Dodaj do ulubionych

NIEPODLEGŁA POLSKA, CZYLI OBÓZ PRACY

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.05, 21:21
No koledzy z forum nadchodzi to, o czym zacząłem mówić pół roku temu.
Mobbing, łamanie prawa pracy, upadek służby zdrowia, korupcja, wzrost
przaestępczości i bezrobocia. Brawo - dziesiejszy obraz ojczyzny. Zachęcam do
dyskusji kolegów, którzy twierdzili, że jestem lewakiem i wszystko co mówię
to fikcja. Polecam TVN - Uwaga.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: IP: *.mat.univie.ac.at 22.01.05, 22:13
      A czy posiadajac taka moc sprawcza nie moglby Pan choc raz powiedziec cos
      pozytywnego, cos dobrego, a nuz tez by sie po pol roku sprawdzilo i byloby nam
      wszystkim lepiej?
      • Gość: Ditran Chętnie bym powiedział, ale bym skłamał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.05, 23:31
      • Gość: rybak Re: IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.01.05, 13:31
        To chyba nieporozumienie: Ditran umieścił po prostu darmowy spot reklamowy TVN,
        w zasadzie wbrew regulaminowi Forum. Myślę, że gdyby ten zdolny copy-writer
        zaczął oglądać i reklamować Animal Planet, byłoby to z korzyścią dla wszystkich
        zainteresowanych stron. Chociaż z drugiej strony... Dobrze, że nie reklamuje
        dziennika "Fakt", spot brzmiałby mniej więcej tak: A nie mówiłem? Znowu wypadki
        na naszych drogach, połamane nogi i ręce, zmasakrowana czaszka, kałuże krwi,
        wnętrzności wprasowane w kierownicę, w domu osierocone dzieci, płacz i
        zgrzytanie zębów... Czytajcie codziennie Kronikę Wypadków!
        Pozdrawiam
        • Gość: menel Re: ditran nie jest tak żle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:43
          ditran ja mieszkam pod mostem ,zupkę darmową dostaje raz dziennie w
          przytulisku,zbieram kiepy na przystankach ,zbieram puszki po śmietnikach,i
          KOCHAM TEN NAJPIĘKNIEJSZY ZE SWIATÓW,CHCE SIĘ ŻYĆ,TAKIE TO WSZYSTKO WSPANIAŁE,
          co jest że tobie się najwyrażniej nie chce???
        • Gość: Ditran Zgadzam się - zachęciłem do oglądania programu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.05, 14:06
        • Gość: Ditran A co to ma wspólnego z łamaniem prawa pracy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.05, 14:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka