Dodaj do ulubionych

Zatańczyli dla Fredry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:20
Ciężko mi to skomentować - śmiać się czy płakać?
Obserwuj wątek
    • Gość: czas Re: Zatańczyli dla Fredry IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 21.01.05, 17:43
      Raczej plakac, Pan Hrabia 'laske' polozyl w tym roku?.
    • Gość: Nawahoo Re: Zatańczyli dla Fredry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:05
      a nad czym tu plakac? chyba nad wami!!
    • Gość: lolo czy to zgromadzenie bylo zalegalizowane? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 21.01.05, 21:23
      jesli nie to czy policja interweniowala?
      • Gość: M maturzystka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.01.05, 22:28
        To nie Fair.. to nie byli wszyscy maturzyści!! To była bowiem może troche
        więcej niż połowa.../
        • Gość: pietrucha1lo Re: maturzystka IP: *.martel.biz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:10
          Plakac nie bede bo bylo smiesznie :) Mam nadzieje ze moja klasa nie bedzie
          miala przerabane bo na poloneza poszlismy wbrew woli naszej "kochanej" pani
          dyrektor :) ale spoko odtanczone swoje, certyfikacik otrzymany i wiara w zdanie
          matury tez jest :)
    • Gość: matuzysta LZN Re: Zatańczyli dla Fredry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 01:04
      dlaczego w artykule nie ma nic o LZN to ta potężna szkoła prowadziła poloneza
      jawne faworyzowanie żeglugi
    • Gość: Julian Kosik www.czternastka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 01:22
      www.czternastka.pl - zaprotestujmy przeciwko aresztowaniu twórcy jednego z
      najlepszych liceów w Polsce
    • Gość: Julian Kosik www.czternastka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 01:24
      www.czternastka.pl - zaprotestujmy przeciwko aresztowaniu Dyrektora jednej z
      najlepszych szkół w Polsce, który nie schylał się po pieniądze a po ludzkie
      losy i kształtował je do granic samoświadomości
      • Gość: no tak Re: www.czternastka.pl IP: *.client.comcast.net 22.01.05, 05:36
        nooo, to juz moze raczej bez przesady.:)
    • Gość: Isaack Re: Zatańczyli dla Fredry IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.01.05, 09:59
      No tak, jak zwykle nasza wspaniała, uwielbiana przez wszystkich ludzi w kraju i
      w drugim kraju (ISR) po raz kolejny zorganizowała ciupę, szkoda tego goscia w
      kapeluszu, chyba najwyzsza pora by go deportowac.pozdr
    • Gość: Jtmaster Re: Zatańczyli dla Fredry IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 22.01.05, 10:26
      To pamiątkowe zdjęcie mogliście dać w większej rozdzielczości ... na tym
      świstku z gazety nic nei widać ... tutaj jeszcze mniejsze jest ...
      • _cinek_ Re: Zatańczyli dla Fredry 22.01.05, 17:47
        Gość portalu: Jtmaster napisał(a):

> To pamiątkowe zdjęcie mogliście dać w większej rozdzielczości ... na tym
        > świstku z gazety nic nei widać ... tutaj jeszcze mniejsze jest ...

Popieram, zdjęcie w gazecie mogło by być większe.

Pozdrawiam [MD]Cinek
    • Gość: ReKiN from Góra Góra rządziła !!! :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:56
      Nie poinformowano nas o ubiorze, wiec przyszlismy w garnbiakach (łach leciał
      ale co tam) i zostaliśmy wybrani do pierwszych par. To wyróżnienie:) Mam
      nadzieje ze na maturze tez bedzie jakies wyróżnienie :)) pozdrowienia dla
      całego dolnegośląska! powodzenia!
    • Gość: TUREK Re: Zatańczyli dla Fredry IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.01.05, 13:26
      wielkie pozdro dla LO nr VI a w szczegolnisci kl III c i dla pzna prof.
      MITURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    • Gość: Patriota z VI LO Re: Zatańczyli dla Fredry - manipulacja polityczna IP: *.magma-net.pl 22.01.05, 22:59
      To skandal!! Wyrażam swoje oburzenie! Choć sama inicjatywa bez zarzutu, to
      faktem bezsprzecznym pozostaje wykorzystanie parutysięcznej rzeszy młodzieży
      (de facto ściągniętej z lekcji!) do realizacji gry politycznej lewackich
      liberałów, którzy dokonali w ten sposób zwiększenia sprzedarzy tej
      przesiąkniętej kłamstwem gadzinówki, za jaką uznać można GW. Czyż to nie
      dziwne, że ktoś z jakiejś tam gazety ściągnął większość klas 3 z prawie
      wszystkichj wrocławskich liceów na heppenig, gdzie agitowano za Wyborczą?!?!
      Czuję się wykorzystany jako narzędzie gry poltycznej absolutnie wrogich mi
      ideowo elementów, ale bardzo podobała mi się sama inicjatywa.
      Pozdrawiam Tomasza!
      • Gość: tyci Re: Zatańczyli dla Fredry - manipulacja polityczn IP: *.wroclaw.mm.pl 22.01.05, 23:11
        O kurczę, to w moim VI LO takie wyszczekane chłopaki teraz się uczą. Za moich
        czasów chodziły tam wyselekcjonowane tumanki z całego wrocka i okolic.Pozdro
        dla wszystkich szóstkowiczow bez wyjatku.Kochana buda!
    • Gość: Mariush_Olawa Małe zdjęcia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:35
      Dlaczego zdjęcia są takie małe :( (chodzi mi o format). Jeśli jest taka
      mozliwosc to bylo by spox jak by sie pojawilo takie ładne jak w gazecie :-)
    • Gość: mario19 Re: Zatańczyli dla Fredry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 14:21
      ja już nie o samej imprezie; zdjęcia to nie za duże daliście?? (ironia
      oczywiście) Nic nie widać!
    • Gość: misiek Przytuliłbym sobie taką maturzystkę IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.01.05, 14:39
      Przytuliłbym sobie taką maturzystkę :)
    • Gość: Agusia Przytulić maturzystkę?:) IP: 80.51.235.* 25.01.05, 16:08
      Bardzo fajnie było iść w pierwszym rzędzie, szkoda tylko, że było tak zimno:(
      Nasze "kochane liceum" zdominowało oczywiście inne szkoły. W sumie dobrze, że
      się wygłupiliśmy w tych sukienkach. Może szósteczka z wfu wleci? Przydałaby się
      na maturalnym:) Pozdro dla Wąsosza i Darka;*
      • Gość: misiek Re: Przytulić maturzystkę?:) Pewnie! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.01.05, 16:54
        Przyjemności nigdy nie za wiele! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka