Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG we Wrocławiu- najlepszy

IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:43
Prosze poleccie mi dobrego ginekologa we Wrocławiu- wyrozumiałego ,
kulturalnego i tak dalej.

Niedawno się tu przeprowadziłam i nie mam jeszcze takich kontaktów- z góry
wielkie dzieki:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: anka23 Re: GINEKOLOG we Wrocławiu- najlepszy IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:50
      jesli dacie rade to prosze równiez o numery telefonów

- dzieki piekne:-)
      • Gość: Julka Re: GINEKOLOG we Wrocławiu- najlepszy IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 25.03.05, 19:13
        Zajrzyj na forum Zdrowie-Zdrowie Kobiety, tam jest rozbudowany wątek
        Wrocławskich ginekologów :)
        • Gość: Nat Re: GINEKOLOG we Wrocławiu- najlepszy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.03.05, 22:24
          Witaj, juz dzis wklejalam tu ten link i z przyjemnoscia to zrobie jeszcze raz -
          oto Biała Lista Ginekologów, opisy są tak szzegółowe, ze powinnas cos dla
          siebie znalezc.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
          Zajrzyj do Corfamedu i omow sie do dr Kotkowskiej, bardzo sensowna babka.
          Pozdrawiam
          • Gość: sofi Re: GINEKOLOG we Wrocławiu- najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:54
            ja tez chodze do Corfamedu - Centrum Zdrowia Kobiety i jestem bardzo zadowolona.
            Zespół młodych lekarzy, bardzo fajni, daja numery swoich komórek i w kazdej
            chwili mozna dzownic, recepty tez mozna zamaiwac przez telefon.
            Goraco polceam.
            • Gość: Take jedna Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 11:35
              Tak na marginesie to Corfamed jest koszmarnie drogi - zupełnie bez uzasadnienia...
        • jmalicka Re: Ginekolog we Wrocławiu 15.11.13, 11:56
          Miałam problem z wyborem właściwego specjalisty, który poprowadziłby moją pierwszą ciążę. Bardzo zależało mi na rzetelnej, kompetentnej opiece, co oczywiście jest zrozumiałe...
          Nie miałam wcześniej takich doświadczeń, a z opowiadań koleżanek czasem można było dowiedzieć się przeróżnych historii, które nie ukrywam, dość niepokoiły mnie. Ale wiadomo, co człowiek to opinia.
          W końcu jednak znalazłam gabinet ginekologiczny, w dodatku nieopodal osiedla, na którym mieszkam.
          Teraz śmiało mogę potwierdzić, że w gabinecie www.tylkoginekolog.pl otrzymałam pomoc, jakiej oczekiwałam. Dlatego polecam go wszystkim przyszłym mamom. Powodzenia:)
    • 13monique_n Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 15.11.13, 14:44
      polecam dra Barcikowskiego www.corfamed.pl/
    • Gość: bunia ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.14, 16:54
      Ja polecam T. Michalika - znalazłam go przez internet, zapisałam się przez Internet tutaj: ginekolog-michalik.pl i od tamtej pory nie zmieniam lekarza ;)
      Ma duże doświadczenie, zawsze pozytywnie nastawiony do pacjentek, no i ma bardzo porządne kwalifikacje.
      • Gość: mama natanka Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.02.14, 12:41
        Najlepszy Lekarz we Wroclawiu to Bartłomiej Ślusarski. rewelacyjne podejscie do pacjentki,wyrozumialosc,dokladnosc,wysoka kultura osobista,delikatnie wykonywane badania to tylko nieliczne zalety Pana Bartlomieja...Jesli szukacie bardzo dobrego profesjonalisty,ktory poprowadzi ciaze,pomoze,doradzi podczas leczenia itp. zapewniam,ze lepszego nie znajdziecie:-)
      • Gość: Pola Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.03.14, 12:30
        Czy dr Michalik przyjmuje na NFZ?
        • Gość: aaaga Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.internetia.net.pl 22.04.14, 19:07
          Tak, przyjmuje też na NFZ, o ile mi wiadomo, ale wiadomo też, że terminy prywatnie ma rozsądne, a te na NFZ to już nie za bardzo...
    • Gość: niesłoik Re: we Wrocławiu- najlepszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.14, 22:23
      dla ciebie? myślę, że dr Słoikowski będzie dobry...
    • Gość: Kaznodzieja Najlepszy ginekolog = katolicki ginekolog...n/t IP: *.play-internet.pl 24.04.14, 22:42
      • Gość: eklerka90 Re: Najlepszy ginekolog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.14, 14:32
        Czy warto znaleźć sobie ginekologa który jednocześnie pracuje w szpitalu gdzie chcemy rodzić? Czy w sumie lekarz nie jest aż tak istotny, i lepiej skupić się na znalezieniu dobrej położnej?
        Jestem w 6 tc i zastanawiam się do kogo się umówić na wizytę....
        • Gość: kim_natel Re: Najlepszy ginekolog Wrocław IP: 78.8.107.* 18.05.14, 13:35
          Lekarza ze szpitala, w którym chcemy rodzić, zawsze warto mieć. Ja w pierwszej ciąży nie przywiązywałam do tego tak wielkiej wagi zakładając, że położna najważniejsza. Ale w połowie ciąży pojawiły się komplikacje i musiałam iść do szpitala. Mój ówczesny lekarz pracujący w innym miejscu zlekceważył mój stan, a potem nie interesował się w ogóle dalszym przebiegiem mojej hospitalizacji, a było naprawdę źle.

W drugiej ciąży od razu poszukałam sobie lekarza pracującego przede wszystkim w szpitalu i mającego prywatną praktykę i to był dobry wybór, bo znowu ciąża była zagrożona, konieczne było CC, które przeprowadził mój lekarz prowadzący, dzięki czemu czułam się bezpiecznie i komfortowo. Rodziłam w ASK.
          • Gość: Isabelle Re: Najlepszy ginekolog Wrocław IP: *.210.24.56.intelkom.eu 03.06.14, 22:47
            Ja chodzę to Tomasza Żołnierczyka do medical-complex przy Grabiszyńskiej, jest to moja druga ciąża i nie wyobrażam sobie, żeby inny lekarz miał ją prowadzić. Pan Doktor zawsze miły taktowny, zleca dużo badań, nie lekceważy chorób cywilizacyjnych, po drugie ma odpowiedni sprzęt, pachnący nowością...badania robię na miejscu (krew. mocz, HIV itd), wyniki w kilka godzin.
            • Gość: precelekkk Re: Najlepszy ginekolog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.14, 16:23
              ooo ja też znam dr Żołnierczyka, ale nie wiedziałam, że on przyjmuje na grabiszyńskiej, bo ja u niego byłam w Ginemedica koło Galerii Dominikańskiej. No i też potwierdzam profesjonalność tego lekarza. Zamierzam rodzić na Kamieńskiego właśnie dlatego, że on tam pracuje.
              • nikita978 Re: Najlepszy ginekolog Wrocław 28.06.14, 21:22
                Ja panu doktorowi zawdzięczam synka z zespołem downa. Gdyby zmierzył co trzeba jak należy tzn przyzierność karkową i przegrody nosowej wiadomo by było że płód ma wadę genetyczną i bym usunęłą. Dziś mam cudownego wiecznie dziecinnego dzieciaczka którego wprawdzie kocham ale nigdy nie usamodzielnię...
    • Gość: eklerka90 Re: Najlepszy ginekolog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.14, 11:42
      No w sumie racja, przy cc to już na bank bym chciała mieć "swojego lekarza". Co do porodu to najbardziej skłaniam się przy szpitalu na Chałubińskiego.
    • Gość: eklerka90 Re: Najlepszy ginekolog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.14, 12:57
      O, w końcu jakiś konkret, bo pytałam na różnych forach i ciężko z jakimiś rzetelnymi odpowiedziami. Dziękuję. Sprawdziłam tego doktora i póki co wiem, że przyjmuje na ul Krawieckiej, w jakimś centrum medycznym Ginemedica. Ciekawe czy trzeba u niego długo czekać na wizytę, bo szczerze mówiąc to nie mogę się doczekać potwierdzenia ciąży i zapewnienia, że wszystko jest ok! :)
    • zgagusia Re: Gin we Wrocławiu- najlepszy 21.07.14, 14:05
      Polecam dra Andrzeja Jagielskiego - doswiadczony, wyrozumialy, bardzo kompetentny. Specjalista ginekolog poloznik ale z rozne trudne problemy potrafi wyleczyc i rozwiazac, przeprowadza tez skomplikowane operacje itp. Przyjmuje na Mlodych Technikow we wtorki i czwartki (chyba, o ile nic sie nie zmienilo); najlepiej umowic sie pod tel. 603 63 08 63. Uprzedzajac kolejne pytanie - nie potrafie powiedziec ile bierze za wizyte bo zalezy co na niej jest robione.
      • farara098 Re: Gin we Wrocławiu- najlepszy 29.05.15, 22:28
        Najlepszy jest doktor Michalik, i będę to każdemu powtarzać :) dzięki niemu wyszłam z najgorszej opresji. Polecam tego lekarza! Podaję namiary ginekolog-michalik.pl
    • Gość: Ten jest dobry Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.play-internet.pl 21.07.14, 14:41
      Katolicki lekarz, dawniejszy masowy aborter Chazan , jak krąży wieść gminna , ma w ratuszu,
      obok gabinetu Rafałka otworzyć prywatny gabinet.

Tylka katolik Chazan ! Z Chazanem wypełnia się posłannictwo Jezusa
      o miłości bliźniego. Alleluja i do Chazana.
      • Gość: Dagmara Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.static.sitel.net.pl 13.09.14, 15:56
        Ja osobiście polecam natomiast ProClinic.

Jedna z najlepszych miejsc do rodzenia we Wrocławiu. Super warunki, prowadzenie od samego początku plus zabiegi estetyczne dzięki czemu po porodzie bardzo szybko odzyskałam dawny, atrakcyjny wygląd! :)

Tutaj macie adres kochane:
        Adres: Widok 2/4, Wrocław, Polska
        Telefon:+48 600 095 020
        proclinic.pl
        • marcia899 Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 13.04.15, 21:57
          Polecam dra Michalika, naprawdę dobry lekarz :) polecam jego stronę www ginekolog-michalik.pl
          • Gość: ninde22 Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.15, 13:12
            Zdecydowanie doktor Michalik - jeśli chcesz by wizyta u ginekologa nie wiązała się ze stresem i była przeprowadza w miłej atmosferze to nie szukaj dalej :)
    • monikasieracka Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 20.08.14, 17:50
      Ile.kosztuje wizyta jestem w 6 t.c. i szukam ginekologa
      • Gość: JA Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.spsk1.com.pl 22.08.14, 16:08
        LEPIEJ ZNAJDŹ SOBIE POŁOŻNĄ!!
    • Gość: Tylko naprotechno Re: we Wrocławiu- najlepszy IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 19:54
      Zapytaj w kurii biskupiej o prawdziwego katolickiego lekarza.
    • franek Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 26.07.15, 21:21
      Przyjmuję w godzinach wieczornych.
    • Gość: maksimi Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy IP: *.5.73.182.airtelbroadband.in 04.12.15, 12:16
      bez dwóch zdań najlepsza we wrocławiu to jest magdalena miś-michałek :D chodzę do niej od zawsze wręcz i nigdy mnie nie zawiodła, zawsze badania robi na miejscu od ręki, pamięta moją historię i w ogóle jest super babka
      • agnieszka_domagala1 Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 23.12.15, 19:38
        Byłam u trzech ginekologów we Wrocławiu, żaden z nich nie powiedział mi o tym, że mam nadżerkę na szyjce macicy. Od wielu lat cierpiałam na uporczywe upławy, dotychczas dostawałam dopochwowe tabletki. które działały tylko kilka dni. Dopiero kiedy koleżanka, która miała takie same dolegliwości jak Ja, poleciła mi Dr Zbigniewa Małachowskiego, który wykonał badanie kolposkopowe oraz cytologię i pokazał mi obraz mojej nadżerki. Byłam bardzo zaskoczona, że "coś takiego" noszę w sobie od wielu lat. Dr Małachowski zastosował metodę kriochirurgiczną, którą pierwszy w Polsce wprowadził i po kilku tygodniach poczułam komfort i pożegnałam się z podpaskami, które ciągle musiałam nosić. Z całego serca polecam Dr Zbigniewa Małachowskiego
    • michalinagruz ja również polecam Michalika 28.05.16, 11:32
      Ja również polecam dr Michalika. Ma gabinet na jedności narodowej a można się do niego zapisać przez internet (jest wtedy wygodniej) na stronie www.ginekolog-michalik.pl
      Warto iść do niego bo jest kulturalny i wyrozumiały - czyli taki jakiego szukasz :)
      • opalencja Re: ja również polecam Michalika 19.10.16, 18:47
        Wszystkie dziewczyny chwalą Michalika :) Muszę kiedyś się tam na Jedności wybrać. Może to będzie to? A jak na razie trzymam się Mamedu - dr. Wojak też daje radę, przystojniak :) I polecam - rejestracja raczej przez stronkę - mamed.com.pl/ginekolog/ . XXI wiek zobowiązuje a i łatwiejsze to, niż się dodzwonić :)
        • danutaaam Re: ja również polecam Michalika 10.12.16, 01:49
          Co do doktora Michalika, jeszcze kilka miesięcy temu poleciłabym go w ciemno, gdyż jako pierwszy rozpoznał u mnie schorzenie, którego nie mogło rozpoznać wielu lekarzy przed nim. Tydzień później miałam zabieg i po zabiegu wszystkie dolegliwości zniknęły jak ręką odjął, więc co do jego kompetencji nie mam zastrzeżeń. Niestety problem dotyczy testów, jakie dr Michalik ma w swojej ofercie, a dokadniej chodzi mi o sposoby ich przeprowadzania oraz sposób informowania pacjentek o ich zakresie. W związku z dysplazją, jaka pojawiła się u mnie na szyjce macicy zapisałam się do dr na zrobienie testu dna hpv. Pomijam już, że próbkę do badnania pobiera pielęgniarka, nie zaś sam dr, to jakież było moje zdziwienie kiedy kilka tygodni później zamiast wyniku tego testu otrzymałam wynik testu p16/Ki-67, mimo że robiona kilka tygodni wcześniej biopsja wykluczyła jakiekolwiek zmiany rakowe na szyjce. Być może jest to istotne badanie przy rozpoznawaniu nowotworu szyjki macicy, jednak zupełnie nie o to badanie mi chodziło! Dr zlekceważył moją prośbę i zlecił do wykonania zupełnie inny test aniżeli ten, o który prosiłam!!! Jednak - mając na względzie dotychczasową dobrą współpracę z dr i jego fachowość - zacisnęłam zęby, powiedziałam trudno i zdecydowałam się wydać kolejne 150 zł na następny test, wyraźnie zaznaczając dr, że chodzi mi o badanie okreslające genotyp wirusa hpv i że chciałabym, żeby obejmowało zarówno typy niskoonkogenne jak i wysokoonkogenne. Kiedy po dwóch tygodniach przyjechałam po wyniki, znowu przeżyłam niemiłe zaskoczenie - okazało się, że zlecono wykonanie badania wyłącznie na typy wysokoonkogenne, dokładnie na 12 rodzajów, a miało być na 14! Powiedziałam sobie, że tego już za wiele. Chociaż mam ogromny szacunek do Pana dr za to, że stwierdził i wyleczył u mnie schorzenie nastręczające trudności w rozpoznaniu wielu lekarzom, z którymi uprzednio się konsultowałam, to jednak jest mi zwyczajnie przykro, że dwukrotnie zbagatelizowano moje prośby i wydałam 300 zł na testy, o które nie prosiłam. Boli mnie to, że znów muszę wyłożyć kolejne pieniądze, aby dowiedzieć się czy, a jeśli tak, to jaki rodzaj wirusa hpv w sobie noszę. Nie zarabiam wiele, więc dokładnie patrzę na co przeznaczam każdy grosz i gdyby nie ignorancja pana dr podczas wizyt poprzedzających testy nie musiałabym wyrzucać pieniędzy w błoto i mogłabym przeznaczyć je na inne potrzeby. Dlatego - podsumowując- o ile do kompetencji pana dr nie mam zastrzeżeń, to z przykrością muszę przyznać, że dr nie słucha próśb pacjentek i zleca wykonanie testów, których nie chciały (lub chciały w poszerzonym zakresie). Długo biłam się z myślami, ale ostatecznie postanowiłam zapisać się na wizytę do młodej pani dr, która przyjmuje w przychodni Medfemina przy ul. Kukuczki 5. Pani dr dokładnie mnie zbadała i osobiscie pobrała próbkę do wykonania testu dna hpv, który obejmować ma wskazane przeze mnie rodzaje tego wirusa. Nie ukrywam, że zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, więc myślę, że na kolejną wizytę również się do niej umówię.
    • marion660 Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 02.12.16, 08:46
      każdy ma swego ulubionego lekarza także ja polecam ginekologa we Wrocławiu z Centrum Zdrowia Ogrodowa przy ulicy Eluarda 7 jest to bardzo przyjazne miejsce dla pacjentów gdzie pracuje wielu specjalistów innych dziedzin nie tylko z zakresu ginekologii, rejestracja dostępna w tym miejscu
      • renast Re: ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 29.06.18, 10:49
        Polecam bardzo dr Rogalę z Proclinic. Widać, że to ginekolog z powołania, przesympatyczny, konkretny i pomocny. Trafiłam do niego z polecenia i nie żałuje. Tutaj macie kontakt proclinic.pl/oferta/ginekolog/
    • gabrysia13578 Re: Ginekolog we Wrocławiu- najlepszy 01.06.19, 17:03
      Dla mnie najlepszy lekarz to doktor Maciej Zalewski. Dopiero on, po wizytach u wielu innych ginekologów, dobrał mi tabletki antykoncepcyjne, po których czuję się normalnie ! Wszystkie wcześniejsze, które brałam spowodowały straszny przyrost wagi i ogólnie złe samopoczucie. Naprawdę polecam tego lekarza www.maciejzalewski.pl/porady-medyczne/jakie-metody-antykoncepcji-wybrac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka