Gość: amen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 16:08 złożyło kolejną skargę do NSA na projektowany przebieg obwodnicy autostradowej, po prostu ręce opadają! Z kim my mieszkamy w tym Wrocławiu, zna ktoś to towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mart Re: 111 baranów z Żernik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:54 rząd barany !!! powinni wprowadzić zapis że od takich inwestycji jak autostrady i obwodnice nie przesługują żadne protesty i odwłonia i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XCV Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 19:03 To nie barany, to osly, a moze nawet kozy ?-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 22:32 ma być ustawa określająca co można i ile razy zaskarżać. w końcu prof Boć z Maślic i reszta towarzystwa od blokowania budowy autostrady wszelkimi metodami (m.in. nie odbierają wezwań do sądu na poczcie przez co trzeba przekładać rozprawy, a przecież to oni skarżą!) dostanie po nosie, powinno się ich obciążać kosztami tych spraw, wówczas dwa razy zastanowiliby się zanim wystosowaliby kolejny protest godzący w interesy całego Wrocławia i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odm Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 22:39 chyba zbadam możliwość zaskarżenia tych szkodników z powództwa cywilnego, jak tak lubia sądy to będą mieli kolejną rozprawę... codziennie przed oknami przewalają mi się kawalkady tirów, a im protesty w głowie, zapomnieli że nie mieszkają w puszczy tylko w wielkim mieście, choć póki co Zerniki przypominają raczej kresową wioskę... Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: 111 baranów z Żernik 29.05.02, 18:35 żerniki znam ale nie z tej strony:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waqal Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 23:24 przyjedz buraku do nas pod knajpe to ci powiem kto my są ! a co ze świetym prawem własnosci!nie ruszaj gnoju co nie twoje ! przeprowadz sobie obwodnice przed blokiem mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 08:11 z tego co wiem buraku, twoim sąsiadom burakom przeszkadza, ze w ogóle będzie koło nich jakaś droga, a nie na ich polu; niech się przeprowadzą na księżyc, tam nie planuje sie na razie większych zmian. Co do świętego prawa własności, to obowiązuje na tym co jest twoje, a nie w promieniu kilometra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolek Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 21:38 Gość portalu: ernest napisał(a): > z tego co wiem buraku, twoim sąsiadom burakom przeszkadza, ze w ogóle będzie > koło nich jakaś droga, a nie na ich polu; niech się przeprowadzą na księżyc, > tam nie planuje sie na razie większych zmian. > Co do świętego prawa własności, to obowiązuje na tym co jest twoje, a nie w > promieniu kilometra. >> a wiesz co to jest natęzenie ruchu i co sie z tym wiaże ? a co do księżyca to zmienia się bardzo wiele np.moze nachodzic mnie niejaka Martynka W. :) Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: 111 baranów z Żernik 30.05.02, 09:09 a słyszałeś o czymś takim jak zdrowy rozsądek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolek Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 21:42 docg napisał(a): > a słyszałeś o czymś takim jak zdrowy rozsądek? TAK WIEM . I WŁASNIE ON NAKAZUJE MI ABY TA OBWODNICA PRZEBIEGAŁA JAk najblizej ciebie a nie mnie.to tak jak z domami dla nosicieli hiv kazdy ich toleruje tylko nie u siebie w mieszkaniu ale jak najdalej a sam wysmiewa sie z buraków którzy obrzucaja Kotańskiego jajami . Odpowiedz Link Zgłoś