Gość: 888 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:52 Gdzie chodzicie/chodziliście na wagary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olgus14 na rozek IP: 65.208.200.* 11.06.02, 22:56 na rozek na grunwaldzie, czyli bar-spelune z zulami i czerwonymi fotelami. piwo tam najlepiej smakowalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 21:41 bedac duuuuuuuuuuzo mlodszym;)) jezdzilem "0" dookola - motorniczy nie wyganial na petli;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Gdzie na wagary? 13.06.02, 22:28 No! Ja też spędzałam wagary "tramwajowo", tylko że ja jeździłam 10 na trasie z Leśnica - Biskupin :-)) Czasem gdzies po drodze wysiadłam potem znowu wsiadłam...bilet miałam miesięczny.... Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Gdzie na wagary? 13.06.02, 23:11 do ogrodu botanicznego albo na wyspę słodową:) a teraz na ostrów tumski bo blisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
biceps Re: Gdzie na wagary? 15.06.02, 13:19 Oj, Arveno, nieładnie tak kłamac! Przecież każdy wie, że nie chodzisz na wagary :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 15:52 moze arvena chodzi na wagary tak tylko czasami - ja tam chodze do jakiegos parku usiasc z przyjaciolmi na laweczce i wypic piwko (bezalkoholowe) - jeszcze chodzielm kiedys do internetcafe ale teraz net mam w domku:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectic Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 16:09 bozuiiii ciiiichutko bobopik...jeszcze mama uslyszy ;) a tak na powaznie co to za przyjaciele ? ze ja ich nie znam...dziwne !!! :))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 16:21 droga hecticzko - myslalem o tobie i jeszcze o paru osobach a tak nawiasem mowiac to czemu ejszcze nie wyszlas tam gdzie mialas isc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectic Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 11:21 to co bobopik, ktory dzien w tym tygodniu wybieramy na wagary ? moze przetestujemy jakis nowe miejce na spedzenie tego czasu...forumowicze doradza napewno :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Gdzie na wagary? IP: 80.48.114.* 15.06.02, 20:26 Ja tam w liceum chadzałam do Parku Grabiszyńskiego. Znałam każdy zakątek tego miejsca, bo troszkę czasu tam spędziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Gdzie na wagary? IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.06.02, 21:17 A ja do Rynku,zeby posiedzieć nad mrożona kawką ,podumac i ogladać ludzi,albo z kumplami do"Wagonu"na piffko (pl.Orlat Lwowskich)-bo blisko szkoły przynajmniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Gdzie na wagary? IP: 212.244.41.* 15.06.02, 22:04 Jeżeli chodzi o mnie to nie chodzę na wagary, gdyż najmilej spędzam czas właśnie w szkole, czy raczej może na dziedzińcu przed szkołą. Kilku forumowiczów z pewnością potwierdzi moją wersję... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Gdzie na wagary? 16.06.02, 11:40 Potwierdzam!!!I teraz to nawet na wagary się daleko nie chodzi tylko siedzi się na murku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: Gdzie na wagary? 16.06.02, 14:08 yhm :) fajne macie te wagary... ...a jakie mądre rozmowy tam toczycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Gdzie na wagary? IP: 212.244.41.* 16.06.02, 15:02 załóżmy klub dyskusyjny "Na murku filologicznym..." lista obecności: 1. chyża nutria... 2. ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Gdzie na wagary? IP: 80.48.114.* 16.06.02, 16:15 No ja również potwierdzam, że najmilsze wagary spędzamy na naszym "filologicznym murku". Pozdrowienia dla współwagarowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Gdzie na wagary?- no właśnie??? IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 17.06.02, 19:45 Gość portalu: beatice napisał(a): > najmilsze wagary spędzamy na > naszym "filologicznym murku". > - a ja????co ja mam powiedzieć,nie wiem nawet gdzie będe spedzać wagary...to smutne.jak tak dalej pójdzie,to sie zaszyję gdzieś na filologicznym murku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:57 uczeszczalam do renomowanego liceum, wagary spedzalam wiec w bibliotece uniwersyteckiej przygotowujac sie do kolejnego sprawdzianu sporadycznego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:14 bedny tyrysek - jak tam w tej bibliotece mogles piwo pic???? aaaaaaaa sorki zapomnialem ty sie cuzyles w renomowanym liceum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 19:22 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > uczeszczalam do renomowanego liceum, wagary spedzalam wiec w bibliotece > uniwersyteckiej przygotowujac sie do kolejnego sprawdzianu sporadycznego ;-))) inteligencja, ku..a ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectic Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 19:38 bobopik co tak unikasz odpowiedzi na pytanie kiedy idziemy na wagary ? :) bo szkola sie konczy powoli... ;) Odpowiedz Link Zgłoś