Gość: tfurca IP: *.provider.pl 08.02.05, 22:13 chlopaki wierzymy w was ... powalczcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 09.02.05, 00:25 chlopaki, dacie rade wygrac 10cioma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barts Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.05, 08:28 a ja nie wierzę , teraz się okazało że Mahoric był świetnym trenerem który z tej zbieraniny umiał wykrzesać ogień. A teraz co przegrywają z najsłbszymi mają nie ogranego rozgrywającego który nie zna zespołu i na co lizcycie ?? Jestem całym sercem za Ślaskiem ale w tym sezonie to chyba nie bede sledził wyników bo nie chcę dostać zawału. Pozdrawiam i trzyma kciuki (ale czy to pomoże?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic DJA Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:26 szkoda, że ze Śląska pozostało tylko: maciej zieliński, radek hyży i wierni kibice. na sukcesy to za mało, prawda panie grzegorzu s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś poki Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:56 Tak się składa, że doskonale znam trenera Jankowskiego, bo często chodziłem na mecze rezerw Śląska w drugiej lidze. Ten "wybitny" trener jak była szansa wygrać z Górnikiem Wałbrzych we Wrocławiu w play off, ściągnął pierwszą piątkę, cały czas grał rezerwami, a po meczu powiedział chłopakom, żew dobrze że chciał żeby przegrali bo nie było kasy na wyjazd na trzeci mecz. Więc jak terez mówi, że jedzie walczyć i jest szansa, to jakoś mu nie wierze. Po za tym trzeba było nie starać się wygrać pierwszego meczu w końcówce, tylko przegrać mniej i mieć szansę w rewanżu, prawda panie trenerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anwil!!! Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.attu.pl 09.02.05, 19:00 napewno powalczycie chlopaki ale o utrzmanie I ligi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan of Liteuvos Ry Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: 193.41.197.* 09.02.05, 19:41 Thank you for coaches! Big present for us! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.02.05, 20:33 Niestety, przegrali w fatalnym ( co ja piszę, w beznadziejnym!!!) stylu 109:72 (!!!). Szkoda....... Odpowiedz Link Zgłoś