.roberto65 26.06.02, 11:52 www.se.com.pl/iso/dzisiaj/Reportaz/Teksty/reportaz_1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea. Re: _________________________WIELKI SKANDAL W TVP1 26.06.02, 12:08 .................. brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
member Re: _________________________WIELKI SKANDAL W TVP1 26.06.02, 12:15 MASAKRA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Czekam IP: 156.17.85.* 26.06.02, 12:24 0 odpowiedzalności ludzi pracujących w telewizji. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Ot, geniusz... IP: 200.23.209.* 26.06.02, 12:32 ...i "profesjonalizm" TVP :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAbZ No i? IP: *.svt.se / 134.25.90.* 26.06.02, 12:33 co z tego? Zdarzyło się, że TVP zareklamowała stronę, której nie powinna, a w każdym razie nie w programie dla dzieci. Ale żeby od razu "wielki skandal"!? Czy to przypadkiem nie homofobia warunkuje tą Twoją reakcję? Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: No i... 26.06.02, 12:40 Jak sie jest obarczonym zaszczytnym obowiązkiem wypełniania misji (dlatego musimy płacic abonament), to chyba takie wpadki nie powinny mieć miejsca? Przecież teleranek nie jest programem na żywo, nikt nie podjął sie trudu sprawdzenia zawartości programu i pojawiających sie odsyłaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
szczochymacochy Re: No i... 26.06.02, 12:47 Czego można się spodziewać po programie którego szefem (TVP1) jest pedał Zieliński? W normalnym kraju łby powinny polecieć - ale nie u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAbZ Preferencje seksualne IP: *.svt.se / 134.25.90.* 26.06.02, 12:57 szczochymacochy napisał(a): > Czego szefem (TVP1) jest pedał Zieliński? Nawet jeśli jest pedałem, to co z tego? Jego prawo! Dlaczego prostakom się zdaje, że preferencje seksualne w jakiś magiczny sposób wpływają na jakość wykonywanej pracy? Jeśli wolę ciupciać moją dzieczynę na pieska, niż "bo bożemu", to wykonuję moją pracę lepiej czy gorzej? A jeśli wolę w pupę? Co ma piernik do wiatraka? > W normalnym kraju łby powinny polecieć - ale nie u nas. W "normalnym" pastwie to znaczy w jakim? Religijnym? Odpowiedz Link Zgłoś
szczochymacochy Re: Preferencje seksualne 26.06.02, 13:04 Zawsze nasze poglądy , przyzwyczajenia itp. wpływają na nasze postępowanie , świadomie lub nie. Normalny kraj to taki , w którym decydenci mają godność, poczucie odpowiedzialności za własne decyzje itp. Np Anglia czy USA. Anglia jest państwem religijnym , USA chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAbZ Re: Preferencje seksualne IP: *.svt.se / 134.25.90.* 26.06.02, 13:19 szczochymacochy napisał(a): > Zawsze nasze poglądy , przyzwyczajenia itp. wpływają na nasze postępowanie , > świadomie lub nie. To co proponujesz, zabronić pedałom pracować? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szczochymacochy Re: Preferencje seksualne 26.06.02, 13:28 Absolutnie nie - nie mam zamiaru płacić mu zapomóg i innych socjałów. Jak już jest "inny" to niech się publicznie z tym nie obnosi , no chyba , że w swoim gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAbZ Re: Preferencje seksualne IP: *.svt.se / 134.25.90.* 26.06.02, 13:41 ..uważasz, że nie obnosisz się z własnymi prefencjami seksualnymi? A czym jest publiczne pogardliwe nazywanie homoseksualistów "pedałami", jak nie pogardą dla odmiennej seksualności i wołaniem "patrzcie, ja to z dziewczynami" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
szczochymacochy Re: Preferencje seksualne 26.06.02, 13:46 Nie obnoszę się z własnymi heteropoglądami. Te poglądy są zgodne z naturą człowieka i nie tylko człowieka - patrz zwierzęta. Więc trudno nazwać to obnoszeniem się. Homoseksualizm jest zboczeniem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: Preferencje seksualne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 14:27 szczochymacochy napisał(a): > Homoseksualizm jest zboczeniem i tyle. a czy zboczeniem nie sa takie poglady rodem z Ciemnogrodu ?Idz lepiej na zebranie kolka rozancowego ,albo na zlot oazowy ,a jak ci sie cos nie podoba ,to nie zabieraj bzdurnego glosu .Pozazdroscilbyc polotu i inteligencji niejednemu homo .Nie musze chyba wymieniac ilu slawnych ludzi bylo tej orientacji ?dla ciebie byli oni zboczencami ? Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: Preferencje seksualne 26.06.02, 19:50 Gość portalu: mAbZ napisał(a): > Nawet jeśli jest pedałem, to co z tego? Jego prawo! > Dlaczego prostakom się zdaje, że preferencje seksualne w jakiś magiczny sposób > wpływają na jakość wykonywanej pracy? > Jeśli wolę ciupciać moją dzieczynę na pieska, niż "bo bożemu", to wykonuję moją > > pracę lepiej czy gorzej? A jeśli wolę w pupę? > Co ma piernik do wiatraka? Jego "święte" prawo być pedeałem. Tylko dlaczego heteroseksualnych facetów na kierowniczych stanowiskach w "jedynce" jest jak na lekarstwo? A może geje są lepsi od normalsów? Oglądając telewizję trudno byłoby obronić taką tezę. A może przyszedł najwyższy czas na to, by wszyscy otwarcie zaczęli się przyznawać do swoich preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Re: Preferencje seksualne IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 30.09.02, 17:52 Rob to czule , odbytniczo. Najpierw wyczysc jego sranie a nastepnie zalej mu odbyt sperma............ Odpowiedz Link Zgłoś
vindue maBz, tu nie chodzi o... 26.06.02, 13:37 ...preferencje czyjekolwiek. Na stronie publicznej TV skierowanej do nieletnich, masz tresci jawnie seksualne (sexually expilcit) dotyczace nieletnich. Sprawa nie bylaby etycznie rożna gdyby pan Ebo slinil sie do nieletnich dziewczat. Zgadzasz sie? Na to jest jeden paragraf, bedzie to homo czy hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAbZ Re: maBz, tu nie chodzi o... IP: *.svt.se / 134.25.90.* 26.06.02, 13:42 vindue napisał(a): > Sprawa nie bylaby etycznie rożna gdyby pan Ebo slinil sie do > nieletnich dziewczat. Zgadzasz sie? Naturalnie- i o to mi właśnie chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Góra lodowa obrzydliwstwa IP: *.tpi.pl 26.06.02, 15:01 Nie, ta sprawa jest tylko kolejnym wierzchołkiem góry lodowej obrzydliwstwa, który wyłania się co jakiś czas z mętnych wód TVP. Najpierw dyrektor ośrodka TVPz Bydgoszczy, Borkowski. Ludzie z tamtejszego CBS mówią, że ma kontakty z bydgoską "wierchuszką" gangsterską, a ten pan reklamuje w TVP interes szefa "ludzi z Fordonu", który jest jednocześnie hotelem i burdelem... i wycina przewały w TVP razem ze swoimi przyjaciólmi " z miasta". A co robi zarząd TVP? Mianuje go na kolejną kadencję! A teraz ten "Teleranek"...założę się,że ów "Ebo" to czyjś kumpel... Ps. przepraszam za styl nieco górnolotny, ale to dlatego,żeby nie sypać słowami. Takimi opuszczanymi w każdym słowniku Pozdro Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronson Re: WY WSZYSCY JESTEŚCIE ...NIĘCI! IP: 62.233.177.* 26.06.02, 15:21 ... a zwłaszcza .roberto65, który czytuje SUPER EXPRES! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: a ja w to nie wierzę... IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 26.06.02, 19:49 A ja znam TVP, więc jestem w stanie uwierzyć we wszystko, co się dzieje w tej instytucji... Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: a ja w to nie wierzę... 26.06.02, 19:55 Gość portalu: Woland napisał(a): > A ja znam TVP, więc jestem w stanie uwierzyć we wszystko, co się dzieje w tej > instytucji... Święte słowa. Z tego bagna wylezie jeszcze niejedna afera! Co z tego? Wszystkiemu i tak ukręcą łeb- przecież nie można skrzywdzić kolegów "pana" prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 Cztery osoby dostały naganę - śmiech na sali 26.06.02, 20:41 info.onet.pl/516600,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: A co? Powinni rostrzelać? IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 27.06.02, 12:07 A uważasz, że w TVP wszystko jest w porządku? Oprócz takich "wpadek" biednych pań redaktorek z osobami poleconymi przez zwierzchnictwo (Wysoki Sądzie, to szef mi kazał,a ja mam żonę i dzieci - tak tłumaczył się na sali sądowej pewien księgowy, który ukradł 2 mld starych złotych),przez małe przewały przy ustalaniu list honoraryjnych do załatwiania na telefon akcji promocyjnych pewnych osłów mieniących się politykami przez p.Kassę? (nie ma go teraz, ale jego sposób myślenia - pozostał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Pewnie nie jest OK. IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.06.02, 12:39 Ale czasy rewolucji już kilkakrotnie mijały. W innym wątku napisałem jak nakręca sie atmosferę wokół tej wpadki. Uważam, że nagana jest właściwa karą. Z tym pójda konsekwencje finansowe (premia, trzynastka). No ale rewolucjoniści by wieszali. Odpowiedz Link Zgłoś