Dodaj do ulubionych

26 ppa - konkurs

IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.05, 14:34
może jakaś opinia lub sugestia lub cokolwiek po wczorajszym 2 - gim etapie w
imparcie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lukier 26 ppa - konkurs IP: *.wroclaw.mm.pl 18.03.05, 01:00
      aha , pewnie nikt nie był...:-(
      • Gość: dupablada Re: 26 ppa - konkurs IP: *.ig.pwr.wroc.pl 18.03.05, 10:58
        a moze napisałbyś kto wszedł do finału ? a nie sobie sam odpowiadał bez sensu!
        • Gość: alex Re: 26 ppa - konkurs IP: *.provider.pl / *.provider.pl 18.03.05, 15:57
          z tych wszytskich, ktorzy startowali w pamięci utkwila mi przede wszystkim
          Agnieszka Failhauer, która świetnie zaśpiewała "Szuję" Wasowskiego i Przybory.
          Oprocz niej w finale wystąpią Dominika Buczek, Tomasz Leszczyński,
          B.O.Kowalska, Beata Lerach, Ag. Oryńska, Natalia Sikora, Magda szczerbowska i
          Marta Zięba.
          • devojce Re: 26 ppa - konkurs 18.03.05, 20:58
            Ze wszystkch wymienionych to tylko Magdę Szczerbowską znam. I bardzo mocno jej
            kibicuję :-)
            • Gość: alex Re: 26 ppa - konkurs IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.03.05, 14:50
              A wygrała licealistka Natalia Sikora. Jak wam się podobała?
              • Gość: Finka Re: 26 ppa - konkurs IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 21:09
                mi...ogromnie!
                Cala grupa finalowa byla swietna...nazwisk nie pomne ale wrazenie na mnie
                zrobili! ("szuja", "diably" i zwyciezczyzni...)

koncert galowy...tez elegancki...znam go niestety tylkow telewizji...czekam na
                powtorke na Polonii aby nagrac...
    • rudy-skoczek 26 ppa - konkurs 20.03.05, 19:43
      A czy ktoś może napisać jak mu /jej/ podobała się Michał Opaliński? i Agnieszka
      Oryńska?
      Ja przyznam się kibicowałam Michałowi, bo znam jego wokalne możliwości, więc się
      trochę zdziwiłam że do finału dostała się Agnieszka Oryńska.No cóż praca u
      Kościelniaka, i Bielunasa, robi swoje najwyraźniej..choc to smutne..ach, te
      układy, układziki
      • Gość: lubek Re: 26 ppa - konkurs IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.03.05, 19:49
        Michała znam jako aktora ze Spectatordsów (Pociąg widm) - tam mnie zaskoczył
        dojrzałością roli i talentem. Ale jego występ na PPA to poziom dpstateczny, po
        prostu tylko przyzwoity. Tak mozna zagrać w spektaklu (nie odmawiam p.
        Michałowi umiejętności śpiewania), ale to było za mało jak na PPA. Przyznam
        jednak, że stawiałem na to, że znajdzie się w finale. Nie mógł wygrać, ale mógł
        powalczyć...
        A p.Sikora - ok, ale werdykt mnie zaskoczył. Prawdziwy teatr piosenki widziałem
        w "Szui" Agnieszki F. To powinno być docenione. Szkoda, że tej interpretacji
        nie wyróżniono.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka