re: Wybory do samorządu studenckiego UWr są ważne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 22:15 Siema! Wiedziałem, że to jedna wielka, tylko że zamiast ojca ma matkę chrzestną, hehe! Pozdrowienia dla Patryka, Cezara i Kowala - nie martwcie się, wcześniej czy później każdy przestępca wpada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer gratuacje ... IP: *.provider.pl 13.01.05, 00:47 ...dla przewodniczacego samorzadu uwr, jacek rawecki nie jest taki zly, uczyl sie od planety mlodych ale tylko tylko tych dobrych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Wybory do samorządu studenckiego UWr są ważne IP: *.ds.uni.wroc.pl 13.01.05, 12:50 uniwerek o takim prestiżu robi takie numery??? może władze zastanowią się w końcu co robią. Wiadomośc dla rektora: to ma byc autorytet??? Odpowiedz Link Zgłoś
szkoleniowiec Re: Wybory do samorządu studenckiego UWr są ważne 13.01.05, 15:14 No cóż.. tym razem Jackowi się upiekło. Ale nie martwcie się, to jeszcze nie koniec. Predzej, czy pozniej, Raweckiemu sie noga powinie, a wtedy bedziemy czekac... I kolega przewodniczacy zza kratek zastanowi sie, czy warto bylo krasc, klamac i falszowac wybory. A do ekipy rektorskiej, Maronia, Gabrielskiej i Latajki, powiem jedno: wstyd, zeby ludzie, ktorzy moga byc wielcy, byli tacy mali... :( Pozdrawiajac uczciwych Szkoleniowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Gratulacje dla Samorządu Studentów Uniwersytetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:47 Cieszę się bardzo, że mam taki Samorząd Studentów, że walczył do końca i nie dał się 5 baranom z Prawa-wstydze, się że mam takich matołów na wydziale i Młodych Demokratów(słyszałem, że zrobiliscie świętną Wigilię hehe czy to prawda, że nikogo nie było?!). komisja senacka po wnikliwym zbadaniu sprawy stwierdziła, że podczas wyborów wpłynęło 10 skarg do Uczelnianj Komiji Wyborczej i dlatego wybory miał być odwołane?! Pomyślcie sobie pieniacze i nieroby z prawa i młodych demokratów!!! Nie znam jeszcze swojej nowej Rady Wydziałowej, ale mam nadzieję, że ze strony zniknie zdjęcie bezrobotnego Rudzielca Cezarego T. Gratulacje jeszcze raz dla Samorzadu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek na prawie bez zmian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.05, 21:43 Niestety, ale na prawie dalej są w WRSS ludzie cezarego i młodych demokratów: Piotrek Woźniak i Michał Adamski to jego dobrzy kumple, więc dalej będzie to samo! Zresztą tam by i tak się nic nie zmieniło - Cezary i Hebrowski mają układ z dziekanem i profesorami. A jak myślicie z czyich pieniędzy jest dotowany klub Śląsk juniorów Patryka H.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Hebrowski Re: maciek to idiota IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.01.05, 22:55 Jesteś idiotą! Ze Śląskiem nie miałem nigdy nic współnego. Nigdy nie trenowałem juniorów. Prowadziłem zajęcia z drużyną "Orły" Wrocław, grającą w lidze kadetów. I właśnie latego, że klub nie był WCALE dotowany i że rozpocząłem aplikację i nie mam czasu, to nie mogliśmy wystartować w tym roku. Możesz sobie sprawdzić w Urzędzie Miasta czy jakakolwiek suma wpłynęła na "Orły"! A ty jak zawsze prezentujesz metodę Grubasa - opluć kogoś na podstawie pomówień lub tak długo kłamać, aż się to ludziom prawdą zda. Bez pozdrowień dla pajaca! Odpowiedz Link Zgłoś