beeaataa25 25.01.05, 13:26 Szukam endokrynologa we Wrocławiu,takiego,który w szczególności zajmuje się problemami dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ama Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:16 Dr nauk med. Teresa Żak, Klinika przy ul. Wrońskiego. Przyjmuje w Poradni przyszpitalnej w czwartki. Jest pediatrą+endokrtnologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beeaataa25 Re: endokrynolog 26.01.05, 09:11 Ama' dziękuję za podpowiedz,ale możesz napisać w jaki sposób mpżna się do niej dostać?Chodzi mi o to czy jest potrzebne skierowanie,a może przyjmuje prywatnie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:25 Zadzwoń do Poradni Endikrynologicznej 3200652 \dyż. pielęgniarek\ lub dyżurki lekarskiej3200660. Tam sie dowiesz czegoś. O ile wiem, terminy oczekiwania w przychodni są dość odległe, potrzebne Ci skierowanie od lekarza POZ. Prywatnie ta Doktror przyjmuje, tylko nie wiem gdzie, bo moje dziecko chopdziLo do poradni przyszpitalnej. Odpowiedz Link Zgłoś