Dodaj do ulubionych

Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu zaloby?

05.04.05, 19:03
No kto? Ci ktorzy NIE musza pracowac na siebie? Nie musza utrzymywac firm,
rodzin? Zyjacy na garnuszku rodzicow? Zamknac Swiebodzki, zamknac markety?
Ludzie! Co za nietolerancja tu sie dzieje. Widac Wasz brak myslenia. Myslicie
tylko o sobie, a gdzie w tym inni? Taka pani z marketu dostaje kase ZA GODZINE
a nie za miesiac pracy. Jeden dzien wyciety z pracy i juz moze na rachunek
jakis nie starczyc, ale Wy w oczywiscie zalobie bo tak trzeba, wyzywacie tych
ktorzy musza zarabiac na chleb!
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:08
      o tym już zdecydowano, żal masz robaku, że bez Ciebie ? To pisz o jak ważną
      jesteś jednostką .
      ---------------------------------------------------------------------
      ankieta; POLSKA
      wałęsa; nie dotyczy
      • robak_wroc Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za 05.04.05, 19:10
        Gość portalu: x napisał(a):

> o tym już zdecydowano, żal masz robaku, że bez Ciebie ? To pisz o jak ważną
        > jesteś jednostką .

zadecydowano co? o ile mnie pamiec nie myli to wiekszosc firm/instytucji jest
        zamknieta w piatek, ale nie przez caly tydzien, wiec co masz na mysli mowiac
        zadecydowano? czy chodzi ci o to ze ZADECYDOWALES ze pracowanie w tym tygodniu
        jest be?
        • Gość: x Obywatelu, Robak pomóż milicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:17
          wypałuj sie sam !
          • robak_wroc Re: Obywatelu, Robak pomóż milicji 05.04.05, 19:26
            co jest? argumentow brak wiec przechodzisz do obrazania?
            wlasnie pokazales, ze nie masz nic do powiedzenia i poddales sie presji tlumu
            udowadniajac tym prawdziwosc swojej "zaloby" - bo inni tak robia to ja tez.
            brawo! tobie juz podziekuje za rozmowe.
            • k_czorosky Re: Obywatelu, Robak pomóż milicji 05.04.05, 19:34
              aż tak Cię dotknęło ?
              • robak_wroc Re: Obywatelu, Robak pomóż milicji 05.04.05, 19:38
                dotknelo mnie to, ze wyzywa sie tych ktorzy pracuja. ot tyle.
    • malaszaramysz Robaku - napisałam coś podobnego 05.04.05, 19:46
      i też mi się oberwało.:-)Dzięki,że poruszyłeś ten problem - nie jestem sama.
      • robak_wroc Re: Robaku - napisałam coś podobnego 05.04.05, 21:24
        malaszaramysz napisała:

> i też mi się oberwało.:-)Dzięki,że poruszyłeś ten problem - nie jestem sama.

mala szara myszo jestem z Toba!! oboje nie jestesmy czescia tlumu. a wszystkim
        innym polecam piosenke Dezertera "Dynamika tlumu".
        • jazzgirl ja! ja! ja! też razem z Wami:) 05.04.05, 21:26
          właśnie tak się zastanawiam- czy mogę pisać pracę magisterską?
          ojej! ciężka decyzja! w końcu to jakaś praca jest...
          • tomek854 Re: ja! ja! ja! też razem z Wami:) 05.04.05, 21:31
            A ja sie ciesze ze mam wolne - artykul napisze w sobote a ze w piatek nie mam zajec pocisne w gorki. wszyscy porządni ludzie będą oglądać pogrzeb w TV i będę miał całe góry dla mnie. Będę mógł sobie wreszcie w spokoju podumać - choćby nad wielkością Ojca Świętego...
            • jazzgirl Re: ja! ja! ja! też razem z Wami:) 05.04.05, 21:32
              ojeju, ale Ci zazdroszczę- ja też bym wyjechała, ale trochę za daleko w Tatry
              na jeden dzień, a praca mag czeka....
              • tomek854 Re: ja! ja! ja! też razem z Wami:) 06.04.05, 19:11
                po co w Tatry? Mało to gór u nas na Dolnym Śląsku?
            • malaszaramysz Re: ja! ja! ja! też razem z Wami:) 06.04.05, 22:16
              Rozczarujesz się.Moi przyjaciele wpadli na ten sam pomysł. Dużą grupą się
              wybierają. Nie będziesz sam :-)
              • tomek854 Re: ja! ja! ja! też razem z Wami:) 07.04.05, 01:59
                Kurcze. Co za bezbożnicy! A miałem taki fajny plan :P
        • Gość: x Roboczku, wszystko przeliczasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 19:45
          na kase ? A jak przeliczsz to czego przeliczyć sie nie da ?
          ------------------------------------------------------------
          małaszaramysz chce tysz - kasy ?
          • malaszaramysz Re: Roboczku, wszystko przeliczasz 06.04.05, 22:15
            Dziękuję, mam . Jak masz za dużo wpłać na na jakiś dobry cel.:-)
          • robak_wroc Re: Roboczku, wszystko przeliczasz 06.04.05, 23:16
            Gość portalu: x napisał(a):

> na kase ? A jak przeliczsz to czego przeliczyć sie nie da ?

wytlumacz to tym, ktorym trzeba placic rachunki. chetnie bym sobie dal tydzin
            spokoju, ale do zaplaty, prad, telefon, a i jeszcze chlebka by sie kupilo.
    • Gość: zia Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za IP: *.provider.pl / *.provider.pl 06.04.05, 22:58
      a co to za nowomowa? zamknięcie miejsc pracy? :-(
      • Gość: kika Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za IP: *.cable.casema.nl 06.04.05, 23:20
        mieszkam w Holandii- tutaj pogrzeby najwazniejszych osobistosci robi sie w
        soboty- ostatnio umarlo kilka osob z rodziny krolewskiej, ktore sa dla
        Holendrow podobnie wazne, jak papiez dla Polakow. Taka sobota to jest rozsadna
        decyzja, bo wtedy kazdy, kto chce, jedzie na pogrzeb lub oglada w tv. Kto nie
        chce, ma i tak wolne. Moim zdaniem w kraju tak biednym jak Polska to wariactwo
        nie pracowac caly dzien ( a moze i juz tydzien? bo jak czytam i slucham, to mi
        sie zdaje, ze nikt nie pracuje, skoro ciagle tylko msze,marsze, swiatelka do
        nieba, czuwania...) i KAZAC nie pracowac tym ,ktorzy ciezko zarabiaja na chleb.
    • patrycjaa21 Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za 07.04.05, 00:15

co z tego ze ludzi nie pojda do pracy??to ma byc oznaka zaloby???a co z
      halasujacymi zuzlowcami ktorzy w piatek maja odjechac trening we wroclawiu??
      • Gość: ~~ Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.04.05, 00:17
        patrycjaa21 napisała:

>
        > co z tego ze ludzi nie pojda do pracy??to ma byc oznaka zaloby???a co z
        > halasujacymi zuzlowcami ktorzy w piatek maja odjechac trening we wroclawiu??

Teraz wiem, ze jestes chora..
        btw.. powtarzanie się jest objawem traumy po szkole podstawowej kiedy musialas
        pisac 100x "nie bede wiecej rozmawiac na lekcji" ?
      • tomek854 Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za 07.04.05, 01:58
        Widocznie miejsce pracy żużlowców również nei zostanie zamknięte :)
      • Gość: mk Re: Kto za zamknieciem miejsc pracy w tygodniu za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 07:47
        Przeglądam forum od ok. 7 minut. Trzeci raz trafiłam na Twój post, oczywiście
        taj samej treści. Na Sępolnie mieszkasz? Nie bój się, chłopcy zrobią te pare
        kółek z pewnością po południu, po uroczystościach pogrzebowych. Dźwięku z
        telewizora Ci nie zagłuszą. Z uporem maniaka próbujesz rozpętać aferę. Próbuj
        dalej, zamieść jeszcze parę wpisów tej treści, może w końcu ktoś Cię wesprze i
        urządzicie sobie istną chrześcijańską nagonkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka