Gość: x-x IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.05, 10:32 j.w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flyman Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.04.05, 10:35 DH Astra ul. Horbaczewskiego. Ceny garniturów od 300 do 400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.05, 10:38 Targowisko na Świebodzkim w niedzielę. Maja b.ładne i nie drogie garnitury cena od 250zł. Wiem, bo miesiac temu kupowalam synowi:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
radiks Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn 13.04.05, 10:43 Świebodzki to niezły wybór jeśli nie jest się zbyt wybrednym. Byłem ostatnio - gangi są dobrze zaprojektowane ale mały wybór kolorów. Zazwyczaj wszyscy mają to samo - czarny, ~oliwkowy, czarny w szare paski. Ale w tym tygodniu mieli mniej towaru niż zwykle. Teraz powinien być większy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-x Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.05, 10:47 Na Świebodzkim byłem i nic mi się nie podobało. W pedecie widziałem fajny garnitur (chyba to był Bytom) po 750zł. I tak kombinuje że jak tam w takiej cenie to gdzieś powinno być taniej. Tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:59 Kameleon, stoisko mieści się na parterze po prawej stronie. Garnitury dobrej jakości a w podanej kwocie tez się zmieścisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.05, 12:27 Wszystkie garnitury dla męża kupuję w firmie NOOR (bezpośrednio u producenta). Sklep (magazyn) mają w budynku obok dawnego HITU na Długiej Mają też stronę internetową www.noor.pl/ Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość od skrytki Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:58 no właśnie, noor, też polecam. Kupiłem tam 3 częściowy garnitur za 500, wysoka jakość i duży wybór rozmiarów. jak jedziesz długą w kierunku popowic to trzeba wjechać w ostatnią bramę w prawo PRZED wjazdem do hita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: 195.20.110.* 13.04.05, 13:11 Końcówki produkcji można tanio kupić na ul. Ruskiej. Jadąc od pl.1 maja przed skrzyżowaniem z K.Wielkiego , na przeciwko "Nieruchomości" jest brama wjazdowa. Wchodzisz/wjeżdzasz na podwórko i już będziesz widział - prawa strona. Mało tego ,ze tanio to jeszcze mogą wrazie czego dopasować ( w cenie ) Pozdrawiam Wr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanio! Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.05, 13:51 carefourr - wg najnowszej gazetki garnitur za 89 zł, ale czy fajny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-x Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 13:15 Dzięki za podpowiedzi mam jeszcze 1,5 tyg. więc postaram sie sprawdzić wasze sugestje Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander96 Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn 17.09.13, 13:41 Zapraszamy do sklepu Aleksander Wrocław ul. Św. Wincentego 3. Mamy bardzo duży wybór garniturów w cenach od 250 do 500 zł. Odwiedź naszą stronę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
1siglo Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn 17.09.13, 16:41 Bardzo ładne, Włoskie i niedrogie (299zł) w różnych rozmiarach na Trójkątnej 1 w Siglo. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander96 Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn 18.09.13, 09:38 Polecam wyszczuplany garnitur Supreme Line za 465 zł. Można go zobaczyć tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Wyprzedaże na grabiszynku. IP: 78.10.94.* 18.09.13, 12:48 Słyszałem,ze ekipa od pochówków na Grabiszynku sprzedaje tanio garnitury po pogrzebowe. Raz uzywane po praniu rewelacja. Bardzo tanio, nawet za 100 złotych komplet. Trzeba się podobno pytac na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander96 Garnitury firmy Lavard 31.01.14, 14:56 Polecamy garnitur firmy LAWARD wykonany z materiału o składzie: 45 % elany oraz 55% wełny. Fason wyszczuplany, doskonale prezentujący się na młodzieżowej sylwetce. Można go zobaczyć tutaj. Cena 499 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszula44 Re: Garnitury firmy Lavard 29.09.14, 09:28 LAVARD-TRAGEDIA!! Garnitur raz założony, przejcie z domu do auta w lekki deszcz spowodowało zacieki, plamy tam, gdzie kropnął deszczyk. Reklamacja odrzucona. Oddany do pralni chemicznej. Po odebraniu- odklejona flizelina, wyblakły kolor. Pani w sklepie zamiast przyjąć po prostu reklamację, zaczęła wywody na temat pralni, mego złego jej wyboru-bo ona lepszą wybrałą, itd. Pięknie wyglądają garnitury...reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
emek123 Re: Garnitury firmy Lavard 15.05.16, 19:46 Witam. Mam niestety ten sam problem z garniturem Lavard. Spadło na niego kilka kropel deszczu i pojawiły się plamy. Czy po oddaniu do pralni w Pana przypadku plamy zeszły? Pomijam uszkodzenie flizeliny, chodzi mi tylko o plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Garnitury firmy Lavard IP: *.dynamic-ra-4.vectranet.pl 30.03.15, 13:13 przepraszam... ale to totalne nieporozumienie!!! nie polecam, swoją drogą jak znajdę czas pokażę jak wygląda kurtka po praniu, albo garnitur... ( jedno i drugie prane w pralni chemicznej ) , to kpina, zaś tłumaczenie sklepu... żenada!!! jedynie co miałem ubaw bo klienci w obecności których pokazywałem te szmaty natychmiast zwinęli się ze sklepu!!! nie polecam absolutnie... niech nauczą się szyć, potem niech sprzedawczynie nauczą sprzedawać... a wracając do meritum, garnitur przepaca się, śmierdzi!!! ocieplina z kurtki, schodzi, widać jej fałdy, dno!!! pierwszy raz mam do czynienia z takim czymś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszum Re: Garnitury firmy Lavard 21.12.15, 11:58 Witam Zgadzam się z poprzednikiem zakupiłem płaszcz zimowy do tej pory się użeram z "salonem" odzieży męskiej to jest kpina co firma lavard wyrabia. Przy takim traktowaniu klienta nie wróżę im świetlanej przyszłości. Aby przyjąć płaszcz do reklamacji zażądali aby najpierw go ooddać do pralni, gdzie płaszcz był czysty poza naprawdę delikatnym zabrudzeniem wewnętrznej strony mankietu. Nawet Pani rzecznik konsumenta nie mogła uwierzyć w bzdury które wypisał Lavard. Zamiast dbać o klienta to tylko zrażają ich do siebie. Pierwszy raz widzę taką arogancję firmy którą bądź co bądź żyje z zadowolonych kupujących. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn 21.12.15, 13:26 W Lidlu? Odpowiedz Link Zgłoś
selkas Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn 16.03.18, 17:17 noor.pl - zdecydowanie. Mają bardzo ładne marynarrki i garnitury, ładnie skrojone i dobrze wykończone. A cenowo całkiem przyzwoicie się prezentują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elkkkaa Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.18, 22:28 Ja postanowiłam włączyć się do dyskusji, bo jestem zachwycona garniturem męża! Kupiliśmy go w salonie NOOR we Wrocławiu. Garnitur pierwsza klasa, mąż prezentuje się w nim super. Do tego była tam tak miła obsługa... Serio polecam, dawno nie byłam w takim sklepie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virrka Re: Gdzie można kupić fajny, niedrogi(500zł) garn IP: *.146.170.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.19, 21:47 Męskie garnitury to we Wrocławiu na noor.pl – i mój mąż jest bardzo zadowolony. Mówi ze wygodne, świetnie się noszą i ładnie skrojone. Dlatego warto tam zaglądnąć. Odpowiedz Link Zgłoś