Gość: czas IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 29.03.05, 22:28 No to jest rzeczywiscie osiagniecie na miare pokolenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pero Re: Tesco wprowadzało w błąd klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:45 a ja do Tesco nie mam nic złego, bo w Tesco, jak wykryłem, że w jednym miejscu coś kosztuje drożej niż w innym, to zwrócili mi różnicę dwukrotną; natomiast mieszkam w Bolesławcu, w Hypernovej różnice z "wielką łaską" zwracają do wysokości różnicy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo To samo jest w mediaarkecie IP: *.one.pl 30.03.05, 13:08 to samo co w tesco jest w mediamarkcie. Poszedłem wymienić sprzęt do punktu reklamacyjnego i powiedzie3li że moge tylko wymienić towar na inny a jak wymieniłem na nieco tańszy to do różnicy musiałem dokupić jakiś inny towar bo kasy to oni nie zwracają. Tak mnie poinformowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperados Re: To samo jest w mediaarkecie IP: *.18.akron.wroc.pl 30.03.05, 22:34 Wprowadzaja w blad. Mi tez nie chcieli kasy oddac. Ale ich postraszylem dziennikarzem i znajomoscia prawa i oddali :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka-zona Re: Tesco wprowadzało w błąd klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:06 najbezpieczniej kupoweac w małych sklepach lub społem bojesię w hipermarketach nieswieżej żywności i spadających klientom na głowy sufitów Odpowiedz Link Zgłoś