Dodaj do ulubionych

Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi

IP: *.provider.pl 08.02.05, 22:13
chlopaki wierzymy w was ... powalczcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: v Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 09.02.05, 00:25
      chlopaki, dacie rade wygrac 10cioma!
    • Gość: barts Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.05, 08:28
      a ja nie wierzę , teraz się okazało że Mahoric był świetnym trenerem który z
      tej zbieraniny umiał wykrzesać ogień. A teraz co przegrywają z najsłbszymi mają
      nie ogranego rozgrywającego który nie zna zespołu i na co lizcycie ?? Jestem
      całym sercem za Ślaskiem ale w tym sezonie to chyba nie bede sledził wyników bo
      nie chcę dostać zawału.
      Pozdrawiam i trzyma kciuki (ale czy to pomoże?)
    • Gość: kibic DJA Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:26
      szkoda, że ze Śląska pozostało tylko: maciej zieliński, radek hyży i wierni
      kibice. na sukcesy to za mało, prawda panie grzegorzu s.
    • Gość: miś poki Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:56
      Tak się składa, że doskonale znam trenera Jankowskiego, bo często chodziłem na
      mecze rezerw Śląska w drugiej lidze. Ten "wybitny" trener jak była szansa
      wygrać z Górnikiem Wałbrzych we Wrocławiu w play off, ściągnął pierwszą piątkę,
      cały czas grał rezerwami, a po meczu powiedział chłopakom, żew dobrze że chciał
      żeby przegrali bo nie było kasy na wyjazd na trzeci mecz. Więc jak terez mówi,
      że jedzie walczyć i jest szansa, to jakoś mu nie wierze. Po za tym trzeba było
      nie starać się wygrać pierwszego meczu w końcówce, tylko przegrać mniej i mieć
      szansę w rewanżu, prawda panie trenerze?
    • Gość: Anwil!!! Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.attu.pl 09.02.05, 19:00
      napewno powalczycie chlopaki ale o utrzmanie I ligi!!!
    • Gość: fan of Liteuvos Ry Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: 193.41.197.* 09.02.05, 19:41
      Thank you for coaches! Big present for us!
    • Gość: kibic Re: Deichmann Śląsk gra rewanż z Maroussi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.02.05, 20:33
      Niestety, przegrali w fatalnym ( co ja piszę, w beznadziejnym!!!) stylu 109:72
      (!!!). Szkoda.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka