kinga!!! 30.05.02, 18:45 1.06.2002 'Metro' kto idzie?? i wrażenia ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 10:44 kinga!!! napisał(a): > 1.06.2002 'Metro' kto idzie?? i wrażenia ! JA IDĘ JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ ! ! ! ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: METRO! ! ! 01.06.02, 11:29 Magician'ku drogi moze zie spotkamy ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 11:31 kinga!!! napisał(a): > Magician'ku drogi moze zie spotkamy ?? > wątpię - i jak Cie poznam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: METRO! ! ! 01.06.02, 11:33 moze jakis zank rozpoznawczy ,np. wejdź na scene i sie zapytaj czy jestem ...co? ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 11:35 po nazwisku Cie zawołać czy po imieniu ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: METRO! ! ! 01.06.02, 11:40 hmm po nazwiskaCH!!! tak na wszelki wypadek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 11:42 kinga!!! napisał(a): > > > > hmm po nazwiskaCH!!! tak na wszelki wypadek :D przecież Ty TYLKO na jedno reagujesz ;) No ja nie wiem, ale tak na mieście mówią:) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: METRO! ! ! 01.06.02, 16:13 kinga!!! napisał(a): > 1.06.2002 'Metro' kto idzie?? i wrażenia ! Uuuu, miałam iść, bo zaprosił mnie student, który śpiewa w METRZE, ale nie mogę, bo dziś i jutro imprezka z okazji siódmej rocznicy ślubu i oblewanie samochodzika... Beze mnie by się nie odbyła. A METRO się odbędzie.... Ja też czekam z niecierpliwością na relacje (obiektywne! bez wpadania w zachwyt.) Tak naprawdę, to nie lubię METRA, ale byłam ciekawa czym to się je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: METRO! ! ! IP: *.swipnet.se 02.06.02, 10:02 Mam nadzieje, ze tym razem Jozefowicz nie obsadzi sam siebie w glownej roli Jana,a w glownej roli kobiecej zagra aktorka o klasie Katarzyny Groniec. Wala to Metro juz od 10 lat.Tyle czasu mogliby wystapic z czyms nowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: METRO! ! ! 02.06.02, 11:41 "metro" Wręcz bajeczna opowieść o milości i zbuntowanej młodziezy przebywającej w korytarzach Metra, az nagle jest dla nich szansa, szansa wybicia sie z podziemia... efekty laserowe naprawde niezłe... gra aktorow: w roli głównej J.Józefowcz - radziłabym Mu oddac te role młodszemu pokoleniu , dość komicznie wygląda jak na zbuntowanego 20-stolatka :-)i B .Wyrąbkewicz- spiewa z klasa , ale jej dialogi brzmia infantylnie... Reszta aktorow dawała z siebie wszystko. NAgłosnienie hali, coz pozostawia troche do zyczenia, szkoda ze we Wroclawiu nie ma pożadnej hali na tekie imprezy... Ci którzy nie byli to JÓzefowicz obiecał ze jeszcze przyjedzie z Metrem do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 11:54 > > > Ci którzy nie byli to > JÓzefowicz obiecał ze jeszcze przyjedzie z Metrem do Wrocławia. Kinga kiedy Ty to usłyszałaś??? On mówił że przyjedzie jak go zaproszą ;-))) No tak Józefowicz w roli zbuntowanego młodzieńca trochę śmiesnie wygląda, ale jego głos jest po prostu niepowtarzalny jak dla mnie. naprawdę ja uwielbam jak on śpiewa! Metro jak zawsze bardzo dobre! Chociaż ja bym się czepiała dialogów... nieposkładane trochę ale co tam robił Czajka????? Horror... Mag. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: METRO! ! ! 02.06.02, 12:02 Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > > > Ci którzy nie byli to > > JÓzefowicz obiecał ze jeszcze przyjedzie z Metrem do Wrocławia. > > Kinga kiedy Ty to usłyszałaś??? On mówił że przyjedzie jak go zaproszą ;-))) > przecież został zaproszony , nie pamiętasz oj M. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 14:21 > przecież został zaproszony , nie pamiętasz oj M. :-D aaaaaaaaa....no wiesz wybacz, ale ja jestem wrażliwa a zapachy a tam...no i tak jakoś wyszło...wyleciało mi z głowy :) M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 01:38 Byłam.Było głośno i NUDNO!!! Panowie powinni się jeszcze długo pouczyć jak się robi dobry Musical. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: METRO! ! ! IP: *.skane.se 04.06.02, 02:51 Gość portalu: zuza napisał(a): > Byłam.Było głośno i NUDNO!!! Panowie powinni się jeszcze długo pouczyć jak się > robi dobry Musical. Nalezy zmienic obsade.Jozefowicz za stary do roli Jana i absolutnie' nieumiejacy spiewac.Mimo wydatnej pomocy akustyka. Ponadto skad wziac dobrych aktorow musicalowych w Polsce. Ci z Teatru Buffo wyraznie niedouczeni.Co lepsi jak Gorniak czy Groniec pouciekali do powazniejszych produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 22:57 > Nalezy zmienic obsade.Jozefowicz za stary do roli Jana i absolutnie' > nieumiejacy spiewac.Mimo wydatnej pomocy akustyka. Moim zdaniem Józefowicz ma naprawdę fajny głos i lubię go słuchać! > Ci z Teatru Buffo wyraznie niedouczeni.Co lepsi jak Gorniak > czy Groniec pouciekali do powazniejszych produkcji. Górniak tą lepszą??? O nie zgadzam się. Groniec - oczywiście super śpiewa i naprawdę wysokiej klasy aktorka. Górniak zwyczajnie nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:47 Groniec? To nie jest dobra aktorka, a jej głos? Są gusta i guściki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrome Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 20:46 Górniak- coś strasznego, wykreowali z niej wielka gwiazdę i tak jej weszło w nawyk, talent to jednak nie wszystko... Groniec- posłuchajcie jej wykonania piosenki "Amsterdam" to dopiero talent, i woda sodowa nie uderzyla jej do głowy... Józefowicz- ma telent a jego glos brzi świetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: METRO! ! ! IP: *.swipnet.se 05.06.02, 22:12 Napiszcie chociaz jaka byla frekwencja na Metrze. Glos Jozefowicza :hahaha, ot nieskromny facet, ktory eksponuje swoja nieciekawa osobowosc. Najbardziej lubi go Stoklosa i to tlumaczy sukces komercyjny tego nieskromnego miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:24 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Napiszcie chociaz jaka byla frekwencja na Metrze. > Glos Jozefowicza :hahaha, ot nieskromny facet, > ktory eksponuje swoja nieciekawa osobowosc. > Najbardziej lubi go Stoklosa i to tlumaczy > sukces komercyjny tego nieskromnego miernoty. Na Muzikalu Metro z frekwencją cieniutko,oj cieniutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mna Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 21:17 Gość portalu: zuza napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Napiszcie chociaz jaka byla frekwencja na Metrze. > > Glos Jozefowicza :hahaha, ot nieskromny facet, > > ktory eksponuje swoja nieciekawa osobowosc. > > Najbardziej lubi go Stoklosa i to tlumaczy > > sukces komercyjny tego nieskromnego miernoty. > > Na Muzikalu Metro z frekwencją cieniutko,oj cieniutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL CIENIUTKO IP: *.swipnet.se 06.06.02, 23:11 Co to znaczy cieniutko?Na Hair bylo ponad polowa sali. Ciekawi mnie napiszcie dokladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: METRO! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 19:04 Hmmm...chyba nie dojdziemy do porozumienia skoro MICHAL mowi że Józefowicz nie umiem śpiewać, fanów nie ma, a jest sławny bo go STokłosa wypromował... No dajcie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś