Gość: kirkol IP: *.magma-net.pl 24.05.02, 19:13 ciekawy jestem jakie macie propozycje na spedzenie drugiego mdlugiego weekendu? Ja z Cora chyba pojade do Walbrzycha na zbieranie kamyczkow , moze macie ciekawsze propozycje? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vic Re: kirkol IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 19:15 Gość portalu: kirkol napisał(a): Ja z Cora chyba pojade do Walbrzycha na zbieranie kamyczkow , moze macie > ciekawsze propozycje? > pozdro Nie wstyd ci dziecko po bieda szybach ciągać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: kirkol IP: *.magma-net.pl 24.05.02, 19:20 a wungiel skad? zima za pasem , a tone do wrocka sciagnac nie latwo Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: kirkol 24.05.02, 20:26 Cholera a ja w piątek pracuję:( Życzę dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: kirkol IP: *.magma-net.pl 24.05.02, 20:38 dzieki i wspolczuje , ale po piatku jest wolne i zycze Ci udanego wypoczynku pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: kirkol 24.05.02, 21:58 ee- długi to ten za tydzień??? no to ja będę się uczyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol nauka nie zajac IP: *.magma-net.pl 24.05.02, 23:08 kiedys trzeba , ale mozna to robic na lonie natury pozdro Odpowiedz Link Zgłoś