dlugopis 07.06.02, 12:21 Zbanujcie idiote z IP dip.t-dialin.net. Nie dosc , ze pisze glupoty to jeszcze je powiela tworzac smietnik na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acho Re: Admin IP: *.wroc.gazeta.pl 07.06.02, 14:35 A ja mam prosbe - przestancie sie dopisywac do watkow o Wroclawiu zakladanych przez tego kogos. Przeciez od razu widac, ze jakakolwiek dyskusja nie ma sensu. Pozwolmy im umrzec smiercia forumowa - z braku zainteresowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admin IP: *.net.hinet.hr 07.06.02, 14:48 To nie takie proste zabanować takiego gošcia. Dialin.net to adres przyznawany dynamicznie, za každym razem inny, tak jak przez numer dostepowy TPSA. czyli trzeba by przy okazji zabanować pare milionow innych potencjalnych forumowiczow. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admin IP: *.net.hinet.hr 07.06.02, 14:49 P.S. Ladnego mam hosta? J. Odpowiedz Link Zgłoś
piootr Re: Admin 07.06.02, 14:54 Gość portalu: Jureek napisał(a): > P.S. Ladnego mam hosta? > J. Cześć Jureek :-) Co to jest .hr ? Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Admin 07.06.02, 14:55 Tak troche za szybko sie podjaralem, ale deszcz pada i wszyscy mnie dzis wq... Do Jureeka Pewnie jestes na wakacjach. Zazdroszcze. Ja jade gdzies w okolice Splitu dopiero w sierpniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Admin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 17:04 dlugopis napisał(a): > Tak troche za szybko sie podjaralem, ale deszcz pada i wszyscy mnie dzis wq... > To wczoraj lało i mnie podostrzyło. Dzisiaj juz słoneczko świeci. Inny widok, inni ludzie. Piękny jest ten świat. Ukłony. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Admin 07.06.02, 17:27 No tak, we Wrocku swieci sloneczko, a w Berlinie pada deszcz i jeszcze te "sliczne" Niemki. Dobrze, ze juz jutro do domu, a powrot do fabryki dopiero w poniedzialek wieczorem. Pozdrowionka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś