Gość: ziutek IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.04.05, 10:14 Stoi jakiś za mównicą sejmową z billboardem "Protest". O co tutaj biega? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nostromo Re: Czy ktoś wie osochozi temu (p)osłu Nowakowi? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 21.04.05, 10:31 www.raportnowaka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsiłek Pytanie za 10 punktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:17 Ma poseł jakieś sukcesy? Odpowiedz Link Zgłoś
turez Re: Pytanie za 10 punktów 21.04.05, 12:32 no jasne, ze ma sukcesy!! jest jedynym człowiekiem na ziemi który żyje mimo ze od stycznia nie je nic oprócz tabletek ;-) no, moze jest gorszy od tych co żywią się tylko kolorami(błekit nieba, soczysta zieleń trawy) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Terry zazdrości posłowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:38 Z wywiadu gazetki niebieskiej z Terry Schiavo: "Pozazdrościć posłowi!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Terry zazdrości posłowi IP: 194.204.171.* 21.04.05, 14:47 Niewątpliwe sukcesy posła to: 1.Utrzymanie się na stanowisku tyle lat z immunitetem. 2.Pobieranie diety poselskiej i kwoty na utrzymanie biura. 3.Możliwość wzięcia zapomogi bezzwrotnej ze względu na trudne wwarunki życia (prawie wszyscy wzięli po około 3010,-pln). 4.Możliwość spłaty kredytu zaciągniętego na jakiś ważny cel (super bryka, mieszkanie, zakup traktora itp). 5.Mnóstwo udogodnień za free-co. 6.Możliwośc załatwienia etatów rodzinie i przyjaciołom. Ta lista jest otwarta (to zostań posłem ziutek - nie chce misie). Czuj duch and ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
turez Re: Terry zazdrości posłowi 21.04.05, 18:45 gdybyś by l tak wdzięczny i zostawił jakiegoś linka, żebym mógł zobaczyć kto brał te bezzwrotne zapomogi ze względu na trudną sytuację życiową to byłbym bardzo wdzięczny ziutek. Chciałbym wiedzieć, ktorych panow nie zakreślać w lokalu za kotarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek turez IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.04.05, 23:41 Nie pamiętam dokładnie, czytałem to w net-cie. Co prawda w brukowcu - takie też czytam - ale jednak. Zajrzyj do archiwum "Superexpressu" (klik w ten link poniżej) www.se.com.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=220&layout=1 wpisz słowo kluczowe "posłowie" i wybierz tytuł artykułu dotyczący tego słowa. Nieskopiuję ci tekstu, ponieważ dostęp do archiwum SE jest płatny (7.32 pln+VAT sms-em hi hi). Nie żebym był chytry. Nie widzę potrzeby weryfikcji tego co napisałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
turez ziutek;-) 21.04.05, 23:50 ziutek- nie zebym Ci nie wierzył, ze ten Pan wział sobie to wsparcie z kasy, ale zawsze poszerzyć swoją wiedze o naszych milusinskich reprezentantach. No ale jednak obede sie, bo tych artykułów z "posłami" wyskoczyło mi pewnie z 200 co najmniej, a nie mam czasu na szukanie a po drugie 7zł mozna spozytkować w jakiś milszy sposób;-) Pozdrawiam również:) Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: turez 22.04.05, 07:35 Gość portalu: ziutek napisał(a): >> dostęp do archiwum SE jest płatny (7.32 pln+VAT > sms-em hi hi). Nie żebym był chytry. chytry nie chytry ale po co dawac kase SE??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To wie tylko poseł Nowak.Nawet Pan Bóg 21.04.05, 16:47 się pogubił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Nowaka Więcej przestrzeni dla Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:27 Dzisiaj znowu stoi z tą planszą koło mównicy. O stycznia ponoć głoduje ale trzyma sie chłopina czerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Więcej przestrzeni dla Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:05 może on prowadzi jakies badania naukowe??? sprawdza swoją głupotę!!!? lub chce udowodnić,że nic nie jedząc może dłuuuuugo żyć?!:) Odpowiedz Link Zgłoś