czamon 19.02.05, 11:36 Witajcie Poszukuję dobrego okulisty dziecięcego we Wrocławiu. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: Okulista - Wrocław 20.02.05, 19:47 dr Hanna Zajac-Pytrus, ul. Potockiego 6. Nr telefonu znajdziesz w ksiazce, bo ja pisze z Londynu. Ale to switna okulistka dziecieca i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
funiaa Re: Okulista - Wrocław 21.02.05, 21:32 343 96 46, to tel. do okulisty.Przychodnia jest w salonie optycznym na Rynku.Zadzwoń, bo od niedawna mają umowę z Funduszem.Ja tam chodzę z moim synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena0303 Re: Okulista - Wrocław 23.02.05, 19:08 Cała przychodnia okulistyczna jest na Oboźnej 36a -przedłużenie Hufcowej, wjazd od Grota Roweckiego, są tabliczki kierujące. Typowo dziecięca przychodnia, od wcześniaczków i bliźniaków, które mają częściej oczne problemiki, po te starsze dzieci; lekarki z "podejściem", mają umowę z Funduszem. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam Bożena z 3-letnią Patrycją i 7-mies. brzuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: Okulista - Wrocław 23.02.05, 22:14 Potwierdzam- byłam nie tylko zadowolona z podejścia Pani doktor do córki, ale także z wyników leczenia. Miło, symapycznie, fachowo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa181 Re: Okulista - Wrocław 08.03.05, 13:41 Zdecydowanie ODRADZAM Piwna 13 - poza wszystkimi drobniejszymi problemami (typu opoznienia w przyjmowaniu przekraczajace godzine) doszlismy do wniosku, ze na koniec lekarka swoja nieudolnosc probowala maskowac narazajac zdrowie naszego dziecka! My trafilismy potem na Olszewskiego i bylismy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś