Dodaj do ulubionych

26. PPA. Po Gali

21.03.05, 18:53
I ja tam byłam :-D
I jeszcze ochłonąć nie mogę. No cudo po prostu! Mam nadzieję, że ta Gala to
początek odrodzenia PRzegląu PIosenki Aktorskiej. Trzeba tam przewietrzyć!!!
niech "Wiatry z mózgu" wywieją mole ;-)

Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: dudek Re: 26. PPA. Po Gali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:27
      nie bardzo rozumiem te zachwyty, chyba że ktoś jest sado-macho. Jeżeli ktoś
      rozpoznaje każdą konotację literacką to musi się bawić pod kołdrą książkami.
      Normalny człek, po dwóch faktuletach, widzi bałagan, konwecję czytelną dla
      nielicznych kolesiów (kolejna szajka dykatatorów mody i stowarzyszenie new
      ppa), zabawę chaotyczną, biorącą swe źródło z unurzanej w zachwycie
      niebieskiego ptaka imaginacji. Ruch przeczy piosence, piosenka ruchowi. W sumie
      zabawa dla ludzi lubiących bić brawa dla pokazania jak wiele rozumieją i jak są
      znaczni w inteligencji i imaginacji swej - czyli pic dla blagierów. A ja Was
      wszystkich lubię tak jak lubie loda :) - ps.(ale czy jak ja czy jak mi tego nie
      powiem ! )
      • kazimierzp Re: 26. PPA. Po Gali 23.03.05, 12:05
        No to Wrocław (PPA) podpadł. Dopóki na czele jednego z programów będzie pani
        Nina Terentiew to programy bez słusznych artystów (np. Machalicy) do programu
        nie będą wpuszczane.
        Mam nadzieję, że skostniała struktura PPA zostaje powoli przełamywana i mam
        nadzieję, że skostniała struktura redakcji telewizji "publicznej" też zostanie
        przełamana.
        Życzę nowym decydentom PPA radosnej i twórczej inwencji.
        Dla mnie PPA i werdykty jury miały poziom do kiedy był na nich Aleksander
        Bardini.
        Czekam z niecierpliwością na 27 Przegląd Piosenki Aktorskiej. Tylko jak to
        obejrzę mieszkając obecnie w innym mieście, a telewizja tego raczej nie
        puści!?!?:-(
        • Gość: Devojce Re: 26. PPA. Po Gali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 17:19
          Tak samo jak ja. Urlop i do Wrocławia ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka