Dodaj do ulubionych

Gdzie na wagary?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:52
Gdzie chodzicie/chodziliście na wagary?
Obserwuj wątek
    • Gość: olgus14 na rozek IP: 65.208.200.* 11.06.02, 22:56

na rozek na grunwaldzie, czyli bar-spelune z zulami i czerwonymi fotelami. piwo
      tam najlepiej smakowalo :)
    • Gość: deINO Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 21:41
      bedac duuuuuuuuuuzo mlodszym;)) jezdzilem "0" dookola - motorniczy nie wyganial
      na petli;))
      • anma Re: Gdzie na wagary? 13.06.02, 22:28
        No! Ja też spędzałam wagary "tramwajowo", tylko że ja jeździłam 10 na trasie z
        Leśnica - Biskupin :-)) Czasem gdzies po drodze wysiadłam potem znowu
        wsiadłam...bilet miałam miesięczny....
        • arvena Re: Gdzie na wagary? 13.06.02, 23:11
          do ogrodu botanicznego albo na wyspę słodową:)
          a teraz na ostrów tumski bo blisko:)
          • biceps Re: Gdzie na wagary? 15.06.02, 13:19
            Oj, Arveno, nieładnie tak kłamac! Przecież każdy wie, że nie chodzisz na wagary :)

pzdr.
            • Gość: bobopik Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 15:52
              moze arvena chodzi na wagary tak tylko czasami - ja tam chodze do jakiegos
              parku usiasc z przyjaciolmi na laweczce i wypic piwko (bezalkoholowe) - jeszcze
              chodzielm kiedys do internetcafe ale teraz net mam w domku:p
              • Gość: hectic Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 16:09
                bozuiiii ciiiichutko bobopik...jeszcze mama uslyszy ;) a tak na powaznie co to
                za przyjaciele ? ze ja ich nie znam...dziwne !!! :))) pozdr
                • Gość: bobopik Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 16:21
                  droga hecticzko - myslalem o tobie i jeszcze o paru osobach a tak nawiasem
                  mowiac to czemu ejszcze nie wyszlas tam gdzie mialas isc??
                  • Gość: hectic Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 11:21
                    to co bobopik, ktory dzien w tym tygodniu wybieramy na wagary ? moze
                    przetestujemy jakis nowe miejce na spedzenie tego czasu...forumowicze doradza
                    napewno :))) pozdr.
            • Gość: beatice Re: Gdzie na wagary? IP: 80.48.114.* 15.06.02, 20:26
              Ja tam w liceum chadzałam do Parku Grabiszyńskiego. Znałam każdy zakątek tego
              miejsca, bo troszkę czasu tam spędziłam.
              • Gość: peneloppa Re: Gdzie na wagary? IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.06.02, 21:17
                A ja do Rynku,zeby posiedzieć nad mrożona kawką ,podumac i ogladać ludzi,albo z
                kumplami do"Wagonu"na piffko (pl.Orlat Lwowskich)-bo blisko szkoły
                przynajmniej:)))
    • Gość: kombos Re: Gdzie na wagary? IP: 212.244.41.* 15.06.02, 22:04
      Jeżeli chodzi o mnie to nie chodzę na wagary, gdyż najmilej spędzam czas
      właśnie w szkole, czy raczej może na dziedzińcu przed szkołą. Kilku
      forumowiczów z pewnością potwierdzi moją wersję...
      pozdr.
      • arvena Re: Gdzie na wagary? 16.06.02, 11:40
        Potwierdzam!!!I teraz to nawet na wagary się daleko nie chodzi tylko siedzi się
        na murku:)))
        • szary-kot Re: Gdzie na wagary? 16.06.02, 14:08
          yhm :) fajne macie te wagary...

...a jakie mądre rozmowy tam toczycie :)))
          • Gość: kombos Re: Gdzie na wagary? IP: 212.244.41.* 16.06.02, 15:02
            załóżmy klub dyskusyjny "Na murku filologicznym..."
            lista obecności:
            1. chyża nutria...
            2. ...

;-)
      • Gość: beatice Re: Gdzie na wagary? IP: 80.48.114.* 16.06.02, 16:15
        No ja również potwierdzam, że najmilsze wagary spędzamy na
        naszym "filologicznym murku".
        Pozdrowienia dla współwagarowiczów.
        • Gość: peneloppa Re: Gdzie na wagary?- no właśnie??? IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 17.06.02, 19:45
          Gość portalu: beatice napisał(a):

> najmilsze wagary spędzamy na
          > naszym "filologicznym murku".
          > - a ja????co ja mam powiedzieć,nie wiem nawet gdzie będe spedzać wagary...to
          smutne.jak tak dalej pójdzie,to sie zaszyję gdzieś na filologicznym murku:)))

• Gość: tyrysek Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:57
      uczeszczalam do renomowanego liceum, wagary spedzalam wiec w bibliotece
      uniwersyteckiej przygotowujac sie do kolejnego sprawdzianu sporadycznego ;-)))
      • arvena Re: Gdzie na wagary? 16.06.02, 18:55
        Tyrys- przebiłąś wszystkich!!!:)
        • Gość: bobopik Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:14
          bedny tyrysek - jak tam w tej bibliotece mogles piwo pic???? aaaaaaaa sorki
          zapomnialem ty sie cuzyles w renomowanym liceum:)
      • Gość: deINO Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 19:22
        Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> uczeszczalam do renomowanego liceum, wagary spedzalam wiec w bibliotece
        > uniwersyteckiej przygotowujac sie do kolejnego sprawdzianu sporadycznego ;-)))

inteligencja, ku..a !

;)

• Gość: hectic Re: Gdzie na wagary? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 19:38
          bobopik co tak unikasz odpowiedzi na pytanie kiedy idziemy na wagary ? :) bo
          szkola sie konczy powoli... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka