Dodaj do ulubionych

strzelanie do zwierząt

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 22:11
kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!jak dowiedziałem się ze na krzykach jakiś palant strzela do zwierząt to...nie chce konczyc. Nic
więcej
noie bede mówił poza tym ze chciałbym złożyć propozycje, a mianowicie jesli złapiecie tego p... to dajcie mi znac
a
z przyjemnością i za darmo wykonam wyrok smierci!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzym sie "debilu"
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: strzelanie do zwierząt IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 22:17
      Dzidek ma całkowitą rację !!! To istnagłupotastrzelać do zwierząt !!! Co
      najgorsze z reportażu wynikia żetakich ... niebędę ich nawet nazywała jest
      więcej niż jeden. Chętnie to im wbiłabym śrut w ... A pani ze sklepu....ją też
      najlepiejzostawię bez komentarza !!! Cała Polska !!!! Śpieszy się ludziom do
      Europy a nie potrafimy usznować nawet mnijeszych braci !!! ......
      • Gość: Stefano Re: strzelanie do zwierząt IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 23:02
        Do jakich zwierzat? Kotow,psow,wiewiorek?
    • Gość: Dari Re: strzelanie do zwierząt IP: *.warszawa.ec.pl 15.06.02, 00:20
      dzidek napisał:
      > kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!jak dowiedziałem się ze na krzykach jakiś palant strzela
      > do zwierząt to...nie chce konczyc. Nic więcej noie bede mówił poza tym ze
      > chciałbym złożyć propozycje, a mianowicie jesli złapiecie tego p... to dajcie mi
      > znac a z przyjemnością i za darmo wykonam wyrok smierci!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tobie bym ręki nie podał.
      Wolę już tych strzelających do zwierząt niż do ludzi.

zdrówka
      Dari

• Gość: dzidek Re: strzelanie do zwierząt IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 10:38
      Stefano strzelają do psów i kotów. pozdrowionka.zapraszam na egzekucje!!
      zarezerwuje dla ciebie miejsce w pierwszym rzedzie
      • Gość: Stefano Re: strzelanie do zwierząt IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 12:02
        We Wroclawiu czy w Opolu ? Jakas grupa , jakis gang ?
        Jeszcze jedno , a kiedy wlasciciele kotow i psow zaczna prowadzic swoich pupili
        na smyczy i nie wykopywac z mieszkan na ulice ?
        Pamietam , ze gdy proponowalem przywrocic instytucje rakarza wydrapywano mi
        oczy internetem .
        • Gość: dzidek Re: strzelanie do zwierząt IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 22:08
          mówie cały czas o wrocławiu. krzyki to dzielnica wrocka. zgadzam się z toba że
          każdy powinien wyprowadzac swoje zwierzatka na smyczy. mam psa i dbam o niego
          jak tylko moge ale uwazam ze nikt nie ma prawa strzelać do zwierząt. CZYN TEN
          UWAŻAM ZA NIELUDZKI!!!! i człowiek ten powinien zostac ukarany. czy można
          nazwać goscia "człowiekiem" jesli wyrzadza krzywdę bezbronnym istotą?????jaką
          mamy pewnosc że następnym raezm nie strzeli do człowieka???????czekam na
          odpowiedź STEFANO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka