Gość: pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 19:46 W ogóle sposób, w jaki ulokowany jest Carrefour i w jaki wpływa na okoliczny ruch, woła o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jmk Re: Korek jak Hallera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:34 Wszystko zalezy od punktu widzenia .Sadzac po ilosci klientow mysle ze jest rewelacyjnie usytuowany.Problem polega na braku obwodnicy .Poza tym dzieki temu ceny w calym miescie sa nieco nizsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GNK Re: Korek jak Hallera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:28 Ta, jasne, ceny niższe. Odezwał się jeden z tych, co po dziesięć groszy tańszą wódkę pojedzie na drugi koniec miasta, a strat czasu i benzyny wypalonej w patologicznej organizacji ruchu nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Korek jak Hallera 23.03.05, 21:49 " Nie mogli wcześniej powiesić tablicy z informacją?" Nie nie mogli. Wystawienie takiej tablicy informacyjnej przekracza możliwości pracowników ZDiK. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Korek jak Hallera 23.03.05, 22:11 Sugerujesz, że nikt tam nie opanował sztuki pisania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: Korek jak Hallera IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.03.05, 09:20 On niczego nie sugerował, stwierdził dawno znany fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sebasr !!! 24.03.05, 12:52 Pewnie ZDiK musi miec pozwolenie na postawienie takiej tablicy... A to zajmuje czas, rozne departamenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Korek jak Hallera IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 23.03.05, 22:56 Pioro Hrabiego dobrodzieja za "Tytul" tego art.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Korek jak Hallera 24.03.05, 20:47 A ja chciałem pochwalić. nie dość że nie kończą pracy o 15 (nie wiem, czy robią 24h ale wczoraj po północy jak wracałem do domu to jeszcze robili) to jeszcze na noc nie hałasują koparkami tylko pracują ręcznie (troska o mieszkańców). Do tego dzisiaj ruchem kierowali policjanci - i o dziwo ze skutkiem pozytywnym a nie zwiększając korek, jak to mają w zwyczaju.I nawet radiowozu nie zaparkowali na ścieżce rowerowej :) Odpowiedz Link Zgłoś