wojtek.szremski 04.06.02, 11:43 o tej firmie bylo juz duzo. ale jeszcze jedno. dostalem billing za rozmowy z kietnia. widnialy na nim dwie daty. data wyslania: 27 maj i data wydruku: 29 maj. cos chyba jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: tepsa IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 04.06.02, 11:58 wojtek.szremski napisał(a): > o tej firmie bylo juz duzo. ale jeszcze jedno. dostalem billing za rozmowy z > kietnia. widnialy na nim dwie daty. data wyslania: 27 maj i data wydruku: 29 > maj. cos chyba jest nie tak... Co jest nie tak? Masz zaplacic roznice i po sprawie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: tepsa 04.06.02, 17:01 > data wyslania: 27 maj i data wydruku: 29 > maj owszem. jak najbardziej. 27 maja i 29 maja... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: tepsa 04.06.02, 17:40 WSZYTSKO W POŻADKU , NAJPIERW OTRZYMAŁEŚ BILLING A NASTĘPNIE WYDRUKOWALI CI DUZYMI LIERAMI ILE MASZ ZAPŁACIĆ...MAM NADZIEJE ZE NA ZAWAŁ NIE UMARŁES... :) ach ta nasza polska rzeczywistość :-D Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.szremski Re: tepsa 05.06.02, 12:40 kinga!!! napisał(a): > WSZYTSKO W POŻADKU , NAJPIERW OTRZYMAŁEŚ BILLING A NASTĘPNIE WYDRUKOWALI CI > DUZYMI LIERAMI ILE MASZ ZAPŁACIĆ...MAM NADZIEJE ZE NA ZAWAŁ NIE UMARŁES... :) > ach ta nasza polska rzeczywistość :-D nie nie, to nie tak. wyslali mi billing 27 maja, a wydrukowali go... 29 maja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: tepsa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 13:00 wojtek.szremski napisał(a): > nie nie, to nie tak. wyslali mi billing 27 maja, a wydrukowali go... 29 maja! Wszystko jasne! TPSA zatrudniła Pciucha :) Gosia (zainteresowanych odsyłam do M.Wojtyszki "Bromba i inni") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: tepsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 21:44 wojtek.szremski napisał(a): > nie nie, to nie tak. wyslali mi billing 27 maja, a wydrukowali go... 29 maja! > 1. nie kazdy kto ci odpowiada to idiota;))), w zwiazku z czym>>> 2. CZYTAJ (i interpretuj) EMOTIKONY ;D pozdro....... Odpowiedz Link Zgłoś