Dodaj do ulubionych

Co zastąpi Basztę we Wrocławiu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:29
Witam,
poszukuję ciekawej knajpki we Wrocławiu, gdzie można w zimowe popołudnia ze
znajomymi posiedzieć w przytulnym zaciszu, napić się winka porozmawiać.
Czy znacie jeszcze takie miejsca, bo mi poza Altanką nic nie przychodzi do
głowy.
Podajcie nazwy swoich ulubionych knajp, gdzie spotykacie się ze znajomymi,
gdzie jest kameralnie i przytulnie (Jatki tez już niestety nie ten sam
klimat).
Ja ze swojej strony mogę polecić (ale tylko na herbatki) K2, chociaż gdy był
wcześniejszy właściciel było znacznie przyjemniej i herbatkę mieli z
wkładką;). Dwie godne wymienienia, które znam to Szara Mysz i Stańczyk.
Podrzućcie jakieś nowe adresy. Ostatnio odwiedziła mnie przyjaciółka i było
mi głupio, że ciągle zapraszam ją w te same miejsca.
pozdrawiam
Vera
Obserwuj wątek
    • Gość: zyta Re: Co zastąpi Basztę we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.01.05, 12:08
      To znaczy ( jak nadmieniłaś w temacie) że Baszta już nieaktualna. Specjalnie
      jakiś czas temu byłam sprawdzić czy działa i Pan zapewnial mnie że jest już
      czynna, itp.
      Daj znać, bo też chcialam zajechać ze znajomymi. A ja przeszukam co warto Ci
      polecić.
      Pozdr. Z.
      • Gość: Vera Re: Co zastąpi Basztę we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:08
        Ja tą informacje dostałam od kolegi, który był i sprawdzał, że ponoć nieczynna,
        ale wybiorę się specjalnie jutro - nie ma jak newsy z pewnego źródła;) i dam
        znać.
        pozdrowienia
        Vera
        • Gość: iovv Re: Co zastąpi Basztę we Wrocławiu? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.01.05, 19:21
          Przytulne knajpki do posiedzenia ze znajomkami i to jeszcze w dodatku niedrogie
          można znaleźć w tzw. "nasypie" czyli ulicy bogusławskiego
          Poza tym blizej rynku miło jest w Kalamburze(szewska), Pracoffni(więzienna),
          Mleczarnia(bardzo polecam - włodkowica )Rura (łazienna).Miłych wieczorków
    • Gość: szwędacz Re: Co zastąpi Basztę we Wrocławiu? IP: *.crowley.pl 18.01.05, 14:56
      ja mogę polecić na 1 maja knajpka się nazywa WINCENT bardzo sympatycznie
      szczególnie na dole i bardzo miła obsługa
      • Gość: iovv Re: Co zastąpi Basztę we Wrocławiu? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.01.05, 16:53
        no tak wypadło mi z głowy. :) Dokładnie na Ruskiej - w tym roku tam właśnie
        znalazłem Beaujolais mojej ulubionej firmy Bouchard Pere&Fils. Extra miejsce
    • Gość: kika Re: Co zastąpi Basztę we Wrocławiu? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.05.05, 18:38
      Polecam Salwador-róg SZajnochy i Gepperta(z tyłu placu solnego)-bardzo mile miejsce.
    • Gość: Adrian Re: Co zastąpi Basztę we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 12:28
      Już od lipca we Wrocławiu lokal na który czekacie. Bodega Marques Vinoteka.
      Więcej info na www.vinoteka.pl Zapraszam Adrian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka