Gość: Praca!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 12:44 W Esce szukają ludzi do pracy sprawdźcie na ich stronie www.eska.pl na podstronie Wrocław!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: ROZPOCZĄŁ SIĘ NABÓR DO ESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:18 Nie stac Was na ogłoszenie płatne ? Czy Dyrektor Nurczynski wie, ze pojawiają sie tu ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: ROZPOCZĄŁ SIĘ NABÓR DO ESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 17:25 ... do boju chłopcy i dziewczęta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ROZPOCZĄŁ SIĘ NABÓR DO ESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 04.03.05, 21:30 Ale to dość kiepskie radio. Szkoda tam pracować, bo nikt tego nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benon Re: ROZPOCZĄŁ SIĘ NABÓR DO ESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.05, 14:35 Dla jaj wysłałe cv i wysłali mi maila z zaproszeniem na rozmowe, ale numer. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciorek Re: ROZPOCZĄŁ SIĘ NABÓR DO ESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.03.05, 14:45 > Dla jaj wysłałe cv i wysłali mi maila z zaproszeniem na rozmowe, ale numer. To teraz dla jaj musisz pójść i jeśli Cię zatrudnią, to może dla jaj nie zapłacą za Towją pracę :) Odpowiedz Link Zgłoś