Gość: kontroler 21 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 15:42 Chętnie poznam jakąś miłą dziewczyną, która wyruszy ze mną w świat przygód. bomers@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: SZUKAM INTELIGENTNEJ KOLEŻANKI IP: *.wroclaw.mm.pl 18.03.05, 15:58 wyruszy w swiat przygod... jakich przygod... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 Re: SZUKAM INTELIGENTNEJ KOLEŻANKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 20:08 przygód, gdzie życie staje się ciekawszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 Re: właśnie jakich ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 20:10 A o jakich myślisz? Zapewniam, że nie jestem naciagaczem i nie chodzi mi o seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfetka Re: właśnie jakich ? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.03.05, 20:14 eeee - to lipa. Jak nie chodzi ci o seks, to o co? W tami razie łaź do biblioteki, czytaj filozofów i bij niemca po kasku w toalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: dzięki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 23:41 A próbowałes kontaktować się z Magdą, która szuka w innym wątku chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: SZUKAM INTELIGENTNEJ KOLEŻANKI IP: *.lauderhill-fl.gov 19.03.05, 17:14 Szukam inteligentnej kolezanki...co znaczy? Wydaje mi sie, ze iloraz inteligencji autora tego postu nie jest za wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: SZUKAM INTELIGENTNEJ KOLEŻANKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:21 zróbymy sobie test na inteligencję albo wybierzemy przez casting najmądrzejsze z nas ; ] ale najpierw ktoś musi sprecyzowac co to znaczy być inteligentnym; ja uważam siebie za taką osobę, ale niekoniecznie musze być inteligentna dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontroler 21 INTELIGENCJA DUŻO ZNACZY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.05, 17:50 Dla mnie znaczy, że np. można podyskutować na różne tematy. Nie chodzi mi o jakiś wysoki iloraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontroler 21 Nie jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.05, 17:48 A ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTO Re: Nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:50 Ale kto - psychiatra czy pacjenci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 Re: Nie jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.05, 17:53 To odpis skierowany do TG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 SZUKAM FAJNEJ KOLEŻANKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.05, 17:51 Fajnej znaczy miłej, ciekawej i nie głupiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propozycja Re: SZUKAM FAJNEJ KOLEŻANKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:58 może.. kklemęt homo-elemęt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: SZUKAM FAJNEJ KOLEŻANKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:52 zastanawia mnie tylko jakie ty panny w swoim życiu spotkałes i gdzie to bylo bo w głowie mi się nie mieści, że żadna z nich nie była na tyle wartościowa, żeby z nia porozmawiać????? co ty właściwie robisz??? może to problem tkwi w tobie, a nie w tych dziewczynach??? i na różne tematy to pogadasz z każdą kobietą; sprecyzuj swoje wymagania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 Nie mam żadnych wymagań IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 01:17 A na forum nie mam zamiaru pisać o sobie, dlatego podałem meila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Nie mam żadnych wymagań IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 20.03.05, 05:22 "kontroler 21", nie masz juz zadnych wymagan? Dlaczego? Czy to znaczy, ze teraz moze byc nieinteligentna kolezanka, a moze inteligentna nie kolezanka? Widzisz, moj internatowy rozmowco, ja od lat poszukuje nieinteligentnej i nie kolezanki...i wciaz szukam. Zapewne mam cholernego pecha, bo wszystkie panie, ktore spotkalem sa inteligentne, mile i bardzo przyjacielskie. Czy mozesz mi zdradzic sekret swojego dylematu? A moze to rodzaj pracy jaka wykonujesz powoduje, ze jestes zestresowany? Jezeli tak jest, to zloz wypowiedzenie Gucwinskim. Oni sobie znajda innego opiekuna do pawilonu z czlekopodobnymi. Twoj oddany kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Nie mam żadnych wymagań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 09:42 a co zamierzasz dać w zamian takiej inteligentnej dziewczynie??? bo chyba musisz coś sobą reprezentować?? ja ciagle chcę żebyś bardziej sprecyzował swoje wymagania i napisał coś o samym sobie; jedynie poprzez dobra reklamę zachęcisz kupującego aby nabył dany towar ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Nie mam żadnych wymagań IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 20.03.05, 14:42 Obawiam sie, ze "kontroler 21" zdezerterowal. A szkoda, juz przygotowalem dla Jegomoscia pytania. Ciagle zastanawia mnie jedno, jak to jest, ze jedni sa osaczeni przez nieinteligentne typy, chamstwo...to niesprawiedliwe! Zapewne musi cos w tym byc?! Chcialbym rowniez rozwiazac te tajemnice "sukcesu". Zaraz, zaraz! Czy ten nick - "kontroler 21" to nie jest wziete od zawodu? A moze on jest kanarem. Teraz rozumiem, ze jezeli taki facio zapyta o bilet w stylu - "bileciki do kontroli"... . Juz na dzwiek tych slow, ktore "lechca" moje uszy i najbardziej prymitywne odruchy, zapewne z czasow kiedy nasi przodkowie walczyli z dinozaurami o przetrwanie, jestem gotowy sypnac mu wiache soczystej, polskiej klasyki. Co prawda jeszcze bez nagrody Nobla w dziedzinie literatury ale kolorowej w wymowie jak "Wesele" i dziadowskie jak "Dziady". W koncu, jak dlugo mozna byc gnojonym przez chamskich i nieinteligentnych pasazerow? Ten stan rzeczy, wczesniej czy pozniej odzwierciedli sie w ludzkiej psychice... Masz babo placek. Kontrolerku drogi, my jestesmy z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziwiam Re: Nie mam żadnych wymagań IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 20.03.05, 15:04 Gratulacje dla kaly i tg. Jestem pelen podziwu dla waszej inteligencji. Chcial bym tak inteligentnie jak wy nasmiewac sie z ludzi na forum Co wam przeszkadza ze chlopak chce poznac inteligentna dziewczyne? Jezeli sie kala uwazasz za inteligentna i jestes dziewczyna, to znaczy ze spelniasz jego wymagania i mozesz napisac do niego. Zaprosi Cie na piwo i sprawdzi czy rzeczywiscie mu odpowiadasz. Pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci ludzi szukajacych sexu na forach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Nie mam żadnych wymagań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:37 denerwuje mnie tylko fakt, że autor postu nie jest w stanie wytłumaczyc nam, na czym tak naprawde polega INTELIGENCJA ja uważam, że każda dziewczyna jest na swój sposób ciekawa i każda coś sobą reprezentuje,więc zastanawiam się po co te podchody??? niech zaczepi pierwszą lepsza dziewczyne na ulicy, a zdziwi się jej błyskotliwością i mądrością życiową; ] czy może inteligencja ozbacza wg autora co innego??? hmmm,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg To sie nazywa styl! IP: *.lauderhill-fl.gov 20.03.05, 20:24 Bravo "kala". Masz w 100 procentach racje. Nie warto sie denerwowac. Podoba mi sie Twoja osobowosc. I tak trzymac, sojuszniczko (w pozytywnym slowa tego znaczeniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Nie mam żadnych wymagań IP: *.lauderhill-fl.gov 20.03.05, 20:50 Dziekujemy, ze nas doceniasz, za Twoj podziw. Piszesz, co nam przeszkadza, ze chlopak chce poznac inteligentna dziewczyne? Jeden maly szczegol - przymiotnik "inteligentny". Jezeli pomyslisz (jezeli masz dobrze rozwiniety organ, ktory sluzy temu celowi)nad sformulowaniem "Szukam inteligentnej kolezanki". Ja to odbieram jako brak taktu wobec plci pieknej. Tym bardziej, ze tysiace oczu czyta go. Zeby byc blizej Twojego punktu widzenia zapytam Cie, co Ty sadzisz o tych wszystkich kolezankach z ktorymi sie on spotykal przed napisaniem tego nieszczesnego zdania? Czy wszystkie one sa idiotkami, mysla macica zamiast mozgu, prymitywne baby itd, itd. Przepraszam Was, Panie za te impertynencje, ale czasami trzeba tepawym ogoniastym wytlumaczyc w czym jest istota sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 Ja jestem burakiem z wiochy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 16:57 dlatego szukam fajnej koleżanki, która pokaże mi Wrocław. O czym tu pisać. Zdezerterowałem jak poczytałem morały jakichś dewotek, które lubią się pastwić nad facetami. To potwierdza opinię, że dziś naprawdę trudno znaleść kolegę, przyjaciółkę, fajnego sąsiada czy kogoś poprostu naturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Jestes OK IP: *.lauderhill-fl.gov 20.03.05, 20:18 Na przyszlosc pomysl o czym chesz pisac. W sposob w jaki sformulowas swoje zdanie jest, powiedzmy sobie - obrazliwy. Jezeli w taki sposob chcesz nawiazac kontakt z dziewczyna przez internet to marne Twoje szanse... predzej doczekasz sie emerytury. Zapamietaj, kobiety sa inteligentne tylko, ze kazda na swoj sposob. A Twoja rola jest je odkryc. Wiec badz kolejnym Kolumbem i glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 Re: Jestes OK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 22:12 Dziewczyny wogóle są jakiś dziwne. Zaraz jak ktoś chce kogoś poznać to zaczynaja się pytania - ile masz lat? Czy masz dziewczynę? albo czy masz jakieś wymagania? Udają zawsze, że są zdradzane i wypłakują się w tych ochydnych knajpach w Rynku, gdzie śmierdzi petami. Takim kumpelom raczej dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzoni Brawo Re: SZUKAM INTELIGENTNEJ KOLEŻANKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:26 Dlaczego Twoj adres mailowy jest taki sam jak tej Magdy co tu chłopaka szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler 21 Re: SZUKAM INTELIGENTNEJ KOLEŻANKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 22:50 Bo kolega zrobił mi kawał i wpisał, że jestem Magdą z ASP. Odpisywałem, że to bzdura, ale kolesie nie czytają postów i dalej do mnie foty ślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzoni Brawo Re: SZUKAM INTELIGENTNEJ KOLEŻANKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:34 Założyć nową skrzynkę to przecież chwila... Wszystko to jeden wielki szwindel. Mafia forumowa.... jakieś klementy, ditrany (z dialogu i neostrady), kontrolerzy, pacjenci z kraszewskiego, magdy, głosy ciszy... nawet wiosna idzie też tu przyszła. I miej tu swoje pięć minut! Odpowiedz Link Zgłoś