Gość: fan IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 22:30 Myslalem ze Tarasiewicz bedac tyle lat we Francji wyzbyl sie tych bezsennsownych obozow bez pilki. To sa pilkarze. Oni powinni kazdy trening miec z pilkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibicwks Re: Śląsk Wrocław po obozie w Zieleńcu 31.01.05, 23:10 Może i tak ale we Francji nawet gdy na ulicach leży śnieg to na boiskach mają zieloną trawę. Na taki luksus nas nie stać, bo nawet na odśnieżonym boisku trening w błocie nie ma sensu. Ostatnio w TV widziałem trening u Niemców. Zwały śniegu do okoła boiska a trawa zieloniutka. U nas takich warunków nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brahool fajne te zgrupowanie sląska IP: *.kghm.pl 01.02.05, 13:31 chyba jeździli na nartach a nie grali w piłke.moje zagłebie jest w turcji i gra na zielonej trawie.bieda bieda bieda wks Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: fajne te zgrupowanie sląska 01.02.05, 17:16 Gość portalu: brahool napisał(a): > chyba jeździli na nartach a nie grali w piłke.moje zagłebie jest w turcji i gra > na zielonej trawie.bieda bieda bieda wks A sezon zacznie się w marcu i twoje zagłębie przyzwyczajone do zielonej trawki przejedzie się na d... po błocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Śląsk Wrocław po obozie w Zieleńcu IP: *.lauderhill-fl.gov 01.02.05, 13:34 Na tym etapie treningu niekoniecznie musi byc pilka i zielone boisko. Jest wiele drog do osiagniecia wysokiej formy pilkarskiej. Nota bene, pamietam jak to p. Tarasiewicz bedac w Szwajcarii wypowiedzial sie, ze on nie jest maratonczykiem a pilkarzem. Potrzeba bylo panu az tylu lat zeby zrozumiec zasady treningu... .Lepiej pozno niz wcale. Zycze sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś