Dodaj do ulubionych

Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wcią...

01.02.05, 21:32
A ja uważam, że sprawca powinien chłopakowi zapłacić takie odszkodowanie, żeby się trzy razy zesrał i zbankrutował. Niech komornik sprzeda tego Golfa, mieszkanie i co tam jeszcze ma. Generał Patton mawiał "gdy nie skutkują inne środki uderz po kieszeni".
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacław Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.do.pl / *.generacja.pl 01.02.05, 23:30
      Powinna też odpowiadać przed sądem właścicielka golfa, za użyczenie pojazdu
      pijanej świni.
    • pacjentka_klementa Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc 01.02.05, 23:38
      Nie Czarodzieju
      Trzeba im wybaczyc. Tej co pozyczyla mu samochod i sprawcy. Oni nie pojda z
      nami do nieba. To wystarczajaca kara a nam nie wolno sadzic nikogo.
      Moze takie bylo zyczenie Boga?
      Wierzysz w BOga? Ja chyba nie, wole nie wierzyc nic myslec ze jest okrutny
    • Gość: Marcin Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:01
      Temu pijanemu sqrwysynowi powinno się zmiażdżyć rękę - niech cierpi tak samo,
      jak jego ofiara!
    • Gość: bezrobotny Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 06:29
      Sprawca miał OC. Z tego ubezpieczenia będą pokryte koszty leczenia. Dlaczego
      znowu zaczyna się zebranie o pieniądze? Przecież rodzice chłopca płacą chyba
      składki na ubezpieczenie zdrowotne. Czy to "państwo" nie ma już na nic
      pięniędzy poza utrzymywaniem pasożytów z Wiejskiej?
      • Gość: zenek Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 08:11
        sprawca był pijany więc zapomnij o ubezpieczeniu. zasądzić odszkodowanie jak
        najbardziej trzeba. ale w ściągnięcie odszkodowania to ja zabardz w tym kraju
        to nie wierze. ten gość pójdzie siedzieć na pare lat a tam pracy nie ma.
        ostatnie kilka lata tez siedzial za przestepstwa karno skarbowe wiec
        przypuszczam ze majatku to on nie ma.
      • Gość: nemo Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.provider.pl / *.provider.pl 02.02.05, 19:29
        Z oc nie będą pokryte koszty leczenia
    • Gość: malaaga Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.02.05, 08:29
      > A ja uważam, że sprawca powinien chłopakowi zapłacić takie odszkodowanie, żeby
      > się trzy razy zesrał i zbankrutował. Niech komornik sprzeda tego Golfa, mieszka
      > nie i co tam jeszcze ma. Generał Patton mawiał "gdy nie skutkują inne środki ud
      > erz po kieszeni".

Och to chyba nie w Polsce! Piszą że sprawca nigdzie nie pracuje wiec nie będzie
      z czego ściągnąć mu odszkodowania. Pójdzie siedzieć na 12 lat - za nasze
      pieniądze dostanie mieszkanie (cela), jedzenie (ja wydaje na obiad dla jednej
      osoby ok 2 zł w więzieniach przysługuje 20), ma dostęp do biblioteki,
      internetu... życ nie umierać!

Smutne...
    • Gość: ala1958 Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 10:08
      Nie ma kary dla takiego pijanego "bydlęcia". Tragiczne jest to, ze zniszczył
      życie tak młodemu człowiekowi. Błagam niech ktoś wreszcie znajdzie sposób na
      pijanych kierowców!!!
    • Gość: Wojtek Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.vogel / 62.87.136.* 02.02.05, 16:30
      Na takiego kolesia czeka więzienie, ale co z tego, jak dla niego nie będzie tam
      miejsca, bo siedzą na jego miejscu złodziejaszki, albo dzieciaki co zapaliły
      sobie skręta. Polska, polskie prawo, załamać się można.
      • Gość: pol Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.wroclaw.mm.pl 02.02.05, 16:44
        Nie dramatyzujmy.Miejsce zawsze się znajdzie. Kolesie spod celi się troszkę
        przesuną.
        • Gość: Marcin Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:17
          Mam nadzieję, że kolesie z pod celi nie tylko się przesuną, ale też tego
          bydlaka "posuną". I że będą to robić tak długo, aż sam sobie wymierzy
          sprawiedliwość. A te palce, które stracił Marcin, powinno się pobrać do
          transplantacji od tej pijanej świni.
    • Gość: Marta To nasz Krych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:35
      nie wierze :(
      3m sie słońce!
      Tej poje*** gazecie jaką jest Wyborcza też nie wierze!!
      • Gość: Marian Wiezienie IP: *.wroclaw.mm.pl 02.02.05, 19:55
        Ja wierze w sprawiedliwosc... jak nie w sadzie to w wiezieniu sie nim zajma jak
        kazdym innym ***, jak i tam go nie ukaza to pozostaje tylko Bog...
        Marcin mial takie uzdolnienia, a teraz wszystko zostalo zaprzepaszczone przez
        jedna chwile ktora zrujnowala mu cale zycie i przewrocilo wszystko do gory
        nogami jego rodzinie i przyjaciolom... Ja nie wiem czy potrafilbym sie podniesc
        po takim wypadku, musimy wszystko zrobic zeby on sie podniosl!!!
      • Gość: Gosia Zych Re: To nasz Krych? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.05, 19:55
        Sorry za ten poprzedni post, to z nerwów. Marcin, właśnie dzwoniła moja Mama
        trzymaj się, pozdrawiam Twoich Rodziców i życzę Wam wszystkim dużo, dużo siły-
        na pewno wszystko się dobrze skończy. Trzymam kciuki, moja Maama i Tata też.
        Gosia Zych
    • Gość: Gośka ZYch Re: Chłopiec potrącony przez pijanego kierowcę wc IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.05, 19:52
      • Gość: znachor kierowca a sprawiedliwosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:49
        i tak sie kierowcy upiecze bo wyjdzie po kilq latach 'za dobre sprawowanie',
        wiec jaki to dla niego problem? moze lekarstwem na pijanych kierowcow bylaby
        prohibicja? albo wysokie (baaardzo wysokie) kary za jazde po pijanemu... jak to
        mawiala moja babcia 'sqr*****a za jaja na latarni powiesic!'
        ale jednego nie rozumiem, czemu uciekal? czy nie powinien sie zatrzymac i jak
        najpredzej pomoc Marcinowi? moze by sie udalo jakos bardziej zalagodzic skutki,
        a tak? przynajmniej dobrze ze zlapali kolesia, ale czy czlowiek jest w stanie
        odpowiadac przed innym czlowiekiem za wyrzadzona komus krzywde? koles ma
        przesrane u Najwyzszego...
        • Gość: cristal pijany kierowca IP: *.spox.org / *.org 02.02.05, 21:36
          siedzial... wiadomo bo kazdy pijak to zlodziej
          powinni mu wsadzic w dupe kierownice
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka