Gość: lukier IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.05, 14:34 może jakaś opinia lub sugestia lub cokolwiek po wczorajszym 2 - gim etapie w imparcie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukier 26 ppa - konkurs IP: *.wroclaw.mm.pl 18.03.05, 01:00 aha , pewnie nikt nie był...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupablada Re: 26 ppa - konkurs IP: *.ig.pwr.wroc.pl 18.03.05, 10:58 a moze napisałbyś kto wszedł do finału ? a nie sobie sam odpowiadał bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: 26 ppa - konkurs IP: *.provider.pl / *.provider.pl 18.03.05, 15:57 z tych wszytskich, ktorzy startowali w pamięci utkwila mi przede wszystkim Agnieszka Failhauer, która świetnie zaśpiewała "Szuję" Wasowskiego i Przybory. Oprocz niej w finale wystąpią Dominika Buczek, Tomasz Leszczyński, B.O.Kowalska, Beata Lerach, Ag. Oryńska, Natalia Sikora, Magda szczerbowska i Marta Zięba. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: 26 ppa - konkurs 18.03.05, 20:58 Ze wszystkch wymienionych to tylko Magdę Szczerbowską znam. I bardzo mocno jej kibicuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: 26 ppa - konkurs IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.03.05, 14:50 A wygrała licealistka Natalia Sikora. Jak wam się podobała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finka Re: 26 ppa - konkurs IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 21:09 mi...ogromnie! Cala grupa finalowa byla swietna...nazwisk nie pomne ale wrazenie na mnie zrobili! ("szuja", "diably" i zwyciezczyzni...) koncert galowy...tez elegancki...znam go niestety tylkow telewizji...czekam na powtorke na Polonii aby nagrac... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek 26 ppa - konkurs 20.03.05, 19:43 A czy ktoś może napisać jak mu /jej/ podobała się Michał Opaliński? i Agnieszka Oryńska? Ja przyznam się kibicowałam Michałowi, bo znam jego wokalne możliwości, więc się trochę zdziwiłam że do finału dostała się Agnieszka Oryńska.No cóż praca u Kościelniaka, i Bielunasa, robi swoje najwyraźniej..choc to smutne..ach, te układy, układziki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubek Re: 26 ppa - konkurs IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.03.05, 19:49 Michała znam jako aktora ze Spectatordsów (Pociąg widm) - tam mnie zaskoczył dojrzałością roli i talentem. Ale jego występ na PPA to poziom dpstateczny, po prostu tylko przyzwoity. Tak mozna zagrać w spektaklu (nie odmawiam p. Michałowi umiejętności śpiewania), ale to było za mało jak na PPA. Przyznam jednak, że stawiałem na to, że znajdzie się w finale. Nie mógł wygrać, ale mógł powalczyć... A p.Sikora - ok, ale werdykt mnie zaskoczył. Prawdziwy teatr piosenki widziałem w "Szui" Agnieszki F. To powinno być docenione. Szkoda, że tej interpretacji nie wyróżniono. Odpowiedz Link Zgłoś