Dodaj do ulubionych

nie da się zyc samemu II

IP: *.wroclaw.mm.pl 14.04.05, 20:50
wITAJ WILK!
Dziekuje za odzew, smutek towarzyszy rzeczywiscie czesto, ja takze spotykam sie z luzdmi, ale jak sie wraca po pracy badz z innych miejsc do domu , gdzie nikt nie czeka, to zal i przykro. I to wcale nie jest uzalanie sie nad sobą.Kiedys Urszula spiewala o czyms takim, ze" nie zrozumie nigdy nikt kto nie był sam..."Czy to taki grzech , ze czeka sie na kogos wyjatkowego, probujac zapomniec o tym, jakąś kiedys ktoś wyrzdzil krzywde.?czlowiek chce byc z kims alle nie chce dwa razy wchodzic do tej samej rzeki popełniajac podobny bład, stad te okropne okresy samotności, czasem łatwiej z kims obcym o tym porozmawiać. Dlatego jeszcze raz dziekuje, ze czytasz, ze inni czytają i piszesz do osoby zupełnie obcej, fajnie, ciesze sie, pozdrawiam;)
Obserwuj wątek
    • Gość: wszystkowiedzący Re: nie da się zyc samemu II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:36
      Najlepiej kup sobie psa, a jak będzie mało to i kota
    • Gość: adrian nie ma się co załamywać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 17:19
      już za kilka dni wraca słońce, wtedy więcej witaminy nam przybędzie i na świat
      ciekwasze okno się zrobi. Może i faktycznie ciężko jest, ale czemu tak bardzo
      się umartwiać?
      NIE MOŻESZ TAK ROBIĆ!!!
      Jeśli nadal jest źle śmiało pisz: morepower@o2.pl
      Może w jakiś sposób terapia mailowa podziała. Pozdrawiam Ard
    • Gość: greg Re: nie da się zyc samemu II IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:13
      najwazniejsze, zeby nie tracic wiary, a tym samym nie skazywac juz na wstepie kazdej znajomosci, na ktorej nam zalezy na niepowodzenie
      rob swoje, a kiedys ja spotkasz, nie koncentruj sie na czekaniu
      pewnie dobrze wiesz jak to dziala
    • Gość: greg Re: nie da się zyc samemu II IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:16
      > Urszula spiewala o czyms takim, ze" nie zrozumie nigdy nikt kto nie był sam..."

ktos kto dlugo byl sam, przyzwyczail sie do tego czy nawet polubil ten stan nigdy nie zrozumie jakim szczesciem jest byc razem...
      • Gość: wrcławianka 29 Re: nie da się zyc samemu II IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.05, 14:03
        greg dziekuje za te slowa , masz racje , pod kazdym wzgledem, mam nadzieje, ze Tobie sie wszystko uklada jak najlepiej, ja takze mam nadzieje, ze mnie sie uda

pozdrawiam serdecznie
        ;)

• Gość: krakowianka Re: nie da się zyc samemu II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:46
      bardzo trudno jest samemu zyc ,wracasz po pracy do domu czekaja na ciebie
      cztery sciany .No cuz moze znajdzie sie kiedys ktos i nie pozwoli nam sie
      dreczyc w samotnosci,jednak juz stracilam nadzieje na znalezienie takiej osoby
      ktora by mnie wysluchala i pocieszyla.Szukam dalej......................gutka.
    • wilku_77 Re: nie da się zyc samemu II 11.05.05, 20:45
      Witaj,dzięki za to,że odpisałaś.Tak,faktycznie czasem łatwiej jest z kimś obcym
      porozmwaiać,wyżalić się.PO to są tego typu fora.Widzisz ja naprawde bardzo boję
      się samotności.Samotność jest przerażająca,szczególnie w deszczowe
      dni."Samotność to taka straszna trwoga,ogarnia mnie,przeraża mnie..".Cieszę się
      zatem jeśli mogę z kimś na ten temat porozmawiać.Najgorzej kiedy człowiek jest
      sam,wtedy czuję zupełnie wypalony,przychodzą wspomnienia,dlatego staram sie być
      z przyjaciółmi,ale na dłuższą metę jest to męczące zarówno dla nich jak i dla
      mnie.Trzymaj się ciepło,nie załamuj się,a gdybyś miała ochotę porozmawiać to z
      przyjemnością odpiszę.Pozdrawiam,Wilk
      • Gość: dla wilka77 Re: nie da się zyc samemu II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:01
        Witaj, zgadzam sie z Twoimi slowami calkowicie
        , jasne ze samotnosc jest przerazająca, i wlasnie wtedy gdy kogos potzrebujesz,
        szukasz znajomych, ale jak na zlosc., oni wtedy mowią ze nie mają czasu. ja to
        rozumiem, tylko coraz czesciej mam wrazenie , ze ich mecze, ze nie maja ochoty
        ze mna przebywac i dlatego sie wycofuje.
        pozdrawiam serdecznie - wrocławianka 29
        zyczliwa Ci osoba
        • Gość: DarkStar Re: nie da się zyc samemu II IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.05.05, 14:10
          Gość portalu: dla wilka77 napisał(a):

> szukasz znajomych, ale jak na zlosc., oni wtedy mowią ze nie mają czasu. ja to
          >
          > rozumiem, tylko coraz czesciej mam wrazenie , ze ich mecze, ze nie maja ochoty
          > ze mna przebywac i dlatego sie wycofuje.

Bo tak jest. Jeżeli ciągle prosisz ludzi o spotkanie (pomijam prawdziwych
          przyjaciół, oni nie odmówią), to zaczynają mieć tego dość. Wówczas się
          wycofujesz... i wracasz do swojej samotności. Błędne koło.
          • Gość: E. Re: nie da się zyc samemu II IP: *.broker.com.pl 16.05.05, 17:33
            to moze trzeba sie zastanowic dlaczego omijaja? moze cos z Wami jest nie tak,
            jak uwazacie? Bez powodu nie odmawiaja.
        • wilku_77 Re: nie da się zyc samemu II 17.05.05, 00:46
          Oki,nie mam ochoty pisać na ogóle,zatem proponuję:jeśli masz ochotę pogadać na
          gg to coś napisz :7135697.Sorki,że tak stawiam sprawę,ale niestety nie ufam
          ludziom na czacie.Odpiszę na pewno
    • wilku_77 Re: nie da się zyc samemu II 18.05.05, 00:03
      Sorki,postawłiem sprawę jasno,moja wina.Nie o to mi chodziło,co pewnie
      myślisz..Uff,ciężko wytłumaczyć.Nie wolno się załamywać,przynajmniej ja tak
      sądzę,aczkolwiek po raz kolejny boję się nocy.Dobranoc,mam nadzieję,że odpiszesz
      • Gość: marysia Re: nie da się zyc samemu II IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.05.05, 01:54

Czasem są takie dni w życiu człowieka, że czuje się samotny nawet jak ma w
        życiu wszystko poukładane, dzieci, kochający mąż, przyjaciół, ale czegoś jakby
        było brak. Teraz siedzę w nocy i myślę, co powoduje taki stan rzeczy? Może
        ludzie, którzy w życiu mają jakąś pasję, która ich pochłania bez reszty to nie
        odczuwają samotności są spełnieni, szczęśliwi. Ale czy tacy są?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka