Dodaj do ulubionych

111 baranów z Żernik

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 16:08
złożyło kolejną skargę do NSA na projektowany przebieg obwodnicy autostradowej,
po prostu ręce opadają! Z kim my mieszkamy w tym Wrocławiu, zna ktoś to
towarzystwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: mart Re: 111 baranów z Żernik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:54
      rząd barany !!! powinni wprowadzić zapis że od takich inwestycji jak autostrady
      i obwodnice nie przesługują żadne protesty i odwłonia i koniec
      • Gość: XCV Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 19:03
        To nie barany, to osly, a moze nawet kozy ?-)
        • Gość: max Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 22:32
          ma być ustawa określająca co można i ile razy zaskarżać. w końcu prof Boć z
          Maślic i reszta towarzystwa od blokowania budowy autostrady wszelkimi metodami
          (m.in. nie odbierają wezwań do sądu na poczcie przez co trzeba przekładać
          rozprawy, a przecież to oni skarżą!) dostanie po nosie, powinno się ich
          obciążać kosztami tych spraw, wówczas dwa razy zastanowiliby się zanim
          wystosowaliby kolejny protest godzący w interesy całego Wrocławia i okolic.
    • Gość: odm Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 22:39
      chyba zbadam możliwość zaskarżenia tych szkodników z powództwa cywilnego, jak
      tak lubia sądy to będą mieli kolejną rozprawę...
      codziennie przed oknami przewalają mi się kawalkady tirów, a im protesty w
      głowie, zapomnieli że nie mieszkają w puszczy tylko w wielkim mieście, choć
      póki co Zerniki przypominają raczej kresową wioskę...
      • arvena Re: 111 baranów z Żernik 29.05.02, 18:35
        żerniki znam ale nie z tej strony:(
        • Gość: waqal Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 23:24
          przyjedz buraku do nas pod knajpe to ci powiem kto my są !
          a co ze świetym prawem własnosci!nie ruszaj gnoju co nie twoje !
          przeprowadz sobie obwodnice przed blokiem mądralo
          • Gość: ernest Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 08:11
            z tego co wiem buraku, twoim sąsiadom burakom przeszkadza, ze w ogóle będzie
            koło nich jakaś droga, a nie na ich polu; niech się przeprowadzą na księżyc,
            tam nie planuje sie na razie większych zmian.
            Co do świętego prawa własności, to obowiązuje na tym co jest twoje, a nie w
            promieniu kilometra.
            • Gość: dolek Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 21:38
              Gość portalu: ernest napisał(a):

> z tego co wiem buraku, twoim sąsiadom burakom przeszkadza, ze w ogóle będzie
              > koło nich jakaś droga, a nie na ich polu; niech się przeprowadzą na księżyc,
              > tam nie planuje sie na razie większych zmian.
              > Co do świętego prawa własności, to obowiązuje na tym co jest twoje, a nie w
              > promieniu kilometra.
              >> a wiesz co to jest natęzenie ruchu i co sie z tym wiaże ?
              a co do księżyca to zmienia się bardzo wiele np.moze nachodzic mnie niejaka
              Martynka W. :)
          • docg Re: 111 baranów z Żernik 30.05.02, 09:09
            a słyszałeś o czymś takim jak zdrowy rozsądek?
            • Gość: dolek Re: 111 baranów z Żernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 21:42
              docg napisał(a):

> a słyszałeś o czymś takim jak zdrowy rozsądek?

TAK WIEM . I WŁASNIE ON NAKAZUJE MI ABY TA OBWODNICA PRZEBIEGAŁA JAk najblizej
              ciebie a nie mnie.to tak jak z domami dla nosicieli hiv kazdy ich toleruje tylko
              nie u siebie w mieszkaniu ale jak najdalej a sam wysmiewa sie z buraków którzy
              obrzucaja Kotańskiego jajami .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka