Gość: m. IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 14:27 ..padam... dogorywam... jestem bardziej gorąca niż dzisiejsza pogoda. mam 39,4... zjazzzzd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vic Re: klub ANGINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 14:47 Do klubu nie chcę należeć, natomiast szczerze pozdrawiam bo szkoda lata na chorowanie .Następne dopiero za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: klub ANGINY... 20.06.02, 14:53 ja mam angine dwa razy do roku.... Wspolczuwam z Toba i pocieszam, przecie zwkrotce bedziesz zdrowa. A masz chociaz zwolnienie? Jezeli tak, to przynajmniej mozesz sie wyspac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: klub ANGINY... IP: *.wroc.gazeta.pl 20.06.02, 20:13 Coz, wspolczuje i zdrowka zycze. Jestem pewien, ze szybko wygrasz z angina :-) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: klub ANGINY... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 20.06.02, 20:32 Gość portalu: red napisał(a): > Coz, wspolczuje i zdrowka zycze. Jestem pewien, ze szybko wygrasz z angina :-) > r. Albo dostanie astmy, umrze, i na tym wygra forum: bo zyska kolejna okazje do integracji - tym razem z wiencami, wspomnieniami i w zadumie... :) Ale ja jednak pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: klub ANGINY... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 21:57 > Albo dostanie astmy, umrze, i na tym wygra forum... wędzony-wielkie dzięki... ;) astmę to ja już mam (tzn. jej początki), zatem już teraz zacznij zbiórkę drobnych na wieniec (w Gazecie mają taki fajny kapelusz zrzutkowy) adios! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: klub ANGINY... 20.06.02, 22:04 trzymaj się kochana- ja tam anginy nigdy nie miałam i nie zamierzam ale współodczuwam z tobą- buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: klub ANGINY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 22:31 Gość portalu: m. napisał(a): > ..padam... dogorywam... > jestem bardziej gorąca niż dzisiejsza pogoda. mam 39,4... zjazzzzd... no i musisz???... musisz ode mnie odgapiać???.... widać jednak kręgle i nocne eskapady Ci nie służą :-((( w takim razie piwko urodzinowe przekładamy na po moim powrocie.... ZDROWIEJ!!!!! i to szybko buziak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: klub ANGINY... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 22:36 no to teraz już wiem,kto na mnie wirusy strącił z rękawa-Tirsa! oj Ty... ;) kręgle i picie w lipcu! zanotowałam. ale mam zakręt w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: klub ANGINY... 21.06.02, 07:07 lepsze to niz angina pectoris ! bzzz serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś